עוגת בננות וקינמון
עוגת בננות וקינמון, עוגת בננות עם טויסט מעניין, קינמון ובננות יופי של שילוב
גודל תבנית: 24"
מרכיבים:
3 ביצים מופרדות
250 ג' סוכר (כוס ורבע)
250 מ"ל שמנת מתוקה
חצי כוס שמן
כפית סוכר וניל
2 בננות מעוכות
כפית קינמון
280 ג' קמח תופח
הכנות:
1. להקציף חלבונים, להוסיף באיטיות את הסוכר ולהקציף עד לקצף תפוח ויציב. להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את החלמונים, להוסיף בזרם איטי את השמנת והשמן את הסוכר וניל הבננות והקינמון, בסוף את הקמח במינימום עירבוב עד שהתערובת אחידה וללא גושים.
2. חום בינוני 180 מעלות כ 50 דקות
גולשים מכינים וממליצים:
ליז : עכשיו הכנתי לי נס קפה עם חתיכת עוגת בננות וקינמון, והיא פשוט אליפות של עוגה פשוטה להכנה וטעימה מאוד, אני מתה על קוקוס ולכן בכל הזדמנות שמתאימה אני מוסיפה קצת קוקוס ויצא מדהים. תודה ניקי את אתר מהמם.
סיגל : ניקי שלום אפיתי את עוגת הבננות קינמון פעם ראשונה ויצא מדהים וגם את האורז עם הירקות יצא טעים טעים כל הכבוד על מתכונים מוצלחים נשתמע במתכון הבא.