עוגת לימון זהובה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת לימון זהובה

עוגת לימון זהובה

עוגה קלה רכה וטעימה, טעם עדין של לימון בשילוב של מתיקות. שני טעמים בעוגה אחת זהובה.

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

100 ג` חמאה רכה
300 ג` סוכר (כוס וחצי)
3 ביצים
3 כפות מיץ לימון
גרידת לימון מלימון שלם
280 ג` קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפיה
שמנת לבישול 10%
קורט מלח

הכנות:

 1. להקציף / להקרים חמאה וסוכר במשך 3 דקות. להוסיף את הביצים אחת אחת, להמתין שביצה נבלעת ולהוסיף את הביצה השנייה וכך גם עם השלישית.

2. להוסיף את שאר המצרכים חוץ מהקמח ולהקציף לתערובת אחידה, להוסיף את הקמח במינימום עירבוב.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות 50 דקות, עד שהעוגה מתייצבת וזהובה וקיסם יוצא נקי.

13433 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מירב : עוגה מעולה!!

97
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרית

במה יכולה להחליף את הסוכר? ( לסוכרתיים)
ומה היחס?

הדס

אפשר להחליף את החמאה בשמן?

דבורה ארז

הבת שלי בת 12 החליטה להכין עוגה לבד. חיפשה באתר המדהים שלך והחליטה על זו, לא היה לנו שמנת לבישול ושמנו במקום שמנת מתוקה 38 וזה יצא חלום בעודה חמה נשאר חצי. ממש מעולה תודה רבה

אביגיגי

זה יוצא בלילה מאוד סמיכה?

ליאורה

האם העוגה צריכה להיות במקרר או שהיא יכולה להיות בחוץ? לכמה זמן?

סמדר שמה

היי ניקי,
האם ניתן להקפיא את העוגה אחר האפייה?
תודה.

1 5 6 7