עוגת מוס וניל עם אגוזים ושוקולד
אם יש אגוזים בעוגה זה כבר דבר טוב מבחינתי כל השאר זה תוספות. הייתה לי עוגת שוקולד שלא ידעתי מה לעשות איתה הוספתי לה ביסקוויטים ואגוזים ומשם כבר נולדה עוגת מוס.
תבנית 24
מרכיבים:
עוגת שוקולד מפוררת בערך אינגליש קייק וחצי
חצי כוס אגוזי מלך גרוסים
100ג' ביסקוויטים גרוסים – חתיכות קטנטנות
50 ג' חמאה מומסת
2 שמנת מתוקה
2 אינסטנט וניל
כוס וחצי חלב
2 כפות גדושות סוכר
הכנות:
1. העוגה שהשתמשתי הייתה יחסית מאוד לחה. לפורר את העוגה ולערבב עם האגוזים והביסקוויטים, להוסיף את החמאה ולעבד לבצק, במידה והעוגה שהשתמשתם יחסית יבשה תגדילו את כמות החמאה כדי להגיע לבצק.
2. לשטח בתבנית באופן שווה.
3. הכנת המוס: לשים את כל המצרכים במיקסר ולהקציף לשטח על הבסיס שהכנו באופן שווה.
4. להקפיא לכמה שעות ולקשט עם תלתלי שוקולד.