עוגת קרמבו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת קרמבו

עוגת קרמבו

אתם אוהבים עוגות מוס ? אתם עומדים להתאהב בעוגה הזאת. בסיס שוקולדי עשיר וטעים מעל מוס וניל שמבחינתי אפשר לאכול אותו ישר מהקערה.
אין כמו הטעם המפנק של עוגת מוס, קשה להסתפק בפרוסה אחת ולמה רק אחת אם אפשר לאכול שתיים ? מוכנים להתאהב מהביס הראשון ?

תבנית 24

מרכיבים:

2 ביצים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
3 כפות אבקת שוקולית
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
80 מ”ל שמנת מתוקה (שליש כוס)
100 ג’ קמח (שלושת רבעי כוס)

מוס:
500 מ”ל שמנת מתוקה 38%
80 ג’ אינסטנט וניל (4 כפות)
120מ”ל חלב (חצי כוס)
כפית תמצית וניל

קרם שוקולד:
150 מ”ל שמנת מתוקה 32% (חצי כוס + 2 כפות)
150 ג’ שוקולד מריר

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. להקציף את הביצים והסוכר כדקה, להוסיף שמן, שמנת, אבקת שוקולית ובסוף את הקמח, להקציף במהירות נמוכה לבלילה אחידה וחלקה.

3. לשמן תבנית להעביר את הבלילה לאפות כ 20 דקות ולצנן.

4. להקציף את השמנת, חלב ואינסטנט למוס יציב, למרוח את המוס באופן שווה על הבסיס ולהקפיא לשעה.

5. לשבור את השוקולד לקוביות להוסיף את השמנת ולהמיס במיקרו לערבב לקרם שוקולד אחיד וחלק, לצקת  את הקרם על העוגה באופן שווה, לקרר כמה שעות.

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא את העוגה לשבוע.

100868 צפיות 121 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת קרמבועוגת קרמבועוגת קרמבו

גולשים מכינים וממליצים:

עדן : “הכנתי אתמול ויצאה מעולה. לא חשבתי שיהיה פשוט ככה. תודה על עוד מתכון פשוט וטעים.”

רחל : “הכנתי תעוגה לשבת. קיבלה מלא מחמאות. קלה להכנה. ניראית פצצה… בקיצור עוד מתכון מעולה של ניקי…”

אילה : “אחת העוגות אם לא ה..!!
תודה על עוד מתכון מנצח!!!”

נילי : “איזו עוגה מעולה!
הכנתי כקינוח לארוחה האחרונה בסוכה לשנה זו. כולם נהנו מאוד. בעלי אמר שהעוגה הזו טובה יותר מכל עוגות הקונדיטוריה. מומלצת בחום!”

מירי : “הכנתי את העוגה, פשוט אליפות:)
בכלום עבודה עוגה מרשימה ויפהפיה
תודה רבה על מתכונים קלים להכנה ונראים מעולהה”

648
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדר

היי ניקי,
אין לי תנור,
איזה תחתית אני יכולה לעשות במקום התחתית של העוגה הזאת? נורא רוצה לעשות אותה אבל תקועה כרגע בלי תנור

לורן אלמקייס

היי ניקי יש לי 2 שאלות
1. אפשר לקרר את התחתית במקרר ולהתחיל עם המוס או להשאיר בקירור בחוץ.
2. האם אפשר אחרי הכל לקשט את העוגה בשוקולדים למעלה ואותיות

ליאת ניב

היי ניקי, אשמח לדעת איך מחלצים את העוגה להגשה בצורה כזאת? ברור לי איך מחלצים אותה מץבדפנות מהקפיץ… השאלה שלי היא איך מעבירים אותה מהתחתית של התבנית לתחתית אחרת מבלי שתתפרק?

אביטל

שלום יש אפשרות לעשת את העוגה פרווה?

רחלי

הי ניקי
אפיתי את התחתית והיא נשארת רטובה בפנים היא לא אמורה לצאת כמו עוגת טורט כזאת?

עדי

הי .
אפשר לוותר על אבקת השוקולית?
ואני רוצה לעשות את זה פרווה, זה הולך עם ריץ’? ובמקום חלב לשים מים?
תודה רבה לך מתכונים מעולים יש לך!

הדר

היי ניקי המקסימה
שאלה לגבי השקף – מתי את שמה אותו לפני או אחרי האפייה?

1 38 39 40