יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגות שמרים

פרחי שמרים

10 יוני 2015
(Visited 7,282 times, 1 visits today)
פרחי שמרים

פרחי שמרים

לא החלטתי מה יותר טעים עוגות שמרים או עוגות תפוחים, מה שכן אלו העוגות שמסמלות בשבילי את הבית. עוגת חמה בתנור, ריח טוב באוויר של שוקולד שרק עושה חשק לתת ביס. העוגה זהובה, שוקולדית ערימת פרחים על הצלחת שמתחסלת במהירות. אני היום בעניין של שמרים זהו החלטתי.

כ 25 פרחים

מרכיבים:

500 ג' קמח (3 וחצי כוסות + כף נוספת)
כף שמרים יבשים / חצי שקית שמרים טריים
2 כפות סוכר
3/4 כפית מלח
175 ג' חמאה רכה
חלמון
180 מ"ל מים פושרים (שלושת רבעי כוס)

ביצה טרופה

סירופ:
חצי כוס מים
1/3 כוס סוכר
כפית תמצית וניל

אולי תאהב גם את...♥

  • רולדת כתמים מדהימה

    איזה רולדה משגעת! ממבט ראשון היא נראית מסובכת ומי רוצה להתעסק עם עוגות מסובכות.
    הרולדה הזאת ממש לא קשה להכנה והכתמים האלה יוצאים נהדר והכנתי בדרך שהיא קלה ביותר.
    אני כן ממליצה להשתמש בשקי זילוף זה מאוד מקל על ההכנה של העוגה. אם אני מגזימה לקח לי 20 דקות להכניס את העוגה לתנור באמת לא עוגה קשה ואיזו רולדה יפהפייה יצאה לי.
    בא לכם להרשים את האורחים ? זאת בדיוק העוגה בשביל לעשות רושם ואחרי שחותכים מגלים איזו עוגה מעלפת!
    הטעם נהדר מי לא אוהב וניל ? המראה מדהים שתבינו אביב נשאר איתי במטבח כי הוא התלהב מהשילוב של הצבעים.
    תרוצו להכין. אין בעיה לשמור בהקפאה מספר ימים. לפני שמתחילים להכין כדאי לראות את הסרטון.

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

  • פאי עוגיות שוקולד בשני מצרכים

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

    תבנית קוטר 24

הכנות:

1. לערבב קמח שמרים סוכר ומלח להוסיף את שאר המצרכים ולעבד לבצק.

2. להתפיח בקערה משומנת מכוסה עד שהבצק מכפיל את הנפח.

3. לחלק את הבצק לשני כדורים וכל כדור לחלק לחצי ככה שיהיו 4 כדורים.

4. לרדד כל חלק למלבן למרוח באיזה מילוי שאוהבים, לקפל לחצי ולרדד למלבן.

5. עם סכין חדה לחתוך לרצועות לא עבות ליצור פרח מכל רצועה, את הקצה לדחוף מתחת.

6. להתפיח עוד כ 20 דקות להבריש בביצה לאפות עד שמקבל צבע זהוב כ 20 דקות.

7. כשהפרחים בתנור להרתיח מים וסוכר כמה דקות ולהבריש את הפרחים כשהם יוצאים מהתנור.

פרחי שמריםפרחי שמריםפרחי שמריםפרחי שמריםפרחי שמריםפרחי שמריםפרחי שמרים

פרחי שמריםפרחי שמריםפרחי שמריםפרחי שמריםפרחי שמריםפרחי שמריםפרחי שמריםפרחי שמרים

גולשים מכינים וממליצים:

אביטל : "בצק מעולה, והתמונות מאוד עוזרות להבנת המתכון. יצא טעים ויפה. תודה רבה."

דנה : "הייתה לי רק בעיה אחת: שאתמול בבוקר הכנתי בערב אמש נגמר….
צריכה היום להכין ובכמות כפולה בעיה עם העוגות שלך אי אפשר להפסיק לאפות ולאכול כל היום…."

לינוי : "וואוו ניקי זה אחד המתכונים השווים!!!
מומלץ ביותר והכי חשוב להכפיל כמויות מראש כי זה נחטף מבלי ששמים לב.
תודה על עוד מתכון מושלם!"

הרשם
עדכן
115 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות