עוגת שוקולית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולית

עוגת שוקולית

עוגת שוקולית, אני מסתכלת על השעון, ידעתי שאין לי הרבה זמן. הייתי חייבת לארגן עוגה במהירות והראש שלי התרוקן לגמרי.  הבחנתי בשוקולית שעל המדף והחלטתי לאלתר ואיזה אילתור מוצלח יצא לי לא האמנתי שהצליח לי כל כך, אפילו הבלילה הייתה טעימה!  יש לעוגה הזאת טעם מופלא, רכה מלאה בקרם טעים.

זמן הכנה: כ – 45 דקות

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
כוס אבקת שוקולית
כוס מיץ תפוזים
כפית תמצית וניל
3/4 כוס שמן
280 ג’ קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפיה

ציפוי: (אופציה)
150 ג’ שמנת מתוקה
150 ג’  שוקולד מריר
2 כפות השחר העולה (לא חובה)

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר לקרם תפוח, להוסיף את שאר המצרכים, חום בינוני 180 מעלות בסביבות 45 דקות.

2. להמיס במיקרו שמנת ושוקולד לתערובת אחידה, להוסיף את הנוטלה ולערבב היטב, לצקת את הקרם על העוגה כשהיא יוצאת מהתנור. 

102069 צפיות 31 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולית

גולשים מכינים וממליצים:

לאה : בסד
שבוע טוב וחנוכה שמח !! איזה כייף האתר שלך…התחשק לנו משהו שוקולדי במהירות.. כמובן נכנסתי לאתר של ניקי ומצאתי עוגת שוקולית. הכנתי…. (הוספתי לבלילה גם קצת “שמנת להקצפה” של השף הלבן (פרווה) כי רציתי לגמור שאריות…, וקורט מלח.) הכנתי גם את הציפוי , ללא נוטלה.

יצאה מעולה ! ממש ממש טעים ! תודה……..

קרן : “עוגת שוקולד מעולה, מגרה וטעימה.
הבן שלי בן השבע שאל אותי אם המתכון של העוגה של ניקי. הילדים של השכנים חזרו ביום ראשון לבדוק אם השארתי להם עוד חתיכה מהעוגה… תודה רבה על המתכונים המעולים.
ממש מכורה לאפליקציה. את גורמת לי ולמשפחתי לאכול ולהנות מארוחות טעימות ביחד.”

חן : “ניקי חזרתי לעדכן שהעוגה יצאה מושלם. הגננת אמרה שהילדים רצו עוד ועוד.. והאוצר שלי הגיע הביתה מהגן ודבר ראשון ביקש “גה” :)”

559
תגובות

  הרשם  
עדכן
אביבה

ניקי יקרה!
אתמול, שישי לפני כניסת השבת, הכנתי את העוגה לא להאמין כמה קלה, הכל בקערה אחת….. והתוצאה פשוט נהדרת!!!
בקיצור, אחלה עוגה רכה וטעימה!

פנינה

היי ניקי, אני צריכה ציפוי פרווה לעוגה. מה יוצא טעים יותר? שמנת פרווה עם שוקולד מריר או חלב קוקוס עם שוקולד? יש לך רעיון פרוווה אחר?
תודה רבה!

ריבי

הי ניקי.
עוגת השוקולית/מיץ תפוזים מככבת אצלנו בימי ההולדת כבר כמה שנים, בהתלהבות של כל האוכלים הצעירים… היא נימוחה וטעימה להפליא.
השנה התבקשתי להכין לילדי הכיתה ללא גלוטן. האם אפשר להמיר לקמח ללא גלוטן, ואיזה? (אין לי נסיון קודם בנטול גלוטן)

נחמה

אני יכולה להחליף את המיץ תפוזים בנוזל פרווה אחר? מים לצורך העיניין?

דנה

היי ניקי, מה הכוונה ב150 גר שמנת מתוקה? המיכל שקניתי הוא 250 מל

תודה

1 33 34 35