עוגת תפוזים ושיבולת שועל בחושה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוזים ושיבולת שועל בחושה

עוגת תפוזים ושיבולת שועל בחושה

הבן שלי מאוד אוהב לקחת עוגה לבית הספר, אחרי הכריך הוא מתפנק לו בכיף הוא גם נותן לחברים וככה כולם נהנים. לפעמים בשעה מאוחרת בלילה
אני שמה לב שהעוגה נגמרה אז מה עושים הרי אני לא מתכוונת לאכזב את הילדים.
כאן נכנסות לפעולה עוגות של 5 דקות הכנה בחישה ולתנור, 45 דקות והילדים מאושרים

תבנית 24.

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כוס קוקוס
חצי כוס שיבולת שועל אינסטנט
כוס וחצי קמח תופח

הכנות:

1. לטרוף ביצים וסוכר, להוסיף את שאר המצרכים לפי הסדר ולערבב לבלילה אחידה וללא גושים.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת ומזהיבה.

11740 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוזים ושיבולת שועל בחושה

עוגת תפוזים ושיבולת שועל בחושה

181
תגובות

  הרשם  
עדכן
גילי א

מיץ תפוזים- סחוט טבעי או פריגת?

חנלה אופה קטנה

תודה לך ניקי! אתר מדהים ! חברה המליצה לי עלו ואני פשוט התאהבתי!!! שאלה אני יכולה לקחת שיבולת שועל רגילה ופשוט לטחון!?

BELL

עוגה מצוינת!!!

אסי

ניקי היקרה. שאלה כללית: כל עוגה שאני מכינה יוצאת טוב רק אם אני אופה באינגליש קייק. כשניסיתי לאפות בתבנית סיליקון או בתבנית קפיצית משום מה תמיד משהו מתפקשש והעוגה לא תופחת כמו שצריך. יוצאת דחוסה ויבשה. יש לך רעיון למה זה קורה?

מיכל

א. את מושלמת
ב. אין לי קוקוס. מה במקום?

מורן מזוז

היי ניקי הכנתי את העוגה,מתכון קל והכי חשוב ממש טעימה
שאלה אני יכולה להוסיף לכל הבלילה לפי המתכון המדוייק כלומר בנוסף שברי אגוזים

דסי

הי ניקי
יש מצב להכין עם שיבולת שועל רגילה לא אינסטנט?

1 9 10 11