יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים עם קלמנטינות עוגות בחושות מהירות עוגות וקינוחים עוגות תפוזים

עוגת קלמנטינות גבוהה

19 יוני 2012
(Visited 28,970 times, 1 visits today)
עוגת קלמנטינות גבוהה

עוגת קלמנטינות גבוהה

עוגת קלמנטינות גבוהה, יש לי תבנית סיליקון חדשה איזה כיף לי. (לכל מי שלא יודע איזו מתנה לקנות לי בחנוכה אני מוותרת על היהלומים בתמורה לתבנית סיליקון, ברור שזה רמז לבעלי)
טוב היא לא כל כך חדשה אבל לא יצא לי להשתמש בה. חמתי הביאה לי אותה מארה"ב, היא נראית בדיוק כמו סיר פלא אבל מסיליקון, נתקלתי בה השבוע והתחלתי לדמיין את העוגה שאני עומדת להכין, עוגת קלמנטינות זהובה רכה וגבוהה שמוגשת עם אבקת סוכר. שלי מתחיל לעבוד אני חייבת להכנס למטבח ואיזה עוגת נהדרת יצאה מהתבנית הזאת…

גודל תבנית: 26"

מרכיבים:

4 ביצים
כוס וחצי סוכר
כוס מיץ קלמנטינות סחוט טרי
3/4 כוס שמן
2 ורבע כוסות קמח תופח
קורט מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • רולדת כתמים מדהימה

    איזה רולדה משגעת! ממבט ראשון היא נראית מסובכת ומי רוצה להתעסק עם עוגות מסובכות.
    הרולדה הזאת ממש לא קשה להכנה והכתמים האלה יוצאים נהדר והכנתי בדרך שהיא קלה ביותר.
    אני כן ממליצה להשתמש בשקי זילוף זה מאוד מקל על ההכנה של העוגה. אם אני מגזימה לקח לי 20 דקות להכניס את העוגה לתנור באמת לא עוגה קשה ואיזו רולדה יפהפייה יצאה לי.
    בא לכם להרשים את האורחים ? זאת בדיוק העוגה בשביל לעשות רושם ואחרי שחותכים מגלים איזו עוגה מעלפת!
    הטעם נהדר מי לא אוהב וניל ? המראה מדהים שתבינו אביב נשאר איתי במטבח כי הוא התלהב מהשילוב של הצבעים.
    תרוצו להכין. אין בעיה לשמור בהקפאה מספר ימים. לפני שמתחילים להכין כדאי לראות את הסרטון.

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

  • פאי עוגיות שוקולד בשני מצרכים

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

    תבנית קוטר 24

הכנות:

1. להתחיל להקציף את הביצים ולהוסיף באיטיות את הסוכר, להקציף במהירות גבוהה לפחות 5 – 6 דקות, התערובת תופחת מאוד ומסמיכה.

2. להנמיך מהירות ולהוסיף, מלח, מיץ וחצי מכמות הקמח, שמן ואת שארית הקמח, להקציף עד שהבלילה חלקה.

3. לצקת את הבלילה לתבנית משומנת, חום בינוני 180  מעלות בתנור שחומם מראש בסביבות 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

עוגת קלמנטינות גבוהה

גולשים מכינים וממליצים:

ריקי : הכנתי העוגה יצאה ממש טעימה !!!

דנה : "הכנתי אותה שוב בפעם המי-יודע-כמה יצאה מעולה!הפעם השתמשתי בקמח שיפון ועדין יצאה סוווף!"

נעמה : "היי ניקי המקסימה
העוגה הזו הזכירה לי טעמי ילדות- סבתא שלי מגישה לנו עוגה שנאפתה טוב טוב בסיר פלא.. פשוטה אבל טעימה!!
היה כיף לנצל את הקלמנטינות שכמעט הלכו לפח ולעשות מהן עוגה נהדרת!"

נועה : "הכנתי היום בפעם השניה, מתכון פשוט להכנה ומעולה :)"

ממ : " ניקי יקרה, העוגה רכה ועסיסית, פשוט מעולה!
אין על המתכונים שלך!!
מגוונים, מדוייקים,קלים להכנה ובעיקר טעימים טעימים.
אני כבר 3 שנים נהנית ממתכונייך וכמובן גם משפחתי שלא מאמינה איך השתדרגתי עם הזמן בגיוון המאכלים על שולחן החג ועם עוגות ומאכלים לשבת ובכלל…כמה טוב שאת כאן."

פרח : "עוגה מדהימה. רכה רכה ונימוחה. עשיתי עם קמח מלא והוספתי קצת ממרח שוקולד לשיש. יצאה מהמם!"

קרן : "איזה כיף, העוגה כבר יצאה מהתנור, בדרך לתנור הבראוניז שוקולד, על הכיריים מתבשל לו מרק בטטה וגזר, בינתיים בתנור קוגל תפוחי אדמה ובמסננת מחכה בסבלנות להורדת כל מי הבישול הכרישה לפני הפיכתה לקציצות.
כמה כיף לי שיש אותך 🙂 זה מה נקרא תענוג יום שישי!"

מורן : "תודה ניקי,על עוד מתכון נפלא. עוגה מדהימה !! מכינה אותה בכל חורף."

שרה : "הכפלתי את כמות העוגה
היה טעים ו…העוגה נגמרה!
תוך שעה.
תודה רבה"

הרשם
עדכן
100 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות