עוגת שכבות מרשימה לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שכבות מרשימה לפסח

עוגת שכבות מרשימה לפסח

עוגת שכבות מרשימה לפסח, העוגה המושלמת לפסח, היא מדהימה ומה שהכי כיף בעוגה הזאת קלי קלות הכנה והתוצאה עוגה יפהפייה ואפילו ניתן להכין אותה פרווה.

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

5 חלבונים בלבד
200 ג` סוכר (כוס)
90 ג` קוקוס (כוס)
2 כפות אינסטנט וניל

מוס שוקולד:
200 ג` שוקולד מריר
כף אבקת אינסטנט וניל
שמנת מתוקה / ריץ

מוס קפוצ`ינו:
שמנת מתוקה / ריץ
אינסטנט וניל
240 מ”ל חלב (כוס) / חלב סויה
כפית אבקת נס קפה (לא חובה)

גנאש לציפוי:
150 ג`  שוקולד מריר
150 מ”ל שמנת מתוקה / ריץ

הכנות:

1. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב, לערבב קוקוס ואינסטנט ולקפל לקצף החלבונים. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 180 מעלות, בסביבות 30 דקות, לצנן.

2. להמיס את השוקולד במיקרו, להקציף שמנת מתוקה ואינסטנט לקפל את השוקולד לקצפת. למרוח את מוס השוקולד על בסיס הקוקוס, להקפיא לשעה. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט, חלב, נס קפה, לקרם יציב, למרוח על שכבת השוקולד, להקפיא לשעה. לחמם שמנת מתוקה עד סף רתיחה, לצקת על השוקולד, לערבב לתערובת אחידה ולצקת על שכבת מוס הקפוצ`ינו.

3. להקפיא את העוגה לכמה שעות, להעביר למקרר כשעתיים לפני ההגשה.

הערות:
מתאימה לפסח,
ניתן להכין כמה ימים מראש ולשמור בהקפאה.
העוגה עולה בתנור ויורדת, כשהעוגה יוצאת מהתנור להעביר סכין בין הבסיס לדפנות.
מרשימה, קלה להכנה וטעימה מאוד.

43003 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שכבות מרשימה לפסח

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : אני מכינה את העוגה הזו שנה שלשית בפסח – וכולםםםם ממתינים לה בכליון עיניים.
היא לא רק מרשימה היא גם טעימה מאד.
אין טעם לנסות עוגות אחרות…..רק תכינו שתיים מראש, אחת לא תספיק.
ואם אתם מוזמנים לסדר ורוצים לגנוב את ההצגה – אל תחשבו פעמיים – זו עוגה מנצחת.

אורלי : היי ניקי,אומנם לא פסח אבל הכנתי את העוגה כעוגת יום ההולדת שלי והיא יצאה מצויינת!!! והמחמאות… היה שווה. תודה!

ליאת :  ניקי היקרה שבוע טוב!
רוצה שוב להודות לך על עוגה מדהימה! שעשתה לי ולמשפחתי את הערב ממש חושבים שהיא קנויה! כמו כל המתכונים שלך פשוט הצלחה מסחררת, אני מכינה בפעם הראשונה מתכון שלך ובעיניים עצומות יודעת שהוא מוצלח, ואכן כך… התגובות לא מפסיקות לזרום וכולם כבר יודעים – ניקי ב
את פשוט גורמת לי ולמשפחתי אושר וממש שידרגת לי את המטבח 🙂 אני כל יום כאן מה יהיה ??? 🙂

אביגיל : ” עוגה מושלמת אם לא הייתי מוציאה אותה אחרי ארוחה בשרית כולם היו חושבים שהיא חלבית. כמעט לא האמינו לי… היא גנבה את כל ההצגה
תודה תודה תודה לך!”

אנונימי : הכנתי את העוגה והיא יצאה מצויינת!!!

ליהי : “כבר ארבע שנים ברצף שאני מכינה את העוגה הזו לסדר. באמת שהצעתי להכין עוגות אחרות אבל הם לא מסכימים, רק את זו. ובצדק!”

ענבל : “חזרנו עכשיו מהסדר ורק מחמאות,העוגה יצאה פיגוז!”

1079
תגובות

  הרשם  
עדכן
לילך

היי ניקי! מה זילפת מעל העוגה??

אריאנה

היי ניקי, סליחה על האי הבנה
את הבסיס של העוגה אני אופה ? ב 180 מעלות 30 דק ?
או מכניסה לתנור שחומם מראש 30 דק ב 180 מעלות

ליאת

צריך לשמן את התבנית לפני אפיית הבסיס?

גלי

היי ניקי! מה מזלפים מעל הגנאש לקישוט?וחג שמייח לך אלופה!!

אורית

האם אפשר להשתמש בשמנת צמחית ולא בריץ כדי שזה יהיה פרווה?

עירית

במוס קפוצינו, אפשר במקום חלב/חלב סויה, לשים מים?

מעיין

הי ניקי! עוגה מדהימה!!!! שאלה אם אני רוצה להכין אותה לחג אנחני מתארחים ויש נסיעה של לפחות שעתיים! האם היא תחסיק מעמד?….וגם לא כדאי במקרה הזה להוסיף ג’לטין?