


עוגת פרג שוקולד
עוגת פרג שוקולד, קסם של עוגה. העוגת פרג הכי טובה שיש! מומלצת בחום העוגה הזאת מתחסלת במהירות מרוב שהיא כל כך טעימה. להכין ולהנות מכל ביס טעים. המלצה חמה וטעימה
זמן הכנה: כשעה
מרכיבים:
4 ביצים
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
250 ג` סוכר (כוס ורבע)
2 כוסות קמח תופח
חצי כוס פרג טחון טרי
2 כפות ממרח נוטלה גדושות
סירופ מייפל
הכנות:
2. להוציא כחצי כוס מהבלילה, להוסיף את הנוטלה לערבב היטב. לצקת את הבלילה הבהירה לתבנית, מעל להוסיף את הכהה, לשחק מעט, ליצור צורות.
3. חום בינוני 180 מעלות בסביבות שעה. כשהעוגה יוצאת מהתנור, להזליף עליה סירופ מייפל בנדיבות.
גולשים מכינים וממליצים:
תמרה : “זאת בדיוק עוגת פרג שאני מפנטזת עליה כבר שנים.
היא יצאה מעולה! !!”
מירב : “העוגה יצאה מעולה.”
אבישי : “ניקי’לה עוגה מאוד טעימה!! עוגה רכה”
רחלי : “הי ניקי, העוגה פשוט מצוינת! ליקקנו את האצבעות . אין על המתכונים שלך!!!!!!!! תודה.”
בתשובה אחת כתבת שחצי כוס פרג = 35 גר ובתשובה אחרת 50 גר. מה נכון?
היוש ניקי 🙂
המתכון מתאים לאיזו תבנית ?
ערב טוב ניקי על איזה תבנית מדובר.תודה על תשובתך
שכחתי לשים סוכר….. והעוגה כבר בתנור..
יעזור שאעשה חורים ואנסה לתת למייפל לחדור פנימה?
היי.אפשר להשתמש בפרג לא טחון?לדעתי מדגיש את הטעם..תודה
היי ניקי.האם אפשר לשים שוקולד השחר פרווה במקום נוטלה?