מילויים לעוגות שמרים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מילויים לעוגות שמרים

מרכיבים:

מילוי קינמון:
100 ג’ חמאה רכה
חצי כוס סוכר חום
כף קינמון

אפשרויות להוספה:
אגוזים גרוסים
שוקולד צ’יפס

מילוי שוקולד חלבה:
נוטלה / שחר
שערות חלבה

מילוי שוקולד וקינמון:
100 ג’ חמאה רכה
חצי כוס א. שוקולית
חצי כוס סוכר חום
כף קינמון

מילוי קקאו:
100 ג’ חמאה רכה
חצי כוס סוכר
2 כפות קקאו
כפית קינמון

מילוי חלבה:
ממרח חלבה
חלבה מפוררת
תוספת שוקולד צ’יפס

מילוי חלבה קינמון:
ממרח חלבה
קינמון

מילוי פרג

מילוי גבינה:
750 ג’ גבינת טוב טעם מפוררת
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
3 חלמונים
כף אינסטנט וניל
כפית תמצית וניל
3 כפות גבינה לבנה

הכנות:

מילוי קינמון: למרוח את החמאה על העלה לערבב סוכר וקינמון ולפזר.

מילוי שוקולד וקינמון: למרוח את החמאה על העלה לערבב את שאר המצרכים ולפזר מעל.

מילוי קקאו: למרוח את החמאה על העלה, לערבב את שאר המצרכים ולפזר מעל

מילוי חלבה: למרוח חלבה.

מילוי שוקולד חלבה: למרוח נוטלה ולפזר שערות חלבה

מילוי חלבה וקינמון: למרוח חלבה ולפזר קינמון.

מילוי שוקולד: למרוח נוטלה / השחר

מילוי גבינה: לערבב את מצרכי המילוי

מתכון לעוגת שמרים

קראנץ שוקולד / מילויים לעוגות שמרים
90619 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

252
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדס

היי ניקי. במילוי קינמון, אפשר להמיר את החמאה במרגרינה בשביל שיהיה פרווה?

גלי

היי ניקי, אפשר להוסיף חתיכות של שוקולד חלבי ולא מריר? שואלת באופן כללי לגבי מתכונים שבהם כתוב חתיכות שוקולד ולא כשכתוב להמיס.

נטע

הי ניקי,
האם אפשר להמיס שוקולד עם חמאה וסוכר? נגמר לנו ממרח השוקולד….. כמה שוקולד+ כמה חמאה וסוכר?

הדר

היי ניקי!
תודה על מתכון וצורת הגשה משגעים!
עשיתי את המילוי קקאו קינמון. אני מורחת את החמאה ומעל מפזרת את הקקאו, מה שקורה לי כשאני עושה את הצורה (שחותכים את הגליל באמצע) זה שחלק מהאבקה מתחילה להתפזר, לא נדבקת את הבצק כמו שקורה עם ממרח שוקולד.
יש לך דרך למנוע את זה?
חוץ מזה , זה יוצר עם טעם נהדר! ונראה טוב! זה רק בהכנה עצמה קצת מסורבל. יש דרך יותר אלגנטית?

גליה

אם אני רוצה מילוי של קינמון וסוכר לבצק שמרים פרווה מה אני יכולה למרוח על הבצק במקום חמאה? תודה

נופר

היי ניקי
במילוי קינמון אפשר להחליף את הסוכר החום בלבן?

סביון

היי, ניקי אין כמוך!! מכורה לאתר שלך! תודה ענקית⁦♥️⁩
האם אפשר להחליף את החמאה בשמן? ואם כן בכמה? אם יש רעיונות אחרים שהם לא מרגרינה אשמח לשמוע 🙂
תודה