עוגת אגוזים וקינמון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת אגוזים וקינמון

עוגת אגוזים וקינמון

עוגת אגוזים וקינמון, “מתי את עושה עוגת אגוזים ? עשיתי לא מזמן אולי עוגה אחרת ? אבל מתחשק לי עוגת אגוזים אולי תכיני ? הדיאלוג הזה מתרחש לעיתים קרובות בין בעלי לביני שמאוד אבל מאוד אוהב עוגות עם אגוזים ומבקש אותן כמה שיותר.

אינגליש קייק / קוגלהוף 18

מרכיבים:

2 ביצים
כוס סוכר
שמנת חמוצה
חצי כוס שמן
כוס קמח תופח
כוס אגוזים גרוסים
חצי כפית קינמון

הכנות:

1. להקציף ביצים, סוכר ושמנת, להוסיף את השמן תוך כדי הקצפה. לערבב את הקמח’ קינמון והאגוזים ולהוסיף, להקציף עד שהתערובת אחידה.

2. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 50 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

33663 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת אגוזים וקינמוןעוגת אגוזים וקינמון

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : יצא להיט! הכנתי הערב, חיכיתי שיצטנן ועכשיו טעמתי: בכל סוף של ביס הפה נשאר עם טעם של עוד ואי אפשר להפסיק לאכול!!! פשוט מצויינת! אני כבר צרכה לבדוק מה אני מכינה מחר בבוקר כי מעבר לזה כבר לא ישאר מהעוגה הזו כלום לאחר כך..

יהודית : הכנתי את העוגה , יצאה מעולה., טעימה מאוד.

מיכל : “עוגה מאוד טעימה וקלה להכנה!”

438
תגובות

  הרשם  
עדכן
צביה לוי

עוגה נהדרת. קלת הכנה ומפתיעה בטעמה. אפשר להפחית מכמות הסוכר. אני שמתי 3/4 כוס סוכר ולי העוגה מתוקה מדי. שאלה של טעם.

מיכלי

ניקי שקדים טחונים גם בסדר? ולגרסת פרווה מה עדיף ריץ או תפוזים? תודה

נעמה

היי, מתאים לתבנית אינגליש קייק 1 או 2 תבניות אינגליש קייק?

דניאלה

היי ניקי,
האם אפשר לשים יוגורט במקום שמנת חמוצה? או שזה יהרוס ולא יצא טוב?

ענת

אני רוצה להכין כפול, להכפיל את כל המצרכים ב2??

Meital

היי ניקי, 100 גרם שקדים טחונים במקום האגוזים הולך? תודה!

יערה

היי ניקי ערב טוב,
האם לאחר שמצטנן יש לשמור במקרר בגלל הרכיב החלבי (השמנת החמוצה)? או שניתן לשמור בחוץ ללא חשש שיתקלקל?
תודה רבה