


עוגת סולת
עוגת סולת, לחה ועסיסית מלאה סירופ טעים להכין כוס תה ליד ולהנות מעוגה טובה ביס אחרי ביס, עוגה טובה להתחיל את השבוע בכיף מתוק
מרכיבים:
4 ביצים
200 ג` סוכר (כוס)
140 ג` קמח (כוס)
שקית א. אפיה
כוס סולת
כוס שמן
סירופ:
כוס סוכר
כוס מים
1/4 כוס סירופ מייפל
הכנות:
1.להקציף ביצים וסוכר. להוסיף את שאר המצרכים (בלי מצרכי הסירופ)
2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 35 – 40 דקות או עד שהעוגה זהובה, לצנן.
3. לבשל תוך כדי עירבוב את מצרכי הסירופ כמה דקות, לצקת את הסירופ על העוגה כשהיא קרה. להקפיד שהעוגה תיהיה ספוגה היטב בסירופ.
גולשים מכינים וממליצים:
לירז : העוגה יצאה מדהימה!!!! בדיוק הגיעו חברים,ביקשתי שיטעמו כשחזרתי כבר לא נשארה עוגה,אז הכנתי חדשה:)
לילך : העוגה יצאה מדהימה! חוסלה באותו היום שבו נפתחה
מומלצת
המושבניקית : “העוגה יצא פיצוץ!!!תודה ניקי על אתר מעולה, תקופה מאוד ארוכה שאני מבשלת וגם אופה מהאתר הנפלא שלך“
במה אפשר להחליף את המייפל? סילאן או דבש אולי?
הכנתי את העוגה המצוינת הזאת לשבת זו פעם ראשונה שאני מכינה עוגת סולת וכמובן כל מתכון או עוגה שאני רוצה להכין אני מחפשת ישירות מתכון שלך ניקי אין מתכון אחד שעשיתי והתאכזבתי לכן תמיד חוזרת לפה והפעם הכנתי את העוגה הזאת יצא מדהים הרוטב הורגש בכל ביס באמת מאוד נהננו מהעוגה.
תודה לך
באיזו תבנית להשתמש?
העוגה יצאה טעימה ובהירה.
איך מגיעים לצבע ברונז’ה ?
שלום ניקי! תודה רבה על המתכון. יצא טעים! רק שבאמצע היא קצת צנחה לי. מה עליי לעשות כדי שלא יקרה בפעם הבאה?