עוגת סולת
מרכיבים:
4 ביצים M
200 ג` סוכר (כוס)
140 ג` קמח תופח (כוס)
200 ג' סולת (כוס)
240 מ"ל שמן (כוס)
סירופ:
200 ג` סוכר (כוס)
240 מ"ל מים (כוס)
1/4 כוס סירופ מייפל
הכנות:
1.להקציף ביצים וסוכר. להוסיף את שאר המצרכים (בלי מצרכי הסירופ)
2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 35 – 40 דקות או עד שהעוגה זהובה, לצנן.
3. לבשל תוך כדי עירבוב את מצרכי הסירופ כמה דקות, לצקת את הסירופ על העוגה כשהיא קרה. להקפיד שהעוגה תיהיה ספוגה היטב בסירופ.
גולשים מכינים וממליצים:
לירז : העוגה יצאה מדהימה!!!! בדיוק הגיעו חברים,ביקשתי שיטעמו כשחזרתי כבר לא נשארה עוגה,אז הכנתי חדשה:)
לילך : העוגה יצאה מדהימה! חוסלה באותו היום שבו נפתחה
מומלצת
המושבניקית : "העוגה יצא פיצוץ!!!תודה ניקי על אתר מעולה, תקופה מאוד ארוכה שאני מבשלת וגם אופה מהאתר הנפלא שלך"