עוגת תפוזים קלה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוזים קלה

עוגת תפוזים קלה

מסוג העוגות שקשה לומר לא, אתה אומר לעצמך שתסתפק בפרוסה אחת ואתה בטוח שתעמוד בזה אבל מה שקורה שהעוגה כזאת רכה וטעימה ויש לה טעם מעולה שאי אפשר ולוקחים עוד פרוסה ועוד פרוסה ואז אין ברירה הולכים להכין עוד עוגה כי היא כזאת טעימה וחייבים להכין עוגה לשבת.
מתכון קל טעים ושווה עוגה נהדרת.

תבנית 26

מרכיבים:

6 ביצים
250 ג’ סוכר (כוס ורבע)
כפית תמצית וניל
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
350 ג’ קמח תופח
(שתיים וחצי כוסות)

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים את הביצים במיקסר, להוסיף את הסוכר ולהקציף (בלון)  כדקה וחצי במהירות בינונית.

3. להנמיך את המהירות ולהוסיף באיטיות את המצרכים הרטובים, להוסיף את המצרכים היבשים את הקמח להוסיף בסוף, לערבב עד שהכל אחיד וללא גושים.

4. להעביר את הבלילה לתבנית משומנת, לאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת ומזהיבה.

66271 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוזים קלהעוגת תפוזים קלה

גולשים מכינים וממליצים:

אריאלה : “העוגה נהדרת. פשוטה, קלה להכנה וטעימה.
עוגה שכל הזמן מיישרים.
תודה על המתכון.
כמו כל המתכונים שלך שניסיתי עד היום, ההצלחה מובטחת.”

383
תגובות

  הרשם  
עדכן
דניאלה

האם ניתן להוסיף קוקוס לעוגה ? להחליף חלק מהקמח לקוקוס ?
מחפשת מתכון לעוגת קוקוס ותפוזים לתבנית 26.

אילנית

היי ניקי,
האם העוגה הזו מתאימה לעוגת קשת צבעונית?
האם תספיק לשש שכבות בקוטר 24?
תודה

אילנית

היי ניקי,
תוכלי לעזור לי עם מתכון שמתאים לעוגת קשת צבעונית?
זו תתאים?
אני צריכה 6 שכבות.
תודה

שירי

האם לדעתך קישוט של העוגה בנשיקות ובמיני כדורי שוקולד יכול ללכת או שזה בלגאן של טעמים? (מה לעשות זו הבקשה של הילד – התפרע עם הדימיון הקולינרי שלו…)

קרינה

היי ניקי
רוצה להכין את העוגה לשבת ורציתי לדעת אם יש לי ביצים בגודל M כמה ניתן לשים לעוגה? והאם שזיפים יתאימו לעוגה הספציפית?
תודה רבה.

אביטל

וואו ניקי השניה סיימתי להכין את העוגה ופתאום קלטתי שהשתמשתי בקמח שמרים… עד כמה זה גרוע? המאכז ובנוסף לשמרים גם הפרדתי ביצים במתכון….

סמדר

הי ניקי.תודה על תשובתך.
אם אני מוסיפה חצי כוס פירות מסוכרים לעוגת התפוזים,האם להרטיבם ואז לקמחם? או רק לקמחם? וכמה קמח לשים לחצי כוס כדי שהפירות לא ישקעו לתחתית?
על תחתית התבנית אף פעם איני יודעת איך לשמן או לקמח או שניהם,או לזרות סוכר,או לשים שמן או מרגרינה או נייר אפיה? האם תוכלי בבקשה לעשות לי סדר עם בעיה זו.
ואם אעשה העוגה בסיר פלא-על איזו עוצמת גז צריך לשים? ולכמה זמן שלא יישרף? בהמשך לשאלתי מקודם איך הכי נכון לשמן את סיר הפלא?
מודה לך מאד על עזרתך.את ממש אורים ותומים עבורי.תודה רבה.