


עוגת תפוזים קלה
מסוג העוגות שקשה לומר לא, אתה אומר לעצמך שתסתפק בפרוסה אחת ואתה בטוח שתעמוד בזה אבל מה שקורה שהעוגה כזאת רכה וטעימה ויש לה טעם מעולה שאי אפשר ולוקחים עוד פרוסה ועוד פרוסה ואז אין ברירה הולכים להכין עוד עוגה כי היא כזאת טעימה וחייבים להכין עוגה לשבת.
מתכון קל טעים ושווה עוגה נהדרת.
תבנית 26
מרכיבים:
6 ביצים
250 ג’ סוכר (כוס ורבע)
כפית תמצית וניל
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
350 ג’ קמח תופח
(שתיים וחצי כוסות)
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.
2. לשים את הביצים במיקסר, להוסיף את הסוכר ולהקציף (בלון) כדקה וחצי במהירות בינונית.
3. להנמיך את המהירות ולהוסיף באיטיות את המצרכים הרטובים, להוסיף את המצרכים היבשים את הקמח להוסיף בסוף, לערבב עד שהכל אחיד וללא גושים.
4. להעביר את הבלילה לתבנית משומנת, לאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת ומזהיבה.
גולשים מכינים וממליצים:
אריאלה : “העוגה נהדרת. פשוטה, קלה להכנה וטעימה.
עוגה שכל הזמן מיישרים.
תודה על המתכון.
כמו כל המתכונים שלך שניסיתי עד היום, ההצלחה מובטחת.”
תודה ניקי על התגובה אשמח לקבל קישור לעוגת טורט
שבוע טוב ומבורך ניקי
האם אפשר לאפות את העוגה הזאת ברינג 24 גבוהה
אני רוצה אחר כך לחתוך את העוגה לחצי ולצפות בקצפת והאם צריך אחרי האפיה להרטיב אותה בסירופ?
ניקי תודה על מתכונים נהדרים. האם ניתן להכין בתבנית עם חור באמצע?
היי ניקי, קודם כל, אני מכינה הרבה מהמתכונים שלך על בסיס קבוע וכולם נהדרים! תודה רבה!
אני חדשה בתחום האפיה וניסיתי לאפות את העוגה הזו. היא יצאה טעימה אבל דחוסה ולא אוורירית. יש לך מושג מה עשיתי לא בסדר?
הי ניקי,
תודה על מתכונים נפלאים.
יש לי בבית 2 ליטר מיץ תפוזים טבעי שייפוג תוקפו בעוד כיומיים. לא אוהבים אצלי עוגות תפוזים. יש לך רעיונות למתכונים? אולי מתכון להכנת התרכיז הקפוא של פריגת?
תודה רבה
העוגה יצאה מעולה אני חוזרת עליה כל הזמן .
שלום לך . האם אפשר לשים תפוזים פרימור במקום סחוט טרי