עוגת קרמבו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת קרמבו

עוגת קרמבו

אתם אוהבים עוגות מוס ? אתם עומדים להתאהב בעוגה הזאת. בסיס שוקולדי עשיר וטעים מעל מוס וניל שמבחינתי אפשר לאכול אותו ישר מהקערה. אין כמו הטעם המפנק של עוגת מוס, קשה להסתפק בפרוסה אחת ולמה רק אחת אם אפשר לאכול שתיים ? מוכנים להתאהב מהביס הראשון ?

תבנית 24

מרכיבים:

2 ביצים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
3 כפות אבקת שוקולית
שליש כוס שמן
שליש כוס שמנת מתוקה
3/4 כוס קמח

מוס:
2 שמנת מתוקה 38%
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב
כפית תמצית וניל

קרם שוקולד:
150 מ”ל שמנת מתוקה 32%
150 ג’ שוקולד מריר

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר כ 2 דקות במהירות גבוהה, להוסיף שמן, שמנת ואת שאר המצרכים.

2. לאפות כ 20 דקות על 180 מעלות או עד שקיסם יוצא לח, לצנן.

3. להקציף את מצרכי הקרם למוס יציב ולמרוח על הבסיס להקפיא לשעה.

*4. להמיס שוקולד ושמנת לקרם אחיד ולצקת על המוס לקרר כמה שעות.

39421 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת קרמבו

גולשים מכינים וממליצים:

עדן : “הכנתי אתמול ויצאה מעולה. לא חשבתי שיהיה פשוט ככה. תודה על עוד מתכון פשוט וטעים.”

רחל : “הכנתי תעוגה לשבת. קיבלה מלא מחמאות. קלה להכנה. ניראית פצצה… בקיצור עוד מתכון מעולה של ניקי…”

אילה : “אחת העוגות אם לא ה..!!
תודה על עוד מתכון מנצח!!!”

נילי : “איזו עוגה מעולה!
הכנתי כקינוח לארוחה האחרונה בסוכה לשנה זו. כולם נהנו מאוד. בעלי אמר שהעוגה הזו טובה יותר מכל עוגות הקונדיטוריה. מומלצת בחום!”

מירי : “הכנתי את העוגה, פשוט אליפות:)
בכלום עבודה עוגה מרשימה ויפהפיה
תודה רבה על מתכונים קלים להכנה ונראים מעולהה”

456
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענבר הלפר

מה אפשר במקום שוקולית?

1 28 29 30