ריבועי מוס שוקולד ואגוזים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

ריבועי מוס שוקולד ואגוזים

משהו מתוק לסף השבוע, מתכון קל ופשוט שנותן תוצאות כל כך טעימות!  קשה לעמוד בפני הקינוח הטעים הזה שוקולד ואגוזים ביחד בכל ביס תתכוננו לקבל הרבה מחמאות , אח שווה!

22X24

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
כפית תמצית וניל
250 ג’ קמח (כוס וחצי + 4 כפות נוספות)
1/4 כוס אגוזי מלך גרוסים

קרם שוקולד:
300 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ חמאה
כף סוכר
כוס שמנת מתוקה

אופציה:
1/4 כוס שוקולד צ’יפס לבן

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לשטח את הבצק בתבנית לאפות כ 14 דקות או עד שמזהיב, לצנן.

2. להמיס שוקולד וחמאה לצנן מעט להקציף שמנת וסוכר לקפל את השוקולד לקצפת, להוסיף את השוקולד צ’יפס בקיפול קל. לשטח את קרם השוקולד על הבצק ולהקפיא לכמה שעות

3. לחתוך לקוביות עם סכין חדה.

ריבועי מוס שוקולד ואגוזים

ריבועי מוס שוקולד ואגוזים

22320 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

191
תגובות

  הרשם  
עדכן
איתן

היי, לאיזה עוד גדלים של תבניות (מרובע/עיגול) זה מתאים? מה גובה הבצק שצריך להיות וגובה הקרם שוקולד?
תודה

יהודית

היי ניקי
אפשר לעבד את הבצק ביד?
בנוסף יש סרטונים קצרים כשפותחים מתכון. אפשר להפסיק את זה?
תודה רבה

אור

היי ניקי,בוקר טוב!
אפשר להחליף חמאה בשמן? וכמה?

שושנה

היי ניקי
חשבתי להכין את המתכון הזה בכוסות אישיות. להכין את הבצק כמו שכתבת ואחרי האפיה לפורר ולשים בתחתית כל כוס מהפירורים ואח”כ למלא את המוס מעל. מה דעתך? יצא טוב?

עמרי כץ

לכמה שעות להקפיא את המוס
וכמה לקרר ?

ענבר

היי ניקי, הכנתי את העוגה אך כנראה אפיתי את הבצק יותר מדי. אין לו טעם שרוף אך נדמה לי שהוא קשה מדי. האם אפשר להציל את המצב ולפורר לפירורים או שזה יפגע מאוד במרקם?

עליזה

שאלה: במוס שוקלד ואגוזים מה התחליף לחמאה ושמנת מתוקה