עוגת גזר קלה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גזר קלה

שתי דקות הכנה אפילו לא הפעלתי את המיקסר והעוגה הייתה בתנור. תוך 40 דקות הייתה עוגה חמה על השולחן. אני אספר לכם שאפילו הילדים שלי לא האמינו שמדובר בעוגת גזר. זאת עוגה מאוד טעימה וכל מי שעדיין לא הכין רוצו להכין.

אינגליש קייק / תבנית קוטר 18 / קוגלהוף 18

מרכיבים:

2 ביצים
150 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
כוס גזר מגורד (2 גזרים)
140 ג’ קמח תופח (כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
3 כפות סוכר חום
כפית קינמון

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. בקערה לערבב גזר סוכר חום וקינמון, בקערה נפרדת לטרוף ביצים וסוכר עם מזלג ולהוסיף את שאר המצרכים כולל הגזר.

*3. להעביר את העיסה לתבנית אינגליש קייק ולשטח באופן שווה, להכניס לתנור ולאפות כ 40 דקות או עד שהעוגה יציבה וזהובה, לצנן. לפני ההגשה לבזוק אבקת סוכר.

כדאי לדעת ש…
אין צורך במיקסר כל העירבוב נעשה באופן ידני לטרוף הכוונה עם מזלג.
אין בעוגה נוזלים מעבר לשמן, העיסה קצת קשיחה וזה בסדר.
סוכר חום למי שאין ניתן לוותר.
קמח רגיל הכמויות הן כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפייה.
מה שיפה בעוגה הזאת שמכלום מצרכים יוצאת עוגה נהדרת, המלצה חמה אני מבטיחה שהעוגה הזאת ממכרת.

535833 צפיות 109 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גזר קלהעוגת גזר קלה

עוגת גזר קלהעוגת גזר קלה

גולשים מכינים וממליצים:

אודליה : “אוי איזה עוגה!! הוספתי קצת אגוזי מלך. נהדרת!!!”

דורית : “איך הבת שלי אמרה? ואוו אמא עוגה מעולה! אפשר עוד חתיכה? תודה על עוד מתכון מעולה :)”

נורית : “ניקי, זה בדיוק העוגה בעלת הגוון השחום הזה שרק מלהסתכל עליה מצקצק על החיך טעם של כרמל ועם מרקם עליון קרנצ’י. מתכון קסום בכלום זמן ומאמץ.תודה.”

אלברטו : “מתכון פשוט מושלם. כל טעים ויוצא מעולה”

אודליה : “עוגה מנצחת!!! הכי קלה להכנה והכי טעימה בעולם. לא משנה כמה פעמים אכין אותה תמיד אני נדהמת מחדש!
חג שמח ניקי (:”

אבישג : “אחת העוגות הקלות והטעימות שאכלתי !!!
מומלץ ביותר :)”

אודליה : “ה-עוגה!
כל פעם אני נדהמת מחדש”

שיר : “חייבת לכתוב לך שהעוגה פשוט מ-ע-ו-ל-ה הכפלתי כמויות והכל חוסל באותו היום. תודה לך על מתכונים מדהימים.”

אודליה : “ניקי, פעם שניה שאני מכינה. העוגה הזאת פשוט מהממת!! ממש גורמה! אני מתאפקת בשיניים לא לחסל”

איילה : טעים!!!!!!! קל וטעים ונהדר, תודה ניקי

רוית כץ : מתכון נהדר!! פשוט להכנה וטעים מאוד!!!

שלומית : עוגה מעולה!! אני מכינה אותה כבר שבת שלישית ברציפות ולא נמאס!הוספתי 2-3 כפות טחינה. ועשיתי אותה עם קמח מלא. מושלמת! תודה!!”

הגולשת יעל הכינה את העוגה ללא גלוטן:
“עוגה נהדרת! הכנתי אותה עם קמח תמי – קמח נטול גלוטן, עוגה טעימה ועסיסית.”

רינה : “המתכון הכי טוב ופשוט שפגשתי ויוצא תמיד מדהים- זאת העוגה הקבועה שלי ואני אוהבת לשחק בה כל פעם במרכיבים. טבענתי במקום כל ביצה כף זרעי ציה עם 3-4 כפות מים או עם רסק תפוחים קופסה לכל 2 ביצים. דורש קצת יותר אפיה אבל יוצא מצויין.
במקום סוכר לבן מחצית הכמות סוכר חום, במקום גזר אני כל פעם משחקת עם פירות שונים כמו תפוחי עץ או אפילו סלק..ואפילו בתבלינים – אני מוסיפה קצת הל או ציפורן או בהרט…תמיד תמיד יוצא מטריף וטורפים אותה ברגע.
לא פעם שאלו אותי אם זאת עוגת דבש או שוקולד.
במקום קמח לבן – משתמשת בקמח כוסמין עם כפית אבקת אפייה. יוצא נהדר!”

יונס : “עוגה מדהימה ניקי!!!!! תודה אין עלייך, תמיד אני יודעת שבאתר שלך כל מתכון יצא בטוח הכי טוב שאפשר! פשוט תודה!!”

מיטל : “הכנתי אתמול פעם ראשונה. כמה קל ככה טעים 🙂
עכשיו כבר בדרך להכין בפעם השנייה כי לא נשאר כלום…”

שרה : “פעם ראשונה שאני מכינה עוגת גזר ויצא עוגה טעימה בטירוף! רכה ואורירית.. תודה רבה על כל המתכונים!!”

873
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

תודה ניקי על עוד עוגה מוצלחת!
לאחר שנחלה הצלחה בשבת עשיתי אותה עכשיו שוב (לבקשת הבעל)
והיא פשוט ריחנית וענוגה..

שם

תודה רבה!! עכשיו הכנתי לשבת – ויצא מעולה:)

שם

היי ניקי,
אחרי ניסיון עבר לא טוב עם עוגת גזר (יצאה פשוט ממש לא טעימה)
החלטתי לתת צ’אנס נוסף דרך המתכון שלך ויצא פשוט מדהים!!!
אני עכשיו גם מבינה שכנראה פשוט המתכון ההוא שניסיתי פשוט לא היה משהו.
המתכון קליל, פשוט והעוגה יצאה מכולה אז תודה לך על התיקון שלי לעוגת גזר

שם

בתור אחת שעשתה את העוגה הזאת (שיצאה מדהים!!!!), מוסיפים את הביצים והסוכר הלבן, מערבבים, ואז מוסיפים את הקמח, השמן ותערובת הגזר+סוכר חום+קינמון ומערבבים הכל ביחד.
אין פה הרבה מקום לטעות – לא משנה באיזה סדר תעשי, העוגה הזאת מדהימה ועכשיו יושבת אצלי שוב בתנור 🙂
אגב שימי לב לזמנים – אצלי בתנור העוגה היתה מוכנה אחרי 35 דקות, 5 דקות נוספות והעוגה נשרפת וזה ממש מבאס.
תעקבי ובהצלחה!

שם

הי ניקי יקרה,
הספקתי לאכול פרוסת עוגה לפני שנטרפה 🙂
בעצתך הוספתי חצי כמות קמח מלא, אך אחרי שעירבבתי הכל החלטת להוסיף עוד קצת. יצא מעולה!!! תודה רבה. שבת שלום.

שם

עוגה מצויינת וסוחטת מחמאות.
אפשר בלי בעייה להמיר בקמח מלא או בקמח כוסמין מלא + א. אפיה (כפית בתחילת הריון, לא ממש גדושה).
אפשר גם להמיר / להוסיף ג’ינג’ר טרי לגזר המרוסק. נותן צביטה מרעננת ונחמדה.

שם

קלה להכנה ומאוד טעימה. נחטפה בשולחן המשפחה:)

1 2 3 57