עוגת סולת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת סולת

עוגת סולת

עוגת סולת, לחה ועסיסית מלאה סירופ טעים להכין כוס תה ליד ולהנות מעוגה טובה ביס אחרי ביס, עוגה טובה להתחיל את השבוע בכיף מתוק

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג` סוכר (כוס)
140 ג` קמח (כוס)
שקית א. אפיה
כוס סולת
כוס שמן

סירופ:
כוס סוכר
כוס מים
1/4 כוס סירופ מייפל

הכנות:

1.להקציף ביצים וסוכר. להוסיף את שאר המצרכים (בלי מצרכי הסירופ)

2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 35 – 40 דקות או עד שהעוגה זהובה, לצנן.

3. לבשל תוך כדי עירבוב את מצרכי הסירופ כמה דקות, לצקת את הסירופ על העוגה כשהיא קרה. להקפיד שהעוגה תיהיה ספוגה היטב בסירופ.

67616 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת סולת

גולשים מכינים וממליצים:

לירז : העוגה יצאה מדהימה!!!! בדיוק הגיעו חברים,ביקשתי שיטעמו כשחזרתי כבר לא נשארה עוגה,אז הכנתי חדשה:)

לילך : העוגה יצאה מדהימה! חוסלה באותו היום שבו נפתחה
מומלצת

המושבניקית : “העוגה יצא פיצוץ!!!תודה ניקי על אתר מעולה, תקופה מאוד ארוכה שאני מבשלת וגם אופה מהאתר הנפלא שלך❤️

352
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

מתי עושים את צורת המעוינים על העוגה?

שלומית

הי ניקי
נעזרת המון באפליקציה ובמתכונים שלך תודה!!
בני ביקש את ” עוגת הסולת שהכינה שרה למלאכים באוהל אברהם… חחח מקווה שיצא דומה ☺️ בכל אופן… את הסירופ לשפוך כשהוא קר או חם??

ליאת קרני

באיזה תבנית לאפות??

יולי

העוגה יצא נהדרת. תודה על מתכון. במקום מייפל הכנתי סירופ תפוזים והיא הייתה רכה ומרעננת. חוסלה המיידי. לוקחת למועדפים.

עדי

וואו איזו עוגה מושלמת!!!
כל שניה שאני עוברת במטבח אני “טועמת” חתיכה..
מושלמת מושלמת!

שרון

שלום ניקי, פעם ראשונה שהכנתי עוגת סולת. העוגה תפחה לי ממש וממש מרגישים את הגרגירים של הסולת. שמתי תנור על 180 מעלות. יש לך טיפים לתת לי ? יצא לי לא מוצלח..

שירן

היי ניקי,
אפשרי להשתמש בקמח תופח במקום קמח + א. אפיה?
כי נראה שכמות הא. אפיה פה גדולה ביחס לכמות של כוס קמח

1 20 21 22