עוגת פרג שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת פרג שוקולד

עוגת פרג שוקולד, קסם של עוגה. העוגת פרג הכי טובה שיש! מומלצת בחום העוגה הזאת מתחסלת במהירות מרוב שהיא כל כך טעימה. להכין ולהנות מכל ביס טעים. המלצה חמה וטעימה

זמן הכנה: כשעה

מרכיבים:

נ4 ביצים
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
250 ג` סוכר (כוס ורבע)
2 כוסות קמח תופח
חצי כוס פרג טחון טרי
2 כפות ממרח נוטלה גדושות
סירופ מייפל


הכנות:

1. לערבב את המצרכים הרטובים (חוץ מהנוטלה והמייפל) לערבב את המצרכים היבשים, לאחד את שתי הקערות.

2. להוציא כחצי כוס מהבלילה, להוסיף את הנוטלה לערבב היטב. לצקת את הבלילה הבהירה לתבנית, מעל להוסיף את הכהה, לשחק מעט, ליצור צורות.

3. חום בינוני 180 מעלות בסביבות שעה. כשהעוגה יוצאת מהתנור, להזליף עליה סירופ מייפל בנדיבות.

14042 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת פרג ושוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

תמרה : “זאת בדיוק עוגת פרג שאני מפנטזת עליה כבר שנים.
היא יצאה מעולה! !!”

מירב : “העוגה יצאה מעולה.”

אבישי : “ניקי’לה עוגה מאוד טעימה!! עוגה רכה”

רחלי : “הי ניקי, העוגה פשוט מצוינת! ליקקנו את האצבעות . אין על המתכונים שלך!!!!!!!! תודה.”


86
תגובות

  הרשם  
עדכן
טלי גרוסברג

הי ניקי וואי וואי התבלבלתי ושמתי את המייפל עם המצרכים האם לעשות מחדש או כשזה יצא לשים שוב מייפל

נעה

היי ניקי, אין לי תפוזים. האם ניתן להמיר בחלב סויה או מים או משהו אחר? (לא חלבי)

יעל

הי ניקי
יצא מעולה! לא היה לי תפוזים ונוטלה אז החלפתי בקופסת שמנת מתוקה ושתי כפות שוקולית. תודה על המתכון הטעיםםם

עינת

שלום ניקי,

אני רוצה להכין את העוגה, אבל אין לי מייפל.
במה אפשר להחליף אותו?

תודה מראש,
עינת

דסי

שלום וברכה!!

האם צריך לטחון את הפרג?
או,איך יודעים שטרי?
תודה רבה

הדר

הי ניקי

הכנתי עכשיו את העוגה לשבת. לשמור במקרר?
(דרך אגב, הפוקצות יצאו מעולה…)
תודה!

1 4 5 6