יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגות מוס

עוגת קרמבו

8 יולי 2015
(Visited 567,578 times, 28 visits today)

עוגת קרמבו

אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים כמה שהיא פשוטה היא מדהימה הכי קלה שיש טעם של שוקולד עם מוס וניל.
תמיד שאני מכינה אותה מבקשים ממני את המתכון. מה שיפה במתכון הזה שאפשר להכין מספר ימים מראש ולשמור בהקפאה. עוגת מוס קלה להפליא וגם נראית נפלא. מחפשים עוגה יפהפייה לאירוח ? זה המתכון לאורחים.
יש כאן התעסקות של 20 דקות בערך זה כל הסיפור ותראו איזה עוגה יפה ללקק ת'אצבעות, לפעמים אני מתחרטת שאני לא מכינה שתי עוגות אחת שתיהיה בהקפאה כי השנייה מתחסלת מהר מידי.

תבנית 24

מרכיבים:

2 ביצים
100 ג' סוכר (חצי כוס)
3 כפות אבקת שוקולית
80 מ"ל שמן (שליש כוס)
80 מ"ל שמנת מתוקה (שליש כוס)
140 ג' קמח (כוס)

מוס:
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
80 ג' אינסטנט וניל (4 כפות)
120מ"ל חלב (חצי כוס)
כפית תמצית וניל

קרם שוקולד:
150 מ"ל שמנת מתוקה 32% (חצי כוס + 2 כפות)
150 ג' שוקולד מריר

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

  • פאי עוגיות שוקולד בשני מצרכים

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

    תבנית קוטר 24

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. להקציף את הביצים והסוכר כדקה להוסיף שמן, שמנת, אבקת שוקולית ובסוף את הקמח, להקציף במהירות נמוכה לבלילה אחידה וחלקה.

3. לשמן תבנית להעביר את הבלילה לאפות כ 20 דקות ולצנן.

4. להקציף את השמנת, חלב ואינסטנט למוס יציב, למרוח את המוס באופן שווה על הבסיס ולהקפיא לשעה.

5. לשבור את השוקולד לקוביות להוסיף את השמנת ולהמיס במיקרו לערבב לקרם שוקולד אחיד וחלק, לצקת  את הקרם על העוגה באופן שווה, לקרר כמה שעות.

Krembo Cake

ניקי לוחשת לספרים

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא את העוגה לשבוע. לא חייבים להשתמש במיקסר להכנת הבסיס אפשר להכין עם מטרפה.

כיף להתפנק בפרוסה מעוגה מושקעת ומיוחדת במרקם ובטעם.
סך כל העוגה 48 יחידות אנרגיה ( יחידת אנרגיה= כ100 קלוריות).
אם נפרוס את העוגה ל16 פרוסות כל פרוסה מכילה כ300 קלוריות.
מי אמר פינוק מיוחד פעם ב?.. בדיוק!

עוגת קרמבועוגת קרמבו

גולשים מכינים וממליצים:

עדן : "הכנתי אתמול ויצאה מעולה. לא חשבתי שיהיה פשוט ככה. תודה על עוד מתכון פשוט וטעים."

רחל : "הכנתי תעוגה לשבת. קיבלה מלא מחמאות. קלה להכנה. ניראית פצצה… בקיצור עוד מתכון מעולה של ניקי…"

אילה : "אחת העוגות אם לא ה..!!
תודה על עוד מתכון מנצח!!!"

נילי : "איזו עוגה מעולה!
הכנתי כקינוח לארוחה האחרונה בסוכה לשנה זו. כולם נהנו מאוד. בעלי אמר שהעוגה הזו טובה יותר מכל עוגות הקונדיטוריה. מומלצת בחום!"

מירי : "הכנתי את העוגה, פשוט אליפות:)
בכלום עבודה עוגה מרשימה ויפהפיה
תודה רבה על מתכונים קלים להכנה ונראים מעולהה"

הרשם
עדכן
1.1K Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

תודה ניקי על המתכון. אני מתכוונת להכין את העוגה למסיבת יומולדת. האם להקפיא כדי שלא תימס לפני שמגיע הזמן לאכול? זה אמור להיות בחוץ לפחות שעה

הכנתי את העוגה לשבת והאמת שהתאכזבתי… בסיס העוגה יוצא יבש ולא טעים.

היי ניקי האם ניתן לעשות פרווה?

הייי אם אני עושה הכל בול ועדיין העוגה רכה ולא יציבה, מה לעשות?

קמח רגיל או תופח?

היי, הכנתי את העוגה לפני 3 ימים ושמתי בהקפאה. אני מעוניינת להגיש אותה היום בארוחה בערב. להעביר אותה למקרר? להוציא החוצה? כרגע היא עדין במקפיא.
תודה

היי ניקי, המתכונים שלך מהממים אחד אחד, תודה.
האם לדעתך ניתן לעשות את העוגה כשקרם עשוי משמנת מתוקה ושוקולד לבן?