יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגות מוס

עוגת מוס וניל עם אגוזים ושוקולד

13 דצמבר 2016
(Visited 6,216 times, 2 visits today)
עוגת מוס וניל עם אגוזים ושוקולד

עוגת מוס וניל עם אגוזים ושוקולד

אם יש אגוזים בעוגה זה כבר דבר טוב מבחינתי כל השאר זה תוספות.  הייתה לי עוגת שוקולד שלא ידעתי מה לעשות איתה הוספתי לה ביסקוויטים ואגוזים ומשם כבר נולדה עוגת מוס.

תבנית 24

מרכיבים:

עוגת שוקולד מפוררת בערך אינגליש קייק וחצי
חצי כוס אגוזי מלך גרוסים
100ג’ ביסקוויטים גרוסים – חתיכות קטנטנות
50 ג’ חמאה מומסת

2 שמנת מתוקה
2 אינסטנט וניל
כוס וחצי חלב
2 כפות גדושות סוכר

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

הכנות:

1. העוגה שהשתמשתי הייתה יחסית מאוד לחה. לפורר את העוגה ולערבב עם האגוזים והביסקוויטים, להוסיף את החמאה ולעבד לבצק, במידה  והעוגה שהשתמשתם יחסית יבשה תגדילו את כמות החמאה כדי להגיע לבצק.

2. לשטח בתבנית באופן שווה.

3. הכנת המוס: לשים את כל המצרכים במיקסר ולהקציף לשטח על הבסיס שהכנו באופן שווה.

4. להקפיא לכמה שעות ולקשט עם תלתלי שוקולד.

הרשם
עדכן
12 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

איך אפשר להפוך את המוס לפרווה??

הי ניקי. אם אין לי עוגה שהתיבשה.. כמה ביסקוויטים צריך לשים?
או שזה לא הולך??

אני משתמשת בעוגת שוקולד שהכנתי לפני ?

כמו כן באיזה שלב ואיך עושים את התלתלים? אחרי שהעוגה קפואה? ופשוט מגרדים טבלת שוקולד בפומפיה?

ממה הכנת את התלתלים למעלה? מניחה ששוקולד לבן, שאני פחות אוהבת.. יש חלופה טעימה?