עוגת לימון זהובה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת לימון זהובה

עוגת לימון זהובה

עוגה קלה רכה וטעימה, טעם עדין של לימון בשילוב של מתיקות. שני טעמים בעוגה אחת זהובה.

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

100 ג` חמאה רכה
300 ג` סוכר (כוס וחצי)
3 ביצים
3 כפות מיץ לימון
גרידת לימון מלימון שלם
280 ג` קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפיה
שמנת לבישול 10%
קורט מלח

הכנות:

 1. להקציף / להקרים חמאה וסוכר במשך 3 דקות. להוסיף את הביצים אחת אחת, להמתין שביצה נבלעת ולהוסיף את הביצה השנייה וכך גם עם השלישית.

2. להוסיף את שאר המצרכים חוץ מהקמח ולהקציף לתערובת אחידה, להוסיף את הקמח במינימום עירבוב.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות 50 דקות, עד שהעוגה מתייצבת וזהובה וקיסם יוצא נקי.

23758 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מירב : עוגה מעולה!!

105
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחל

שלום ניקי, האם ניתן להכין ללא מקסר? חייב הקצפה או ניתן לערבב בכף /ע”י מערבל ידני (לא חשמלי).
תודה

רויטל

כדאי להוסיף על העוגה מוס לימון?

מורן

ניקי היקרה, עוגה מעולה ממש!!! תודה רבה

1 6 7 8