עוגת שיש ריבת חלב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שיש ריבת חלב

עוגת שיש ריבת חלב

מי אמר שעוגת שיש חייבת להיות עם שוקולד ואם לא בא לי ? אני אוהבת לנסות טעמים חדשים ומפתיעים ולפעמים מתברר ששווה לקחת סיכונים…

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

3 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
100 ג’ חמאה בטמ”פ החדר
270 ג’ קמח תופח (2 כוסות פחות כף)
250 מ”ל שמנת מתוקה
רבע כוס סירופ מייפל
קורט מלח

מילוי:
כף ריבת חלב
חצי כפית קינמון
כפית סוכר חום

הכנות:

1. להקציף ביצים, סוכר וחמאה לתערובת אחידה. להוסיף את השמנת, מייפל ומלח. להוסיף במינימום עירבוב את הקמח.

2. להוציא כחצי כוס מהבלילה לקערה ולערבב עם מצרכי המילוי.

3. לצקת חלק מהתערובת הבהירה לתבנית, להוסיף מהבלילה הכהה וחלק מהבהירה וכך להמשיך, להכניס כפית לעומק הבלילה ולהפוך מעט פעמיים שלוש.

4. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 45 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי.

10045 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שיש ריבת חלב

גולשים מכינים וממליצים:

לירון : הכנתי את זה, יצא מדהים!! עוגה רכה, עשירה וכל-כך טעימה שלא החזיקה מעמד אפילו חצי יום… קישטתי אותה למעלה עם פקאנים, אגוזים טחונים ואבקת סוכר בערך רבע שעה לפני סוף האפייה…:) תודה רבה!

45
תגובות

  הרשם  
עדכן
קואלה

היי האם החמאה צריכה להיות קרה או שאפשר רכה בטמפרטורת החדר כי יש לי רק מיקסר ידני ולא נראה לי שאפשר להקציף בו חמאה קשה אולי אפשר לגרד אותה בפומפיה?