עוגת תפוזים קלה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוזים קלה

עוגת תפוזים קלה

מסוג העוגות שקשה לומר לא, אתה אומר לעצמך שתסתפק בפרוסה אחת ואתה בטוח שתעמוד בזה אבל מה שקורה שהעוגה כזאת רכה וטעימה ויש לה טעם מעולה שאי אפשר ולוקחים עוד פרוסה ועוד פרוסה ואז אין ברירה הולכים להכין עוד עוגה כי היא כזאת טעימה וחייבים להכין עוגה לשבת.
מתכון קל טעים ושווה עוגה נהדרת.

תבנית 26

מרכיבים:

6 ביצים
250 ג’ סוכר (כוס ורבע)
כפית תמצית וניל
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
350 ג’ קמח תופח
(שתיים וחצי כוסות)

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים את הביצים במיקסר, להוסיף את הסוכר ולהקציף (בלון)  כדקה וחצי במהירות בינונית.

3. להנמיך את המהירות ולהוסיף באיטיות את המצרכים הרטובים, להוסיף את המצרכים היבשים את הקמח להוסיף בסוף, לערבב עד שהכל אחיד וללא גושים.

4. להעביר את הבלילה לתבנית משומנת, לאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת ומזהיבה.

46526 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוזים קלהעוגת תפוזים קלה

גולשים מכינים וממליצים:

אריאלה : “העוגה נהדרת. פשוטה, קלה להכנה וטעימה.
עוגה שכל הזמן מיישרים.
תודה על המתכון.
כמו כל המתכונים שלך שניסיתי עד היום, ההצלחה מובטחת.”

371
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעמה

הי, חדשה במטבח :)את הביצים והסוכר להקציף עם וו הקצפה ואז את כל יתר המצרכים לערבב ידנית? להחליף את וו ההקצפה למשהו אחר?תודה. כשאהיה גדולה ארצה להיות כמוך

מיכל

היי ניקי, אם אין קצח תופח, אפשר לשים סודה לשתיה? כמה? תודה

ליה

היי ניקי, אפשר לדעתך להוסיף שוקולד צ׳יפס לעוגה? אם כן באיזה שלב? לערבב בבלילה או לפזר מעל?

1 22 23 24