


עוגת לימון זהובה
עוגה קלה רכה וטעימה, טעם עדין של לימון בשילוב של מתיקות. שני טעמים בעוגה אחת זהובה.
גודל תבנית: 24″
מרכיבים:
100 ג` חמאה רכה
300 ג` סוכר (כוס וחצי)
3 ביצים
3 כפות מיץ לימון
גרידת לימון מלימון שלם
280 ג` קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפיה
שמנת לבישול 10%
קורט מלח
הכנות:
1. להקציף / להקרים חמאה וסוכר במשך 3 דקות. להוסיף את הביצים אחת אחת, להמתין שביצה נבלעת ולהוסיף את הביצה השנייה וכך גם עם השלישית.
2. להוסיף את שאר המצרכים חוץ מהקמח ולהקציף לתערובת אחידה, להוסיף את הקמח במינימום עירבוב.
3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות 50 דקות, עד שהעוגה מתייצבת וזהובה וקיסם יוצא נקי.
32534 צפיות 3 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
מירב : עוגה מעולה!!
היי ניקי
האם אפשר לשים למעלה מרנג? את המרנג מהמתכון פאי לימון שלך?
שלום ניקי, האם ניתן להכין ללא מקסר? חייב הקצפה או ניתן לערבב בכף /ע”י מערבל ידני (לא חשמלי).
תודה
כדאי להוסיף על העוגה מוס לימון?
ניקי היקרה, עוגה מעולה ממש!!! תודה רבה