סינרול שבלולי קינמון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סינרול שבלולי קינמון

אין כמו מאפה שמרים על הבוקר כולו מריח טוב מחמאה וקינמון, השבלולים תופחים לאיטם בתנור מקבלים צבע זהוב. אני אוהבת להכין כמות ולהקפיא ככה מתי כשמתחשק לילדים משהו מתוק זה תמיד בהישג יד. אין דרך יותר טובה לפתוח את יום ראשון 🙂

כ 28 שבלולים

מרכיבים:

3 כוסות קמח + 2 כפות נוספות
100 ג’ חמאה רכה מאוד
חלמון
כף שמרים יבשים / חצי שקית שמרית / חצי קובייה
כוס חלב פושר
חצי כפית מלח
2 כפות סוכר
ביצה טרופה להברשה

סירופ:
כוס סוכר
כוס מים

מילוי:
100 ג’ חמאה רכה
חצי כוס סוכר חום
כף קינמון

הכנות:

1. לערבב קמח, מלח וסוכר, להוסיף את השמרים ולערבב, להוסיף חלמון חמאה בהדרגה וחלב. לעבד את המצרכים לבצק חלק ורך ללוש לפחות כמה דקות. לשמן קערה להניח את הבצק לכסות להכניס למקרר לילה.

2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לרדד כל חלק למלבן. למרוח את החמאה, לערבב סוכר וקינמון ולפזר על החמאה. לגלגל לרולדה אחת גדולה.

3. להקפיא לחצי שעה ולחתוך את הרולדה ל 10 שבלולים גדולים, את הצ’ופצ’יק הסגירה לשים למטה (טוסיק)  לא חובה, לסדר אותם בתבנית מרופדת בנייר אפיה עם רווח בין אחד לשני, להתפיח בסביבות 40 דקות או שמכפיל את הנפח.

4. להבריש בביצה, חום של 160 מעלות בסביבות 20 דקות או עד שהסינרולים מזהיבים ורכים.

5. לקראת סוף האפיה של הסינרול לבשל את מצרכי הסירופ כמה דקות ולהבריש בנדיבות את הסינרול כשהם יוצאים מהתנור.

הריח מדהים!           לפייסבוק שלי

26837 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

205
תגובות

  הרשם  
עדכן
לאה

הי ניקי.
אם שמתי את הבצק אתמול ב 8.30 בערב ורק עכשיו אני מכינה זה בעיה?
יכול להיות שהתקלקל או החמיץ?

ליאורה

היי. תודה על המתכון, מכינה אותו קבוע בסופש. האם אפשר בשלב ההקפאה אחרי שמגלגלים להשאיר במקפיא 8-9 שעות?

טלי

הי ניקי שבת שלום, אי אפשר בלי לומר שוב תודה על האתר והמתכונים הככ נגישים וטעימים:) אהבה גדולה. שאלה ראשונה – אפשר להכין את המתכון הזה החלבי עם התפחה ללא לילה? זה להיום אחהצ. ושאלה שניה – אהבתי את צורת השושנים. אפשרי עם הבצק הזה?

תמרה

היי רציתי לדעת אם יש לך מתכון דומה בפרווה, תודה רבה אני נהנית לקרוא את המתכונים שלך!

אוריאן

היי ניקי
קודם כל רציתי להודות לך על מתכונים מנצחים , אין מתכון שניסיתי ולא החמיאו לי עליו , רציתי לשאול אם אפשר להתפיח מחוץ למקרר נגיד שעתיים שלוש , האם התוצאה תהיה זהה , ואם אפשר לדעת מה ההבדל בין התפחה במקרר לבין זאת שמחוץ לו
תודה מראש

1 10 11 12