עוגת שכבות קלה להכנה
עוגת שכבות קלה להכנה, מעולה מעולה מעולה. אני מאוד אוהבת שילוב של שוקולד עם מוס שוקולד לבן והעוגה הזאת עונה על כל הציפיות ועל כל הטעמים. לאכול לאט שלא תיגמר מהר… או ללכת להכין עוד אחת.
תבנית 19X29 / תבנית 24
מרכיבים:
200 ג' שוקולד מריר
150 ג' חמאה
1/3 כוס סוכר חום
3/4 כוס סוכר
5 ביצים
2 כפות שוקולית
כוס + 2 כפות קמח
מילוי:
שמנת מתוקה
4 כפות אינסטנט וניל
שליש כוס חלב
2 כפות חלב נוספות
100 ג' שוקולד לבן
ציפוי:
150 ג' שוקולד מריר
6 כפות שמנת מתוקה
2 כפות שמן
הכנות:
1. להמיס שוקולד וחמאה במיקרו, להוסיף סוכר לערבב לעיסה חלקה, להוסיף ביצים אחת אחרי השנייה תוך כדי בחישה מהירה, להוסיף את השוקולית והקמח.
2. לחלק את הבלילה לשניים לאפות בשתי תבניות נפרדות על 180 מעלות בערך 20 דקות או עד שמתייצב.
לצנן.
3. להמיס שוקולד ושתי כפות חלב, להקציף שמנת חלב ואינסטנט לקצפת יציבה לקפל את השוקולד לקצפת ולמרוח על הבסיס באופן שווה. להניח מעל את החלק השני של העוגה מעט ללחוץ.
4. להמיס שוקולד שמן ושמנת ולמרוח על העוגה. לקרר לכמה שעות.
אתם מחפשים עוגה לשבת נכון ? תכינו את העוגה הזאת לא תתחרטו היא פשוט מעולה!
גולשים מכינים וממליצים:
נועה : "ניקי תודה רבה !!! העוגה יצאה פשוט מושלמת 🙂 יש לך אתר מדהים ומתכונים מעולים, תמיד כל המתכונים שלך יוצאים לי מצויינים !!!! תודה רבה על ההשקעה והשיתוף :):)"