עוגת תפוזים קלה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוזים קלה

עוגת תפוזים קלה

מסוג העוגות שקשה לומר לא, אתה אומר לעצמך שתסתפק בפרוסה אחת ואתה בטוח שתעמוד בזה אבל מה שקורה שהעוגה כזאת רכה וטעימה ויש לה טעם מעולה שאי אפשר ולוקחים עוד פרוסה ועוד פרוסה ואז אין ברירה הולכים להכין עוד עוגה כי היא כזאת טעימה וחייבים להכין עוגה לשבת.
מתכון קל טעים ושווה עוגה נהדרת.

תבנית 26

מרכיבים:

6 ביצים
250 ג’ סוכר (כוס ורבע)
כפית תמצית וניל
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
350 ג’ קמח תופח
(שתיים וחצי כוסות)

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים את הביצים במיקסר, להוסיף את הסוכר ולהקציף (בלון)  כדקה וחצי במהירות בינונית.

3. להנמיך את המהירות ולהוסיף באיטיות את המצרכים הרטובים, להוסיף את המצרכים היבשים את הקמח להוסיף בסוף, לערבב עד שהכל אחיד וללא גושים.

4. להעביר את הבלילה לתבנית משומנת, לאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת ומזהיבה.

49757 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוזים קלהעוגת תפוזים קלה

גולשים מכינים וממליצים:

אריאלה : “העוגה נהדרת. פשוטה, קלה להכנה וטעימה.
עוגה שכל הזמן מיישרים.
תודה על המתכון.
כמו כל המתכונים שלך שניסיתי עד היום, ההצלחה מובטחת.”

373
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירלי

אגב, שכחתי לשאול..
בתנור העוגה עלתה לגובה עד שכמעט נגעה בתקרת התנור, כשהוצאתי אותה מהתנור היא ירדה עד לכמעט חצי מהתבנית. ..
יש לך מושג מה עשיתי לא נכון?

(התנור שלי מאוד חזק ואני תמיד מורידה את המעלות ואת זמן האפייה, אפיתי על 150° למשך 30 דקות. ובדקתי בכמה מקומות העוגה מאוד מוכנה, אפילו התחילה טיפה להשחיר בסימני הבקע)

שירלי

מתכון נפלא כרגיל!
רק שאלה לי אלייך,
יש לך מתכון לקליפות התפוזים? אולי קליפות מסוכרות? אולי רעיון מקורי אחר? לא מצאתי באפל’ וחבל לזרוק…

מיכל

היי ניקי, אפשר לאפות את העוגה הזו בסיר פלא?

רוית

היי ניקי, בדר”כ אני משתמשת בביצים לארג’ לעוגה.
האם כאשר הביצים במידה מדיום זה משנה את כמות הביצים? בגלל הגודל?

בת אל

היי ניקי , אם אני אשים מים במקום תפוזים נורא? יהיה מורגש?
בנוסף אני עושה את העוגה באופן קבוע ויוצא לי 3 אנגליש – הפעם אני צריכה 6 האם להכפיל כמויות או לעשות פעמים?

הילה

היי ניקי
במה אפשר להחליף את התפוזים? יש לי מיץ ענבים, לימונענע ושמנת מתוקה…
תודה

קרן

היי ניקי,
אחרי שעות ריבת החלב בתנור, נכין את עוגת התפוזים….
רציתי רק לברר:
1. מה ניתן להוסיף לעוגה שיהיה מעניין? שוקוצ’יפס או משהו כזה?
2. אם אני מכינה באנגליש קייק, לכמה תבניות זה יספיק?
אלפי תודות על המתכונים המעולים!