עוגת קרמבו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת קרמבו

עוגת קרמבו

אתם אוהבים עוגות מוס ? אתם עומדים להתאהב בעוגה הזאת. בסיס שוקולדי עשיר וטעים מעל מוס וניל שמבחינתי אפשר לאכול אותו ישר מהקערה.
אין כמו הטעם המפנק של עוגת מוס, קשה להסתפק בפרוסה אחת ולמה רק אחת אם אפשר לאכול שתיים ? מוכנים להתאהב מהביס הראשון ?

תבנית 24

מרכיבים:

2 ביצים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
3 כפות אבקת שוקולית
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
80 מ”ל שמנת מתוקה (שליש כוס)
100 ג’ קמח (שלושת רבעי כוס)

מוס:
500 מ”ל שמנת מתוקה 38%
80 ג’ אינסטנט וניל (4 כפות)
120מ”ל חלב (חצי כוס)
כפית תמצית וניל

קרם שוקולד:
150 מ”ל שמנת מתוקה 32% (חצי כוס + 2 כפות)
150 ג’ שוקולד מריר

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. להקציף את הביצים והסוכר כדקה, להוסיף שמן, שמנת, אבקת שוקולית ובסוף את הקמח, להקציף במהירות נמוכה לבלילה אחידה וחלקה.

3. לשמן תבנית להעביר את הבלילה לאפות כ 20 דקות ולצנן.

4. להקציף את השמנת, חלב ואינסטנט למוס יציב, למרוח את המוס באופן שווה על הבסיס ולהקפיא לשעה.

5. לשבור את השוקולד לקוביות להוסיף את השמנת ולהמיס במיקרו לערבב לקרם שוקולד אחיד וחלק, לצקת  את הקרם על העוגה באופן שווה, לקרר כמה שעות.

Krembo Cake

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא את העוגה לשבוע.

130979 צפיות 37 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת קרמבועוגת קרמבועוגת קרמבו

גולשים מכינים וממליצים:

עדן : “הכנתי אתמול ויצאה מעולה. לא חשבתי שיהיה פשוט ככה. תודה על עוד מתכון פשוט וטעים.”

רחל : “הכנתי תעוגה לשבת. קיבלה מלא מחמאות. קלה להכנה. ניראית פצצה… בקיצור עוד מתכון מעולה של ניקי…”

אילה : “אחת העוגות אם לא ה..!!
תודה על עוד מתכון מנצח!!!”

נילי : “איזו עוגה מעולה!
הכנתי כקינוח לארוחה האחרונה בסוכה לשנה זו. כולם נהנו מאוד. בעלי אמר שהעוגה הזו טובה יותר מכל עוגות הקונדיטוריה. מומלצת בחום!”

מירי : “הכנתי את העוגה, פשוט אליפות:)
בכלום עבודה עוגה מרשימה ויפהפיה
תודה רבה על מתכונים קלים להכנה ונראים מעולהה”

744
תגובות

  הרשם  
עדכן
חנית

שאני מצננת את השכבה למה זה מקטין? בהתחלה שלם יפה שאני מוציאה לצנן אז הטורט מקטין מה צריך לעשות להשאיר בתנור ולא להוציא?

דולב חי לוי

ניקי באיזה גודל ביצים להשתמש ?

אורטל

כמה זמן לפני ההגשה מומלץ להוציא מהמקפיא שתהיה מצד אחד לא קפואה וקלה לחיתוך ומצד שני שלא תימס?

אביגיל

היי ניקי.
לא קשור לעוגה הזאת,
אך במה היית ממליצה לי להחליף חמאה? (ולא משו שקשור לקוקוס)
תודה רבה!!

איריס

שלום
יש לי שאלה. האם קמח תופח או רגיל
תודה

שני

גם לי יש שאלות- 🙂
בסוף ההכנה אחרי השכבה העליונה- שומרים במקפיא או במקרר?
אם מחליפים שוקולית בקקאו האם צריך להוסיף סוכר וכמה?
מקווה לתשובות יש לי יומולדת לתאומים ביום הראשון ללימודים….

שרה

היי אני מכינה פרווה
ואין לי מספיק ריץ אפשר לשים מים במקום חלב?