עוגת סולת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת סולת

עוגת סולת

עוגת סולת, לחה ועסיסית מלאה סירופ טעים להכין כוס תה ליד ולהנות מעוגה טובה ביס אחרי ביס, עוגה טובה להתחיל את השבוע בכיף מתוק

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג` סוכר (כוס)
140 ג` קמח (כוס)
שקית א. אפיה
כוס סולת
כוס שמן

סירופ:
כוס סוכר
כוס מים
1/4 כוס סירופ מייפל

הכנות:

1.להקציף ביצים וסוכר. להוסיף את שאר המצרכים (בלי מצרכי הסירופ)

2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 35 – 40 דקות או עד שהעוגה זהובה, לצנן.

3. לבשל תוך כדי עירבוב את מצרכי הסירופ כמה דקות, לצקת את הסירופ על העוגה כשהיא קרה. להקפיד שהעוגה תיהיה ספוגה היטב בסירופ.

45171 צפיות 63 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת סולת

גולשים מכינים וממליצים:

לירז : העוגה יצאה מדהימה!!!! בדיוק הגיעו חברים,ביקשתי שיטעמו כשחזרתי כבר לא נשארה עוגה,אז הכנתי חדשה:)

לילך : העוגה יצאה מדהימה! חוסלה באותו היום שבו נפתחה
מומלצת

המושבניקית : “העוגה יצא פיצוץ!!!תודה ניקי על אתר מעולה, תקופה מאוד ארוכה שאני מבשלת וגם אופה מהאתר הנפלא שלך❤️

333
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדי

אין לי קמח
אפשר להוסיף כוס סולת נוסף במקום??

גבי

עכשיו שמתי לב שיש סוכר גם ברכיבים של העוגה וגם בסירופ האם ניתן לקצץ בכל אחד מהם וכמה? אם לא אוהבים מתוק מדי

גבי

היי ניקי
1. אצלנו לא אוהבים שמתוק מיד, אני רוצה לותר על המייפל, האם זה בסדר? והאם בנוסף אפשר לקצץ קצת בכמות הסוכר?
2. תבנית מרובעת זה מתאים?

ויק

האם ניתן להחליף את המייפל בסילאן?

המושבניקית

היי ניקי, האם לפרוס את העוגה למרובעים לפני שמוזגים מעל את הסירופ?תודה ושבת-שלום❤️

ניב

מה לגבי סולת עבה מתאים?

1 19 20 21