עוגת תפוזים שוקולד וקינמון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוזים שוקולד וקינמון

עוגת תפוזים שוקולד וקינמון

עוגת תפוזים שוקולד וקינמון, אין צורך במיקסר בעוגה הזאת 5 דקות עבודה והיא נכנסת לתנור תוך 45 דקות יש לי עוגה על השולחן, מי בא לקפה ?

2 אינגליש קייק

מרכיבים:

4 ביצים גדולות מספר 1
200 ג’ סוכר (כוס)
300 ג’ קמח תופח (2 כוסות + 2 כפות)
3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
3/4 כוס שמן
קורט מלח
כפית תמצית וניל
כף שוקולית
כפית קינמון
כף סוכר חום דמררה


הכנות:

1. לערבב ביצים, סוכר, מיץ, שמן, קמח, מלח, וניל לתערובת אחידה ולהוציא כחצי כוס מהבלילה ולשמור בצד.

2. לערבב שוקולית, קינמון וסוכר חום ולהוסיף לבלילה שהשארנו בצד.

3. לצקת קצת יותר ממחצית הכמות של הבלילה הבהירה. מעל לצקת את הבלילה הכהה ומעל להוסיף את שארית הבלילה הבהירה, לערבב מעט בשביל יצירת צורות.

4. חום בינוני 180 מעלות 45 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי, לצנן.

19351 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב
עוגת תפוזים שוקולד וקינמוןעוגת תפוזים שוקולד וקינמוןעוגת תפוזים שוקולד וקינמון

גולשים מכינים וממליצים:

שירן : “ייייישששששש הצלחתייייי!!!!!
יצא משהו משהו!!!!
הבית מריח נהדר והטעם משגע”

סימה : עוגה קלילה , רכה , טעימה מאוד ( דומה לעוגת שיש שלך שגם עליה אני לא מוותרת ) .תודה .

שם :  שלום ניקי, תודה על האתר המושקע והמקסים. אני אף פעם לא מתאכזבת כשאני מנסה מתכון כלשהו. העוגה הזו באה לי טוב. הייתי צריכה מתכון מהיר, קליל עם חומרים זמינים בבית. האמת היא שלא היה לי מיץ תפוזים אלא לימונענע. הכנתי ויצא עסיסי ומלא טעמים מיוחדים… מומלץ!

 הגולשת בכיוון חיובי הכינה את העוגה ללא גלוטן:

“לכל רגישי הגלוטן!!!
העוגה הזאת מדהימה פשוט!! לקחתי קמח אורז קצת קורנפלור וקמח קונדיטור פלוס א. אפיה. שאר המצרכים זהה ויוצאת עוגה טעימה להפליא, אוורירית, טעימה.
תודה ניקי!!!!”

דסי : “הכנתי ושלחתי להורים לחג… כולם התלהבו ושאלו מאיפה המתכון…וכמובן שהתשובה זה ניקי!
תודה רבה!!”

חגית : “ניקי את מבורכת אצלי יום יום
אין יום שאני לא משתמשת במתכונים.
יצא לי 2 עוגות גבוהות יפיפיות!”

מור : “עוגה מ ו ש ל מ ת !!!
פעם שנייה השבוע שאני מכינה אותה, חוסלה בדקות.
ניקי כרגיל את אלופה ואין עלייך!!!”

שירה : “זו הפכה להיות ה-עוגה לשבת…
מביאה אותה איתי לכל אירוח מרוב שאוהבים אותה
וכמה קל!
תודה רבה!!!”

יהודית : “מדהימה!! נדירה ברכות ובספוגיות שלה. טעמים עדינים. וואו.”


374
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירב

הי ניקי. האם מערבבים במיקסר את שלב 1 או ידנית עם כף?

צליל

חייב להשתמש בסוכר חום דמררה? אפשר גם בלי?

נוית

הי ניקי. אם אני משתמשת בקמח רגיל כמה אבקת אפייה עלי להוסיף?
תודה

נעה

הי, האם אפשר להכין בקוגלהוף? תודה!

קרן

שבת שלום. יש לי ביצים medium, האם יצא טוב עם 4ביצים?

ורד

היי ניקי, מקווה שתספיקי לענות לי.. צריכה את העוגה לארוחת הערב היום.. החלפתי את הקקאו בשוקולד השחר אבל כן הוספתי סוכר וקינמון ורק עכשיו כשהעוגה בתנור ראיתי בתגובות שכתבת שאם מחליפים אז להוריד אותם.. כמה זה נורא שהוספתי?

1 23 24 25