עוגת מוס דבש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מוס דבש

עוגת מוס דבש

עוגת מוס דבש לראש השנה, מתכון קל מומלץ ביותר המוס דבש יוצא משגע! אני די התלבטתי האם לתת לילדים כפיות שיאכלו ישר מהקערה או להכין את העוגה, בסוף השכל הישר ניצח והכנתי את העוגה.
מזל שאפשר ללקק את השאריות מהקערה 🙂
יש כאן שילוב טעים של קרמל ודבש שמאוד מתאים מאוד לראש השנה. להכין ולקבל הרבה מחמאות.

תבנית 24

מרכיבים:

150 ג’ פתי בר קרמל
100 ג’ חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום

שכבת המוס:
2 שמנת מתוקה 38%
2 חבילות אינסטנט וניל
כוס וחצי חלב
שליש כוס דבש
3 כפות יפות של סוכר

שכבת הפירורים:
10 פתי בר קרמל
50 ג’ חמאה מומסת
כף שטוחה סוכר חום

הכנות:

1. לגרוס את הביסקוויטים לערבב עם החמאה והסוכר ולשטח באופן שווה בתבנית, להעביר להקפאה בינתיים.

2. להקציף שמנות, אינסטנט חלב סוכר ודבש לקרם יציב.

3. להעביר את הקרם לתבנית מעל שכבת הפתי בר לסדר באופן שווה.

4. להעביר בינתיים להקפאה ולהכין את שכבת הפירורים, לגרוס את הביסקוויטים להוסיף חמאה וסוכר.

5. לפזר מעל ולהקפיא ללילה שלם.

שאלות תשובות וקצת הסברים:
אני לא אוהבת דבש – אין בעיה להכין בלי הדבש
אפשר להכין מראש ? אפשר להכין גם שבוע מראש ולשמור בהקפאה
עוגת קלאסית לראש השנה, שינוי מרענן מעוגת הדבש הרגילה.

28564 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת מוס דבש עוגת מוס דבש

גולשים מכינים וממליצים:

קרן גור ארי : “ניקי, העוגה מהממת והמוס דבש מטריף. אמא שלי ואני ליקקנו את השאריות מהקערה. נפלא. תודה רבה.”

חנה : “ניקי רציתי להגיד לך תודה! על עוד מתכון מוצלח שלך..
הכנתי לערב חג ראש השנה את עוגת מוס דבש.
היא פשוט חוסלה…
וקיבלתי ים של מחמאות”

289
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענבר

היי ניקי,
אפשר להוסיף איכשהו לעוגה גבינה? אם כן, במה להחליף וכמה גבינה?

יעלה

שלום ניקי, העוגה נראית מדהים!!!
איזה תחליפים לפרווה?
חמאה- מרגרינה
שמנת מתוקה- ריצ’ רגיל?
כוס וחצי חלב- אין לי חלב סויה,יש תחליף?

אורנית

היי ניקי אפשר להחליף את החלב בחלב סויה?
אם לא מה ממולץ?

ליאת

היי ניקי כנראה בגלל החגים אני לא מוצאת תבנית בקוטר 24 נאלצתי לקנות 26, מה לעשות לגבי הכמויות? אני מניחה שהיא תצא נמוכה יותר מאשר בתבנית קוטר 24

רותי

הי ניקי,

האם ניתן להשתמש בפתיבר שוקו?

סיון

הי ניקי, האם יש דרך להכין את העוגה פרווה?

יערה

היי ניקי
האם לאחר שהעוגה הופשרה כשעתיים לפני ההגשה ולא חוסלה(תיאורטית) יש להחזירה שוב להקפאה ?