עוגת קוקוס שיש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת קוקוס שיש

עוגת קוקוס שיש

עוגת קוקוס רכה ונהדרת בלי חמאה אלא על בסיס שמן, עם נגיעות של שוקולית פה ושם ואיזה טעם נהדר יש לה. 45 דקות והיא מוכנה מפיצה ריח טוב טעימה ומומלצת. עוגה מושלמת במיוחד לאוהבי הקוקוס.

תבנית : אינגליש קייק / קוגלהוף קטנה

מרכיבים:

2 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
מילקי וניל
שליש כוס חלב
90 ג’ קוקוס (כוס)
140 ג’ קמח תופח (כוס)
כף שטוחה אבקת שוקולית
כפית אבקת קקאו

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים במיקסר את הביצים והסוכר להקציף במהירות גבוהה כשתי דקות.

3. להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף שמן, מעדן וניל ואת החלב ולערבב לבלילה חלקה, להוסיף את הקוקוס ואת הקמח ולהמשיך לערבב עד שהכל חלק.

4. להוציא כשליש כוס מהבלילה ולערבב עם השוקולית והקקאו, לשמן תבנית להעביר את הבלילה הלבנה לתבנית להוסיף את הבלילה הכהה מעל מעט לערבב, להרים את הבלילה הלבנה מלמטה למעלה בעזרת סכין לשחק קצת עם הבלילות לא יותר מידי שישארו שני צבעים.

*5. להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה וזהובה.

כדאי לדעת ש..
אפשר לוותר על אבקת השוקולית ולהכין עוגת קוקוס, אפשר להחליף את החלב והמעדן בשמנת מתוקה 250 מ”ל או ריץ לפרווה.

46193 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת קוקוס שיש

עוגת קוקוס שישעוגת קוקוס שיש

גולשים מכינים וממליצים:

מלי : “זו עוגה מעולה, אצלי במטבח היא מככבת ואני מראש מכינה כמות כפולה, כי העוגה נטרפת. ובכלל, כל המתכונים שלך אליפות (הגזר, העוגות מוס, טירמיסו, מתכוני העוף, הפשטידות) מעולים, קלים וטעימים!!! אצלנו את מככבת :)”

124
תגובות

  הרשם  
עדכן
טליה

שבוע טוב ניקי!
הכנתי את העוגה ביום חמישי, לכבוד שבת.המרתי את המילקי ב 150 מל שמנת מתוקה צמחית ואת החלב במשקה קוקוס כי רציתי פרווה.יצא מקסים!!! אין דברים כאלה! מאז שנולדתי לא אכלתי כזאת עוגה!
תודה רבה!

מוטי

אני, לבשל יודע. לאפות הרבה פחות. את העוגה הזאת אני עושה כבר בעל פה, בעיניים עצומות. היא תמיד מעולה, עסיסית וקוצרת מחמאות. במקום שוקולית שתי כפות שמנות נוטלה והטעם מטורף. ממליץ בחום

מירב

ויי ויי א’מלה כמה פשוט וטעים

ליאת

איך העוגה יוצאת כל כך שטוחה? כנראה יש משהו שאני מפספסת האפייה. העוגות שלי בדרך כלל עקןמות. עם גבעה או סתם עקומות או סדוקות לפעמים. מה אני עושה לא נכון?

tal

ניקי אלופה !! זו עוגת השיש הכי רכה וטעימה שהכנתי . מתכון מדוייק, תודה

אסתר

אחלה עוגה. לא היה לי מילקי וניל- המרתי ביוגרט רגיל עם סוכר וניל אחד וקצת פודינג וניל. יצא ממש מעולה.

1 7 8 9