עוגת קרמבו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת קרמבו

עוגת קרמבו

אתם אוהבים עוגות מוס ? אתם עומדים להתאהב בעוגה הזאת. בסיס שוקולדי עשיר וטעים מעל מוס וניל שמבחינתי אפשר לאכול אותו ישר מהקערה.
אין כמו הטעם המפנק של עוגת מוס, קשה להסתפק בפרוסה אחת ולמה רק אחת אם אפשר לאכול שתיים ? מוכנים להתאהב מהביס הראשון ?

תבנית 24

מרכיבים:

2 ביצים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
3 כפות אבקת שוקולית
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
80 מ”ל שמנת מתוקה (שליש כוס)
100 ג’ קמח (שלושת רבעי כוס)

מוס:
500 מ”ל שמנת מתוקה 38%
80 ג’ אינסטנט וניל (4 כפות)
120מ”ל חלב (חצי כוס)
כפית תמצית וניל

קרם שוקולד:
150 מ”ל שמנת מתוקה 32% (חצי כוס + 2 כפות)
150 ג’ שוקולד מריר

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. להקציף את הביצים והסוכר כדקה, להוסיף שמן, שמנת, אבקת שוקולית ובסוף את הקמח, להקציף במהירות נמוכה לבלילה אחידה וחלקה.

3. לשמן תבנית להעביר את הבלילה לאפות כ 20 דקות ולצנן.

4. להקציף את השמנת, חלב ואינסטנט למוס יציב, למרוח את המוס באופן שווה על הבסיס ולהקפיא לשעה.

5. לשבור את השוקולד לקוביות להוסיף את השמנת ולהמיס במיקרו לערבב לקרם שוקולד אחיד וחלק, לצקת  את הקרם על העוגה באופן שווה, לקרר כמה שעות.

Krembo Cake

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא את העוגה לשבוע.

126887 צפיות 122 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת קרמבועוגת קרמבועוגת קרמבו

גולשים מכינים וממליצים:

עדן : “הכנתי אתמול ויצאה מעולה. לא חשבתי שיהיה פשוט ככה. תודה על עוד מתכון פשוט וטעים.”

רחל : “הכנתי תעוגה לשבת. קיבלה מלא מחמאות. קלה להכנה. ניראית פצצה… בקיצור עוד מתכון מעולה של ניקי…”

אילה : “אחת העוגות אם לא ה..!!
תודה על עוד מתכון מנצח!!!”

נילי : “איזו עוגה מעולה!
הכנתי כקינוח לארוחה האחרונה בסוכה לשנה זו. כולם נהנו מאוד. בעלי אמר שהעוגה הזו טובה יותר מכל עוגות הקונדיטוריה. מומלצת בחום!”

מירי : “הכנתי את העוגה, פשוט אליפות:)
בכלום עבודה עוגה מרשימה ויפהפיה
תודה רבה על מתכונים קלים להכנה ונראים מעולהה”

726
תגובות

  הרשם  
עדכן
אדוה

שאלה בבקשה: הבסיס נראה לי דק מדי וחשבתי להכפיל כמויות כדי שיצא גבוה יותר. האם אפשרי? כל העוגה עדיין תצליח להכנס לתבנית 24?
תודה וחג שמח

הילה

היי ניקי!
ראיתי הרבה הרבה מתכונים שלך ולא יצא להכין אותם אבל התמונות והתגובות מושכות אותי כל כך …
לכן החלטתי שאני החג הזה(סוכות) לא עוברת חג בלי נדר בלי אחד מהמתכונים המטורפים שלך!
ולכן יש לי שאלה האם אני יכולה להכין את זה בבוקר להקפיא בערך ב11 12 ולהגיש בערב בערך בעשר , עשר חצי משהו כזה העוגה תצא רכה?
תודה רבה מקווה לתשובה מהירה!(אשמח אפילו במייל)
חג שמח לכוולם!:)

Miami Florida

עוגה מושלמת כמוך וכמו כל המתכונים שלך ! הכנתי פרווה יצאה מושלם

אורלי

היי ניקי,
האם יש גרסת פרווה ? במה ניתן להמיר את החלב ?

עירית

אפשר במקום שמנת מתוקה להשתמש בקרם קוקוס?

רבקי

ניקי שלום,
ראשית אני משתמשת המתכונים שלך המון אז תודה!
עשיתי את העוגה היום לראש השנה הוא עוד שבועיים. האם יש בעיה להקפיא את העוגה לשבועיים?

חני

אני אף פעם לא מגיבה אצלך, למרות שמאוד אוהבת חלק מהמתכונים. העוגה הזו פשוט וואו. ממש. ואני סופר בררנית בעוגות. תודה על מתכון נהדר