עוגת תפוזים קלה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוזים קלה

עוגת תפוזים קלה

מסוג העוגות שקשה לומר לא, אתה אומר לעצמך שתסתפק בפרוסה אחת ואתה בטוח שתעמוד בזה אבל מה שקורה שהעוגה כזאת רכה וטעימה ויש לה טעם מעולה שאי אפשר ולוקחים עוד פרוסה ועוד פרוסה ואז אין ברירה הולכים להכין עוד עוגה כי היא כזאת טעימה וחייבים להכין עוגה לשבת.
מתכון קל טעים ושווה עוגה נהדרת.

תבנית 26

מרכיבים:

6 ביצים
250 ג’ סוכר (כוס ורבע)
כפית תמצית וניל
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
350 ג’ קמח תופח
(שתיים וחצי כוסות)

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים את הביצים במיקסר, להוסיף את הסוכר ולהקציף (בלון)  כדקה וחצי במהירות בינונית.

3. להנמיך את המהירות ולהוסיף באיטיות את המצרכים הרטובים, להוסיף את המצרכים היבשים את הקמח להוסיף בסוף, לערבב עד שהכל אחיד וללא גושים.

4. להעביר את הבלילה לתבנית משומנת, לאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת ומזהיבה.

68485 צפיות 41 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוזים קלהעוגת תפוזים קלה

גולשים מכינים וממליצים:

אריאלה : “העוגה נהדרת. פשוטה, קלה להכנה וטעימה.
עוגה שכל הזמן מיישרים.
תודה על המתכון.
כמו כל המתכונים שלך שניסיתי עד היום, ההצלחה מובטחת.”

383
תגובות

  הרשם  
עדכן
אדוה

היי ניקי יקרה,
האם ניתן להכין את העוגה עם פחות ביצים? האם ניתן להשתמש בתחליף כלשהו לביצים?
תודה

דנה

היי ניקי,

מה שלומך?
אנימסתכלת במתכון של העוגה ולא מוצאת ברשימת המרכיבים שוקולד ונאמר שאשתמש בשוקולד. מתי לשים אותו?

hadasit4

הי ניקי
המתכון והעוגה נראים מעולים!
אם אני אופה בתבנית קאפקייק, כמה זמן אפיה?
וגם, האם אפשרי עם קמח כוסמין- הכל/חלק?
תודה רבה מראש 🙂

מירי

ניקי אני מתה עליך, את קסומה מאחלת לך הרבה אושר ובריאות,
תמשיכי להיות כזאת שפית מדהימה !!!
רואים עליך שזה מכל הלב3>
אוהבת!

איילה

אפשרי קמח תפוחי אדמה ?

איילה

מה שלומך?.
העוגה גובההת המון בזמן האפייה? וגם, לכמה זמן ניתן לשמור אותה?

יפית

היי ניקי, אין לי תמצית וניל, אפשר במקום לשים סוכר וניל?