עוגת תפוזים ושיבולת שועל בחושה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוזים ושיבולת שועל בחושה

עוגת תפוזים ושיבולת שועל בחושה

הבן שלי מאוד אוהב לקחת עוגה לבית הספר, אחרי הכריך הוא מתפנק לו בכיף הוא גם נותן לחברים וככה כולם נהנים. לפעמים בשעה מאוחרת בלילה
אני שמה לב שהעוגה נגמרה אז מה עושים הרי אני לא מתכוונת לאכזב את הילדים.
כאן נכנסות לפעולה עוגות של 5 דקות הכנה בחישה ולתנור, 45 דקות והילדים מאושרים

תבנית 24.

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כוס קוקוס
חצי כוס שיבולת שועל אינסטנט
כוס וחצי קמח תופח

הכנות:

1. לטרוף ביצים וסוכר, להוסיף את שאר המצרכים לפי הסדר ולערבב לבלילה אחידה וללא גושים.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת ומזהיבה.

32891 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוזים ושיבולת שועל בחושה

עוגת תפוזים ושיבולת שועל בחושה

203
תגובות

  הרשם  
עדכן
גל סורוקה

במה אפשר להחליף את הקוקוס ?
תודה

מאיה

היי ניקי לילה טוב,בתום הזמן של העוגה בתנור, האם את מוציאה אותה מהתנור או משאירה עם תנור כבוי? אני מנסה להבין איך למנוע ממנה לצנוח. ראיתי במתכונים אחרים המלצה על להפוך אותה בצאתה מהתנור להתקרר, אבל לא לשלוף מהתבנית עד שקרה לגמרי.

מנוחה

שמחתי לחזור למתכונים שלך.
תודה

1 11 12 13