כדורי שוקולד עם טחינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כדורי שוקולד עם טחינה

כדורי שוקולד עם טחינה

יש מי שלא מכיר כדורי שוקולד ? ברור שלא הרי גדלנו על הכדורים הטעימים האלה. הפעם החלטתי להוסיף להם טעם נוסף שיהיה מעניין בפה הרי מי קבע ששוקולד הוא הטעם היחיד ?
אז עכשיו יש שוקולד ויש גם טחינה ולא תאמינו הילדים מתלהבים מהם הכדורים יוצאים נהדר יופי של טעם, ההכנה כרגיל קלי קלות.
פינוק נהדר גם לקטנים וגם לגדולים, דרך אגב לא גיליתי לילדים שיש בפנים טחינה אני מאוד נהנתי לראות אותם מחסלים את הכדורים ומבקשים שאני אכין עוד.

18 כדורים

מרכיבים:

250 ג’ ביסקוויטים
1/4 כוס טחינה
100 ג’ שוקולד מריר
75 ג’ חמאה
2 כפות גדושות סילאן
כשליש כוס חלב

ציפויים:
סוכריות צבעוניות
אגוזים גרוסים
קוקוס
סוכר חום

הכנות:

1. לשבור את השוקולד לקוביות קטנות ולשים בקערה, להוסיף את החמאה ולהכניס למיקרו, להמיס את השוקולד והחמאה לבלילה אחידה.

2. להכניס את הביסקוויטים למעבד מזון, להפעיל את המעבד בפולסים הביסקוויטים אמורים להיות גרוסים.

3. להוסיף את הביסקוויטים לשוקולד יחד עם הטחינה, חלב, סילאן, לערבב לעיסה אחידה.

4. להרטיב את הידיים וליצור כדורים יותר קטנים מפינג פונג.

5. לצפות את הכדורים באיזה ציפוי שאוהבים ולקרר כמה שעות.

Chocolate balls tahini

כדורים שווים וקלים אפשר לומר אפילו ממכרים.

43413 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כדורי שוקולד עם טחינה

כדורי שוקולד עם טחינה

גולשים מכינים וממליצים:

גילה : “הילדים התלהבו וזללו וזה נפלא אבל התגובה של המבוגרים, הייתה עוד יותר נלהבת. טרפו את הכדורים (הכנתי עם הילדים והבאנו לארוחת שישי, חמי כבר רמז שישמח ששוב אכין עם הילדים כדורי שוקולד…).”

בלה : “היי ניקי, חייבת לעדכן.
הכנתי פי 4!!!! והכל חוסללללל !!! ליקקו את האצבעות.
היה טעים, מהנה להכין אותם עם הקטנה שלי ולשמוע ממנה שאמרו שטעים ממש :-)”

שרה : “הכנתי ויצא פשוט מושלם!!! בהתחלה התלבטתי על הטחינה עם השוקולד.. ופשוט יצא מעדן! אף פעם לא מתאכזבת מהמתכונים שלך! תודה רבה!!”

שלומי : “יצא מדהים ומושלם גרסתי הכל במג’ימיקס ויצא חלק ונימוח פשוט מעדן.”

157
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם *מיטל

הי, אני רוצה להכין את כדורי השוקולד מספר ימים מראש, כמה זמן אפשר לאחסן במקרר / במקפיא? האם מגישים קר?

תודה!

שם *מעיין

היי ניקי
הכנתי היום בגרסת הפרווה ויצא נהדר.
שמתי חצי כוס טחינה וחלב סויה בטעם וניל.
נהנינו

חיה

הי ניקי,
האם אפשר להכין את המתכון הזה עם פירורי עוגיות במקום ביסקוויטים?

שרון ♡

הי ניקי, מה שלומך?
על איזו מחמאה(פרווה) את הכי ממליצה?
פעם השתמשתי במחמאה שהטעם שלה היה נורא והיא הורגשה בכל ביס…
אשמח לעצתך…
תודה יקירה ♡

מרים א

היי
הכנתי את המתכון ללא חמאה במקום זה שמתי כפול טחינה(מלאה)ועוד חצי חבילת שוקולד.יצא ממש מצויין ופריך
(יכלתי לאכול ללא נקיפות מצפון)מומלץ!!!

טירונית במטבח

שלום, אחלה מתכון! אני רוצה להכין כמות כפולה ולחלק בגן של הבן שלי – האם אני פשוט צריכה להכפיל את הכמויות? תודה רבה רבה!

מעיין

הי!
האם אפשר במקום סילאן לשים מייפל? האם יש תחליף אחר לסילאן? האם אפשר ממרח תמרים?
תודה! 🙂

1 4 5 6 7 8 11