עוגת קרמבו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת קרמבו

עוגת קרמבו

אתם אוהבים עוגות מוס ? אתם עומדים להתאהב בעוגה הזאת. בסיס שוקולדי עשיר וטעים מעל מוס וניל שמבחינתי אפשר לאכול אותו ישר מהקערה.
אין כמו הטעם המפנק של עוגת מוס, קשה להסתפק בפרוסה אחת ולמה רק אחת אם אפשר לאכול שתיים ? מוכנים להתאהב מהביס הראשון ?

תבנית 24

מרכיבים:

2 ביצים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
3 כפות אבקת שוקולית
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
80 מ”ל שמנת מתוקה (שליש כוס)
100 ג’ קמח (שלושת רבעי כוס)

מוס:
500 מ”ל שמנת מתוקה 38%
80 ג’ אינסטנט וניל (4 כפות)
120מ”ל חלב (חצי כוס)
כפית תמצית וניל

קרם שוקולד:
150 מ”ל שמנת מתוקה 32% (חצי כוס + 2 כפות)
150 ג’ שוקולד מריר

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. להקציף את הביצים והסוכר כדקה, להוסיף שמן, שמנת, אבקת שוקולית ובסוף את הקמח, להקציף במהירות נמוכה לבלילה אחידה וחלקה.

3. לשמן תבנית להעביר את הבלילה לאפות כ 20 דקות ולצנן.

4. להקציף את השמנת, חלב ואינסטנט למוס יציב, למרוח את המוס באופן שווה על הבסיס ולהקפיא לשעה.

5. לשבור את השוקולד לקוביות להוסיף את השמנת ולהמיס במיקרו לערבב לקרם שוקולד אחיד וחלק, לצקת  את הקרם על העוגה באופן שווה, לקרר כמה שעות.

Krembo Cake

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא את העוגה לשבוע.

132399 צפיות 35 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת קרמבועוגת קרמבועוגת קרמבו

גולשים מכינים וממליצים:

עדן : “הכנתי אתמול ויצאה מעולה. לא חשבתי שיהיה פשוט ככה. תודה על עוד מתכון פשוט וטעים.”

רחל : “הכנתי תעוגה לשבת. קיבלה מלא מחמאות. קלה להכנה. ניראית פצצה… בקיצור עוד מתכון מעולה של ניקי…”

אילה : “אחת העוגות אם לא ה..!!
תודה על עוד מתכון מנצח!!!”

נילי : “איזו עוגה מעולה!
הכנתי כקינוח לארוחה האחרונה בסוכה לשנה זו. כולם נהנו מאוד. בעלי אמר שהעוגה הזו טובה יותר מכל עוגות הקונדיטוריה. מומלצת בחום!”

מירי : “הכנתי את העוגה, פשוט אליפות:)
בכלום עבודה עוגה מרשימה ויפהפיה
תודה רבה על מתכונים קלים להכנה ונראים מעולהה”

748
תגובות

  הרשם  
עדכן
ללה

היי, אם מכינה בערב למחרת בערב אז לשמור בקירור במקרר או בהקפאה במקפיא?

רינת אילוז

היי ניקי כול השבוע אני מכינה מהמתוכנים שלך. השבת זו העוגת קרמבו . גולש ומרק כתום. אלופה את חייבת להוציא ספר

חני

היי,

אם אני עושה בתבנית קפיצית, כשאני מורידה את הדפנות הקרם/שוקולד לא נמרח? איך הוא נשאר לך כ”כ יציב?
ואם אני עושה עם קצפת צמחית של השף הלבן (במקום ריץ לפרווה), זה עדיין יצא יציב וטעים?

קרן

העוגה הכי קלה והכי טעימה בעולם !

תמר

הי ניקי אם אני רוצה להכין ב2 תבניות של אינגליש קייק לשים אותה כמות של מצרכים?

הדסה

איזה אלופה מה זה נראה כמו שאמא שלי הכינה זה טעים ואם אני רוצה להכין קרמבו אישי איך אני מכינה???

שרה

העוגה מאוד טעימה רק שהשכבה של הקרם , השכבה הלבנה לא יוצאת גבוהה כזאת..מה עושים?