עוגת פרג שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת פרג שוקולד

עוגת פרג שוקולד, קסם של עוגה. העוגת פרג הכי טובה שיש! מומלצת בחום העוגה הזאת מתחסלת במהירות מרוב שהיא כל כך טעימה. להכין ולהנות מכל ביס טעים. המלצה חמה וטעימה

זמן הכנה: כשעה

מרכיבים:

4 ביצים
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
250 ג` סוכר (כוס ורבע)
2 כוסות קמח תופח
חצי כוס פרג טחון טרי
2 כפות ממרח נוטלה גדושות
סירופ מייפל

הכנות:

1. לערבב את המצרכים הרטובים (חוץ מהנוטלה והמייפל) לערבב את המצרכים היבשים, לאחד את שתי הקערות.

2. להוציא כחצי כוס מהבלילה, להוסיף את הנוטלה לערבב היטב. לצקת את הבלילה הבהירה לתבנית, מעל להוסיף את הכהה, לשחק מעט, ליצור צורות.

3. חום בינוני 180 מעלות בסביבות שעה. כשהעוגה יוצאת מהתנור, להזליף עליה סירופ מייפל בנדיבות.

23581 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת פרג ושוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

תמרה : “זאת בדיוק עוגת פרג שאני מפנטזת עליה כבר שנים.
היא יצאה מעולה! !!”

מירב : “העוגה יצאה מעולה.”

אבישי : “ניקי’לה עוגה מאוד טעימה!! עוגה רכה”

רחלי : “הי ניקי, העוגה פשוט מצוינת! ליקקנו את האצבעות . אין על המתכונים שלך!!!!!!!! תודה.”

101
תגובות

  הרשם  
עדכן
רויטל

היי. אני מכינה את העוגה.
הוצאתי פרג מהמקפיא. טעים ולא מחר.
צבעו חום עם לבן. אני לא זוכרת אם זה תמיד כך.
האם הצבע תקין כשהוא טחון?
** מספר חודשים במקפיא לכן השאלה.

שלי

היי ניקי,
כמה מייפל צריך להוסיף? לא רשום כמות… תודה רבה 🙂

שולה

ניקוש ערב טוב מה עושים לא אוהבת לא נותלה ולא סירופ מייפל אפשר שוקולד מריר

אריאלה

ניקי שלום,
בעוגת פרג רשום חצי כוס, כמה בגרם ?
תודה

יערה

היי,

כתוב 4 ביצים נכון?

תודה

1 5 6 7