יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות בחושות מהירות עוגות וקינוחים

עוגת חלבה בחושה

29 ינואר 2014
(Visited 32,132 times, 3 visits today)
עוגת חלבה בחושה

עוגת חלבה בחושה

יש את העוגות האלה שאני לא צריכה להשקיע יותר מידי מחשבה בהכנה שלהן, סוג העוגות שמאוד מתאים לאורחים שמודיעים שהם בדרך, הילד שלי רוצה עוגה, סתם בלי מתוק בלי להשקיע יותר מידי, יש הרבה סיבות להכין את העוגה הזאת והכי חשובה שהיא טעימה מאוד, אין כמו חלבה ואגוזים.

אינגליש קייק

מרכיבים:

2 ביצים
3/4 כוס סוכר
2 כפות ממרח חלבה
3/4 כוס מיץ תפוזים
1/3 כוס שמן
כפית תמצית וניל
כוס קמח תופח
1/3 כוס אגוזים גרוסים

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

הכנות:

1. להקציף כדקה ביצים וסוכר להוסיף את שאר המצרכים לערבב לבלילה אחידה.

2. לאפות ב 180 מעלות כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

לפייסבוק שלי

עוגת חלבה בחושה

עוגת חלבה בחושה

שאלות ותשובות

לאיזו תבנית העוגה מתאימה ? אינגליש קייק
למה בתמונה מופיעה תבנית אחרת ? אני אוהבת לאפות בתבניות סיליקון
נגמרה לי התמצית וניל אפשר לשים סוכר וניל ? בוודאי כפית אחת
אוף ניקי שכחתי לשים את התמצית העוגה תצא בסדר ? כן
האם אפשר לאפות בקוגלהוף כמו בתמונה ? אפשר רק לזכור שהעוגה לא גדולה
את כל העוגה מערבבים במיקסר ? כן
אין לי ממרח חלבה אפשר שערות חלבה ? כן כשליש כוס
אין לי אגוזים מה אפשר במקום ? שקדים
אין לי חלבה ולא אגוזים  אפשר להחליף ? עדיף להכין עוגה אחרת
אין לי קמח תופח –  כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפייה
לא בא לי לסחוט תפוזים – פריגת פתרון טוב
אני רוצה להכפיל כמויות – להכפיל הכל סוכר כוס ושליש סך הכל

הרשם
עדכן
181 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי, אם אני רוצה 2 תבניות אינגליש, להכפיל הכל?

הי ניקי, אפשר להחליף את האגוז הגרוס – בטחון? ישפיע על המרקם?

אין לי מיץ תפוזים, האם אפשר להשתמש בשמנת לבישול או חלב?

היי,
להכפיל כמויות לקוגלהוף?

היי ניקי, ניתן להחליף מיץ תפוזים בשמנת מתוקה לטעם עשיר יותר או שלא צריך?

עוגה מעולה! א”א להפסיק לאכול!
שמתי חלוה מפוררת במקום ממרח כי לא היה לי.

(יצא לי טיפ טיפה דחוסה, למה?)
תודה!

שלום ניקי 🙂
אפשר להמיר את ממרח החלבה בחלבה רגילה מפוררת?