עוגת חלבה שיש פרווה
עוגת חלבה שיש פרווה לכל מי שנמאס מאוזני המן (לא לי) ומתחשק להכין עוגה רכה וטעימה שיש בה גם חלבה וגם נגיעות של שוקולית. בקיצור עוגה להתחיל את השבוע בצורה מתוקה כמו שצריך בשביל ההרגשה הטובה לכו על חלבה שיש אחלה שילוב.
תבנית 24
הכנות:
1. להקציף ביצים וסוכר לקרם תפוח וסמיך, להוסיף את שאר המצרכים חוץ מהשוקולית.
2. להוציא כחצי כוס מהבלילה ולהוסיף לה את השוקולית לערבב היטב
3. לצקת מהשכבה הבהירה לתבנית, להוסיף חלק מהכהה, חלק מהבהירה וכך להמשיך.
4. חום בינוני, 180 מעלות בסביבות 45 דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
מיכל : נהדרת תרתי משמע
יעלי : היי ניקי, רציתי להודות לך על המתכון: הכנתי ללא ברנדי (כי לא היה לי) אבל כמו שרשמת באחת התגובות העוגה יצאה נפלא גם בלעדיו. המרקם עדין ורך והיא טעימה טעימה 🙂