יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות בחושות מהירות עוגות וקינוחים עוגות תפוזים

עוגת תפוזים קלה

12 פברואר 2014
(Visited 42,571 times, 1 visits today)
עוגת תפוזים קלה

עוגת תפוזים קלה

מסוג העוגות שקשה לומר לא, אתה אומר לעצמך שתסתפק בפרוסה אחת ואתה בטוח שתעמוד בזה אבל מה שקורה שהעוגה כזאת רכה וטעימה ויש לה טעם מעולה שאי אפשר ולוקחים עוד פרוסה ועוד פרוסה ואז אין ברירה הולכים להכין עוד עוגה כי היא כזאת טעימה וחייבים להכין עוגה לשבת.
מתכון קל טעים ושווה עוגה נהדרת.

תבנית 26

מרכיבים:

6 ביצים
250 ג' סוכר (כוס ורבע)
כפית תמצית וניל
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
350 ג' קמח תופח
(שתיים וחצי כוסות)

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ'ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים את הביצים במיקסר, להוסיף את הסוכר ולהקציף (בלון)  כדקה וחצי במהירות בינונית.

3. להנמיך את המהירות ולהוסיף באיטיות את המצרכים הרטובים, להוסיף את המצרכים היבשים את הקמח להוסיף בסוף, לערבב עד שהכל אחיד וללא גושים.

4. להעביר את הבלילה לתבנית משומנת, לאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת ומזהיבה.

עוגת תפוזים קלהעוגת תפוזים קלה

גולשים מכינים וממליצים:

אריאלה : "העוגה נהדרת. פשוטה, קלה להכנה וטעימה.
עוגה שכל הזמן מיישרים.
תודה על המתכון.
כמו כל המתכונים שלך שניסיתי עד היום, ההצלחה מובטחת."

הרשם
עדכן
401 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

האם אפשר להשתמש בכוסות חד פעמי למדידת הקמח

שלום ניקי האלופה!
רוצה להפוך את העוגה ליפה להגשה. איך את עושה את הקישוטי שוקולד שרואים בתמונה?
תודה!

היי ניקי, אין לי תבנית 26 אפשר בתבנית אינגליש קייק?

הי ניקי אני צריכה לגן ילדים בתבנית ענקית כמו של המתכון עוגת שוקולית בתבנית הענקית. איך לעבוד מבחינת כמויות?

תודה ניקי על התגובה אשמח לקבל קישור לעוגת טורט

שבוע טוב ומבורך ניקי
האם אפשר לאפות את העוגה הזאת ברינג 24 גבוהה
אני רוצה אחר כך לחתוך את העוגה לחצי ולצפות בקצפת והאם צריך אחרי האפיה להרטיב אותה בסירופ?

ניקי תודה על מתכונים נהדרים. האם ניתן להכין בתבנית עם חור באמצע?