


עוגת חלבה
יש איזה שהוא קסם טעם מיוחד בעוגה שמכינים לשבת , כל סוף שבוע לשבור את הראש מחדש איזה עוגה מכינים ובאיזה טעם היא אמורה להיות, ולמה דווקא עוגה
מה עם מאפינס ? אבל התחשק לי להכין עוגת חלבה רכה זהובה טעימה במיוחד מהסוג שמתחסל במהירות ואז אני יכולה להכין עוד אחת אז בכלל זכיתי 🙂
תבנית 24
מרכיבים:
4 ביצים מופרדות
300 ג’ סוכר (כוס וחצי)
שמנת מתוקה
שלושת רבעי כוס שמן
כוס שערות חלבה מפוררות
300 ג’ קמח תופח (2 כוסות + 2 כפות)
הכנות:
1. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב, להוסיף אחד אחד את החלמונים, להוסיף את שאר המצרכים לפי הסדר ולהקציף במהירות נמוכה עד שהבלילה חלקה.
2. חום בינוני 180 מעלות 45 דקות.
27026 צפיות 20 צפיות היום
היי ניקי. האם אפשר להשתמש בממרח חלבה?
היי ניקי,
היום יש שני גדלים של שמנת מתוקה…250 מ”ל ו 215 מ”ל. מה הכמות הנדרשת?