


עוגת מוס וניל עם אגוזים ושוקולד
אם יש אגוזים בעוגה זה כבר דבר טוב מבחינתי כל השאר זה תוספות. הייתה לי עוגת שוקולד שלא ידעתי מה לעשות איתה הוספתי לה ביסקוויטים ואגוזים ומשם כבר נולדה עוגת מוס.
תבנית 24
מרכיבים:
עוגת שוקולד מפוררת בערך אינגליש קייק וחצי
חצי כוס אגוזי מלך גרוסים
100ג’ ביסקוויטים גרוסים – חתיכות קטנטנות
50 ג’ חמאה מומסת
2 שמנת מתוקה
2 אינסטנט וניל
כוס וחצי חלב
2 כפות גדושות סוכר
הכנות:
1. העוגה שהשתמשתי הייתה יחסית מאוד לחה. לפורר את העוגה ולערבב עם האגוזים והביסקוויטים, להוסיף את החמאה ולעבד לבצק, במידה והעוגה שהשתמשתם יחסית יבשה תגדילו את כמות החמאה כדי להגיע לבצק.
2. לשטח בתבנית באופן שווה.
3. הכנת המוס: לשים את כל המצרכים במיקסר ולהקציף לשטח על הבסיס שהכנו באופן שווה.
4. להקפיא לכמה שעות ולקשט עם תלתלי שוקולד.
18328 צפיות 18 צפיות היום
איך אפשר להפוך את המוס לפרווה??
הי ניקי. אם אין לי עוגה שהתיבשה.. כמה ביסקוויטים צריך לשים?
או שזה לא הולך??
אני משתמשת בעוגת שוקולד שהכנתי לפני ?
כמו כן באיזה שלב ואיך עושים את התלתלים? אחרי שהעוגה קפואה? ופשוט מגרדים טבלת שוקולד בפומפיה?
ממה הכנת את התלתלים למעלה? מניחה ששוקולד לבן, שאני פחות אוהבת.. יש חלופה טעימה?