עוגת קרמבו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת קרמבו

עוגת קרמבו

אתם אוהבים עוגות מוס ? אתם עומדים להתאהב בעוגה הזאת. בסיס שוקולדי עשיר וטעים מעל מוס וניל שמבחינתי אפשר לאכול אותו ישר מהקערה.
אין כמו הטעם המפנק של עוגת מוס, קשה להסתפק בפרוסה אחת ולמה רק אחת אם אפשר לאכול שתיים ? מוכנים להתאהב מהביס הראשון ?

תבנית 24

מרכיבים:

2 ביצים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
3 כפות אבקת שוקולית
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
80 מ”ל שמנת מתוקה (שליש כוס)
100 ג’ קמח (שלושת רבעי כוס)

מוס:
500 מ”ל שמנת מתוקה 38%
80 ג’ אינסטנט וניל (4 כפות)
120מ”ל חלב (חצי כוס)
כפית תמצית וניל

קרם שוקולד:
150 מ”ל שמנת מתוקה 32% (חצי כוס + 2 כפות)
150 ג’ שוקולד מריר

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. להקציף את הביצים והסוכר כדקה, להוסיף שמן, שמנת, אבקת שוקולית ובסוף את הקמח, להקציף במהירות נמוכה לבלילה אחידה וחלקה.

3. לשמן תבנית להעביר את הבלילה לאפות כ 20 דקות ולצנן.

4. להקציף את השמנת, חלב ואינסטנט למוס יציב, למרוח את המוס באופן שווה על הבסיס ולהקפיא לשעה.

5. לשבור את השוקולד לקוביות להוסיף את השמנת ולהמיס במיקרו לערבב לקרם שוקולד אחיד וחלק, לצקת  את הקרם על העוגה באופן שווה, לקרר כמה שעות.

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא את העוגה לשבוע.

64513 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת קרמבועוגת קרמבועוגת קרמבו

גולשים מכינים וממליצים:

עדן : “הכנתי אתמול ויצאה מעולה. לא חשבתי שיהיה פשוט ככה. תודה על עוד מתכון פשוט וטעים.”

רחל : “הכנתי תעוגה לשבת. קיבלה מלא מחמאות. קלה להכנה. ניראית פצצה… בקיצור עוד מתכון מעולה של ניקי…”

אילה : “אחת העוגות אם לא ה..!!
תודה על עוד מתכון מנצח!!!”

נילי : “איזו עוגה מעולה!
הכנתי כקינוח לארוחה האחרונה בסוכה לשנה זו. כולם נהנו מאוד. בעלי אמר שהעוגה הזו טובה יותר מכל עוגות הקונדיטוריה. מומלצת בחום!”

מירי : “הכנתי את העוגה, פשוט אליפות:)
בכלום עבודה עוגה מרשימה ויפהפיה
תודה רבה על מתכונים קלים להכנה ונראים מעולהה”

538
תגובות

  הרשם  
עדכן
רימה

ניקי , מתכון דרוש שיפור , חסר פה סוכר , לפחות 2,5 כפות אבקת סוכר

רינה מ.

היי ניקי היקרה שבוע טוב,
הכנתי את העוגה בשישי לקראת השבת. העוגה יצאה נהדרת כמו בחלון ראווה של קונדיטוריה יפה גבוהה וטעימה מאודדדדד!!
כמו כל המתכונים הכל שווה כלום עבודה ותוצאות מנצחות!

תודה ענקיית!

יפעת

בוקר מקסים ניקי
אפשר לאפות בתבנית פאי 24 ?

אורית

היי ניקי, אני מכינה את העוגה בתבנית 24 והיא יוצאת לי עם בטן באמצע. כולה תופחת אבל היא לא באותו גובה. מה אפשר לעשות? אולי החום גבוה מדי? שמה על 180°

מעיין

היי ניקי, עשיתי את העוגה עכשיו. מעוניינת להגיש אותה כבר היום בערב. אפשרי או שעדיף לחכות לילה?

הילה

היי ניקי,
הכנתי את העוגה אתמול והכנסתי למקפיא.
צריכה לצהריים ליום הולדת.
מתי להוציא אותה?
האם למקרר או לשיש?
תודה רבה,
הילה

1 32 33 34