עוגת תפוזים קלה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוזים קלה

עוגת תפוזים קלה

מסוג העוגות שקשה לומר לא, אתה אומר לעצמך שתסתפק בפרוסה אחת ואתה בטוח שתעמוד בזה אבל מה שקורה שהעוגה כזאת רכה וטעימה ויש לה טעם מעולה שאי אפשר ולוקחים עוד פרוסה ועוד פרוסה ואז אין ברירה הולכים להכין עוד עוגה כי היא כזאת טעימה וחייבים להכין עוגה לשבת.
מתכון קל טעים ושווה עוגה נהדרת.

תבנית 26

מרכיבים:

6 ביצים
250 ג’ סוכר (כוס ורבע)
כפית תמצית וניל
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
350 ג’ קמח תופח
(שתיים וחצי כוסות)

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים את הביצים במיקסר, להוסיף את הסוכר ולהקציף (בלון)  כדקה וחצי במהירות בינונית.

3. להנמיך את המהירות ולהוסיף באיטיות את המצרכים הרטובים, להוסיף את המצרכים היבשים את הקמח להוסיף בסוף, לערבב עד שהכל אחיד וללא גושים.

4. להעביר את הבלילה לתבנית משומנת, לאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת ומזהיבה.

49887 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוזים קלהעוגת תפוזים קלה

גולשים מכינים וממליצים:

אריאלה : “העוגה נהדרת. פשוטה, קלה להכנה וטעימה.
עוגה שכל הזמן מיישרים.
תודה על המתכון.
כמו כל המתכונים שלך שניסיתי עד היום, ההצלחה מובטחת.”

373
תגובות

  הרשם  
עדכן
נטע

היי ניקי בעוגת תפוזים הייתה מעולה ☺️

שיר

היי ניקי יש לי רק קמח שמרים.. האם זה אפשרי להכין עם זה?

אורית ש

היייי ניקי תודה רבה עוגה קבועה שלי אבל כל הזמן ותמיד יוצא לי חור באמצע העוגה סוג של מץפוצצת כזה באמצע מה אני עושה לא בסדר ?

דורית

הי ניקי. אם אני משדרגת את העוגה, כמו שהצעת בקצפת ותותים. האם עליי לשים עליה גם מים חמים מסוכרים?

ברבוניה

היי ניקי- אני מבשלת לפי האתר מלא ויוצא נפלא -תודה
העוגה הזו יצאה לי דיי דחוסה וקצת יבשושית- יש דרך להרטיב- להציל?

ליה

שלום ניקי, האם העוגה מתאימה לתבנית חדש פעמית מלבנית של 28.5 על 19?

ענת

שלום ניקי יקרה, רציתי לדעת איך אפשר לשדרג את העוגה? היא נורא מוצלחת ובא לי להכין אותה לאירוח. חשבתי אולי רוטב גאנש מעל ופצפוצי שוקולד בפנים אבל אשמח לעצה מהמומחית חחח 🙂 מעדיפה עוגה הזאת על פני אחרות כי זאתי תמיד יוצאת לי