עוגת קינמון ושמנת טעימה להפליא

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת קינמון ושמנת טעימה להפליא

עוגת קינמון ושמנת טעימה להפליא

עוגת קינמון ושמנת טעימה להפליא, הוזמנו לאיזה ארוע וביקשו שאני אביא עוגה פשוטה לא מסובכת יותר מידי אז עוגות מוס ירדו מיד מהרשימה ופתאום נזכרתי בעוגה הזאת. מבין כל העוגות שהיו על השולחן העוגה הזאת חוסלה ראשונה תוך דקות ספורות נשארו רק פירורים. כזאת הצלחה אני חייבת לחלוק איתכם ברור.

מרכיבים:

3 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
2 כוסות קמח תופח
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
250 מ”ל שמנת מתוקה (חבילה)
כפית גדושה קינמון
כף ברנדי
כפית תמצית וניל

הכנות:

1. להתחיל להקציף את הביצים, להוסיף את הסוכר ולהקציף במהירות גבוהה לקרם תפוח.

2. להנמיך מהירות להוסיף את המצרכים הרטובים ואחרי שהבלילה אחידה להוסיף את היבשים ובסוף את קמח במינימום עירבוב עד שהבלילה אחידה וללא גושים.

3. לצקת את הבלילה לתבנית משומנת, חום בינוני 180 מעלות כ 50 דקות.

העוגה השניה שחוסלה בעקבות הראשונה היא :
עוגת קלמנטינות ושוקולד 

33372 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ענתי : לא להכין את העוגה – מי שבדיאטה .
לא יכולתי להפסיק לאכול את העוגה הטעימה,הרכה,
במיוחד רבע שעה לאחר שיצאה מהתנור .יצאה גבוהה ומושלמת – מי שלא הכין -שירוץ להכין.ניקי,כל הכבוד.

אני 🙂 :  מומלץ מאוד!!!!!!
עוגה רכה ועסיסית. היה קשה להתאפק ולחכות שתתקרר…

תודה ניקי על המתכונים- מאז שגיליתי את האתר – זהו האתר אוכל המועדף עלי.
את מוכשרת אמיתית!

הגולשת בכיוון חיובי הכינה את העוגה ללא גלוטן:
לכל רגישי הגלוטן(קמח) באתי לעדכן:
יצא טוב מאוד!!! מה שמתי במקום קמח רגיל? רבע כוס קמח אורז רבע כוס קמח טפיוקה חצי כוס קמח תפו”א כוס קמח מרמולייט + כפית אבקת אפייה לא שמתי על טורבו אלא על רגיל ויצא ממש רך. תודה ניקי על המתכונים, בזכותך בעלי אוכל עוגות טעימות שלא מבחינים שהחלפתי קמח!!!”

אופירה : “תודה על עוגה מעולה ריחנית ורכה
אפילו הקטנצ’יק שלי בן שנה וחצי טרף בהתלהבות :-)”

349
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

נירית פרסקו (לא רשום) | 12.11.2011 – 10:14
את העוגה הזו אני מכינה פעם שניה, והיא מעולה
בהזדמנות הזו ניקי יקרה רציתי לומר שאני משתמשת המון באתר שלך ונורא כייף
הרבה אור ואהבה

שם

יש לי שתי ידיים שמאליות, אבל ניסיתי את העוגה והיא יצאה אוורירית וטעימה , ונטרפה תוך חצי שעה מקסימום. תודה על המתכון, ותבורכי!!

שם

היי ניקי הכנתי את העוגה ובעלי שלא אוהב קינמון אהב אותה מאוד תודה על עוד עוגה מדהימה.

שם

העוגה יצאה טעימה מאוד ! רק שהתבלבלתי ויצקתי אותה לתבנית מלבנית אז היא יצאה דיי נמוכה ,חציתי אותה ושמתי בין שני החצאים קרם ומעל העוגה שוקולד ! תענוג 🙂 מתכון מעולה ומומלץ ביותר.

שם

בכיוון חיובי (לא רשום) | 03.06.2012 – 20:41
לכל רגישי הגלוטן(קמח) באתי לעדכן:
יצא טוב מאוד!!!
מה שמתי במקום קמח רגיל?
רבע כוס קמח אורז
רבע כוס קמח טפיוקה
חצי כוס קמח תפו”א
כוס קמח מרמולייט
לא שמתי על טורבו אלא על רגיל ויצא ממש רך.
תודה ניקי על המתכונים, בזכותך בעלי אוכל עוגות טעימות שלא מבחינים שהחלפתי קמח!!!

שם

הכנתי את המתכון ביום שבת ויצא פשוט מעולה! העוגה גרפה מחמאות וכמובן שלא נשאר ממנה פירור בסוף היום..

תודה על המתכונים המופלאים 🙂

שם

מה אפשר במקום ברנדי ?
אודה לך אם תוכלי לענות לי במיידי כי אני הולכת לאפות עכשיו
ופתאום ראיתי שאין לי ברנדי.
סוף שבוע נפלא

1 2 3 24