עוגת אגוזים וקינמון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת אגוזים וקינמון

עוגת אגוזים וקינמון

עוגת אגוזים וקינמון, “מתי את עושה עוגת אגוזים ? עשיתי לא מזמן אולי עוגה אחרת ? אבל מתחשק לי עוגת אגוזים אולי תכיני ? הדיאלוג הזה מתרחש לעיתים קרובות בין בעלי לביני שמאוד אבל מאוד אוהב עוגות עם אגוזים ומבקש אותן כמה שיותר.

אינגליש קייק / קוגלהוף 18

מרכיבים:

2 ביצים
כוס סוכר
שמנת חמוצה
חצי כוס שמן
כוס קמח תופח
כוס אגוזים גרוסים
חצי כפית קינמון

הכנות:

1. להקציף ביצים, סוכר ושמנת, להוסיף את השמן תוך כדי הקצפה. לערבב את הקמח’ קינמון והאגוזים ולהוסיף, להקציף עד שהתערובת אחידה.

2. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 50 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

13719 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת אגוזים וקינמוןעוגת אגוזים וקינמון

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : יצא להיט! הכנתי הערב, חיכיתי שיצטנן ועכשיו טעמתי: בכל סוף של ביס הפה נשאר עם טעם של עוד ואי אפשר להפסיק לאכול!!! פשוט מצויינת! אני כבר צרכה לבדוק מה אני מכינה מחר בבוקר כי מעבר לזה כבר לא ישאר מהעוגה הזו כלום לאחר כך..

יהודית : הכנתי את העוגה , יצאה מעולה., טעימה מאוד.

מיכל : “עוגה מאוד טעימה וקלה להכנה!”

411
תגובות

  הרשם  
עדכן
יערה

היי ניקי ערב טוב,
האם לאחר שמצטנן יש לשמור במקרר בגלל הרכיב החלבי (השמנת החמוצה)? או שניתן לשמור בחוץ ללא חשש שיתקלקל?
תודה רבה

1 25 26 27