עוגת קוקוס שיש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת קוקוס שיש

עוגת קוקוס שיש

עוגת קוקוס רכה ונהדרת בלי חמאה אלא על בסיס שמן, עם נגיעות של שוקולית פה ושם ואיזה טעם נהדר יש לה. 45 דקות והיא מוכנה מפיצה ריח טוב טעימה ומומלצת. עוגה מושלמת במיוחד לאוהבי הקוקוס.

תבנית : אינגליש קייק / קוגלהוף קטנה

מרכיבים:

2 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
מילקי וניל
שליש כוס חלב
90 ג’ קוקוס (כוס)
140 ג’ קמח תופח (כוס)
כף שטוחה אבקת שוקולית
כפית אבקת קקאו

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים במיקסר את הביצים והסוכר להקציף במהירות גבוהה כשתי דקות.

3. להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף שמן, מעדן וניל ואת החלב ולערבב לבלילה חלקה, להוסיף את הקוקוס ואת הקמח ולהמשיך לערבב עד שהכל חלק.

4. להוציא כשליש כוס מהבלילה ולערבב עם השוקולית והקקאו, לשמן תבנית להעביר את הבלילה הלבנה לתבנית להוסיף את הבלילה הכהה מעל מעט לערבב, להרים את הבלילה הלבנה מלמטה למעלה בעזרת סכין לשחק קצת עם הבלילות לא יותר מידי שישארו שני צבעים.

*5. להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה וזהובה.

כדאי לדעת ש..
אפשר לוותר על אבקת השוקולית ולהכין עוגת קוקוס, אפשר להחליף את החלב והמעדן בשמנת מתוקה 250 מ”ל או ריץ לפרווה.

24814 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת קוקוס שיש

עוגת קוקוס שישעוגת קוקוס שיש

גולשים מכינים וממליצים:

מלי : “זו עוגה מעולה, אצלי במטבח היא מככבת ואני מראש מכינה כמות כפולה, כי העוגה נטרפת. ובכלל, כל המתכונים שלך אליפות (הגזר, העוגות מוס, טירמיסו, מתכוני העוף, הפשטידות) מעולים, קלים וטעימים!!! אצלנו את מככבת :)”

111
תגובות

  הרשם  
עדכן
tal

היי ניקי, עכשיו הכנתי את העוגה בדיוק לפי המתכון (כמויות, שלבים וכו’), אפיה ב-180 מעלות (חימום עליון תחתון, שלב אמצעי) שעה וחצי בתנור והיא עדיין לא הייתה מוכנה מבפנים… למעלה שרוף ובפנים עדיין לא פירורים אפויים לגמרי. מה הבעיה לדעתך?

דורית כהן

עוגה מדהימה שתמיד זוכה להצלחה
קוצרת מחמאות כשכולם מלקקים את האצבעות
ושוכחים משמירה על הגיזרה וספירת קלוריות ללא הפסקה.
בקיצור עוגה נהדרת ומאוד מאוד מומלצת !!!
תודה ניקי על המתכונים המדהימים
אני מכינה המון מאכלים שאת מעלה ליו טיוב ולאינסטגרם

דקלה

היי אני רוצה להכין את העוגה בכמות כפולה לתבנית גדולה אבל יש לי רק ריצ’ אחד, אין לי מילקי או תפוזים, זה יכול להספיק?

זיו

הי ניקי, איך ייצא לדעתך אם אוסיף חופן של חמוציות? והאם זה ישנה את הרכב החומרים כך שצריך יהיה לשנות עוד משהו במתכון?

1 6 7 8