עוגת סולת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת סולת

עוגת סולת

עוגת סולת, לחה ועסיסית מלאה סירופ טעים להכין כוס תה ליד ולהנות מעוגה טובה ביס אחרי ביס, עוגה טובה להתחיל את השבוע בכיף מתוק

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג` סוכר (כוס)
140 ג` קמח (כוס)
שקית א. אפיה
כוס סולת
כוס שמן

סירופ:
כוס סוכר
כוס מים
1/4 כוס סירופ מייפל

הכנות:

1.להקציף ביצים וסוכר. להוסיף את שאר המצרכים (בלי מצרכי הסירופ)

2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 35 – 40 דקות או עד שהעוגה זהובה, לצנן.

3. לבשל תוך כדי עירבוב את מצרכי הסירופ כמה דקות, לצקת את הסירופ על העוגה כשהיא קרה. להקפיד שהעוגה תיהיה ספוגה היטב בסירופ.

58745 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת סולת

גולשים מכינים וממליצים:

לירז : העוגה יצאה מדהימה!!!! בדיוק הגיעו חברים,ביקשתי שיטעמו כשחזרתי כבר לא נשארה עוגה,אז הכנתי חדשה:)

לילך : העוגה יצאה מדהימה! חוסלה באותו היום שבו נפתחה
מומלצת

המושבניקית : “העוגה יצא פיצוץ!!!תודה ניקי על אתר מעולה, תקופה מאוד ארוכה שאני מבשלת וגם אופה מהאתר הנפלא שלך❤️

348
תגובות

  הרשם  
עדכן
א

לניקי היקרה
העוגה יצאה ממש טובה ולא יבשה ומתפוררת כמו עוגות קודמות שניסיתי
תודה לך ניקי:-)

טלי

עוד שאלה בבקשה, נתקעתי בלי סירופ מייפל מה עושים?

ראיתי שכתבו לך משהו על לימון האם זה אפשרי ?

המון תודה

טלי

ניקי בוקר טוב,

האם תבנית 1 של אינגלייש קייק תספיק לכמות (כמה למלאות את התבנית)

תודה רבה

ברוריה

היי ניקי. ראשית כל אני רוצה להחמיא על המתכונים. כמו שנכתב כאן לא פעם כל מתכון יוצא מדהים – יישר כח!!!
שנית ברצוני לדעת האם ניתן לערבב את המצרכים או שחייב להקציף?

חגית עזר

היי ניקי רציתי לשפר לך את העוגה העסיסית של הסולת במקום ה1/4 מייפל לסירופ שימילימון סחוט אחרי שהסירופ מבעבע ומורתח לכבות את האש ואז להוסיף להתחיל לשפוך

רונית

הי ניקי, מעוניינת לבדוק האם אפשרי להפחית את כמות השמן לחצי כוס ולהשלים את הנוזלים עם מיץ תפוזים?

לירון

ניקי שלום מהי התבנית האידיאלת לעוגה זו? ושנית, כשאת אומרת לצנן את העוגה משמעות הדבר היא פשוט להמתין שתתקרר?

1 2 3 22