יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מאפים מאפים מתוקים עוגות וקינוחים עוגות שמרים

סהרוני שמרים עם שוקולד

2 ספטמבר 2018
(Visited 14,416 times, 1 visits today)

סהרוני שמרים עם שוקולד

היום הראשון של הלימודים בא לי לפנק את הילדים, הדבר הראשון שקופץ לי לראש כשאני רוצה להכין משהו טוב זה שמרים. אני אוהבת להכין הרבה עוגות אבל שמרים זה בית, זה רגשות של אמא, חולת שמרים כבר אמרתי ? 🙂
אני מתרגשת אחרי חודשיים שאני צמודה לילדים זהו החופש נגמר ואני הולכת להפתיע אותם עם עוגת שמרים נהדרת, יותר נכון סהרוני שמרים מלאים בשוקולד, לא מסובך הסברתי במפורט תמונה אחרי תמונה שיהיה הכי קל להכין.
יוצאים די הרבה תשקלו האם כדאי להכפיל כמויות, הגלגלים האלה טעימים ויותר מזה הם יפים מאוד.
מתכון מנצח הבצק כאן נהדר מאוד קל לעבודה, מה שמבטיח תוצאה נהדרת.

24 יחידות

מרכיבים:

500 ג' קמח (3 וחצי כוסות + כף נוספת)
25 ג' שמרים טריים (חצי שקית) / 11 ג' שמרים יבשים (כף)
40 ג' סוכר (2 כפות)
כפית שטוחה מלח
40 ג' אבקת אינסטנט וניל (2 כפות)
240 מ"ל חלב חמים (כוס)
2 חלמונים
125 ג' חמאה רכה

ממרח שוקולד השחר העולה

ביצה
כפית סילאן

סירופ:
חצי כוס סוכר
כוס מים

אולי תאהב גם את...♥

  • נאצ'וס טורטייה

    5 דקות לקח לי להכין את הנאצ'וס ולהכניס לתנור זה כל כך פשוט להכין וזה יוצא טעים פריך קראנצ'י בטירוף שמורגש טוב בכל ביס תנו לי רק מתכונים כאלה שמתחסלים מהר ואני לא עובדת קשה.
    הייתי צריכה להכין צהריים היה חם וחיפשתי משהו קליל בלי לעבוד קשה ושגם אביב יאכל כמובן.
    ידעתי שיש לי טורטיות במזווה מפה זה כבר היה קלי קלות לקח לי 5 דקות והטורטיות נכנסו לתנור הכנתי מטבלים וירקות ליד אביב ואני ירדנו על זה בכיף היה מאוד טעים וקראנצ'י.

  • רולדת כתמים מדהימה

    איזה רולדה משגעת! ממבט ראשון היא נראית מסובכת ומי רוצה להתעסק עם עוגות מסובכות.
    הרולדה הזאת ממש לא קשה להכנה והכתמים האלה יוצאים נהדר והכנתי בדרך שהיא קלה ביותר.
    אני כן ממליצה להשתמש בשקי זילוף זה מאוד מקל על ההכנה של העוגה. אם אני מגזימה לקח לי 20 דקות להכניס את העוגה לתנור באמת לא עוגה קשה ואיזו רולדה יפהפייה יצאה לי.
    בא לכם להרשים את האורחים ? זאת בדיוק העוגה בשביל לעשות רושם ואחרי שחותכים מגלים איזו עוגה מעלפת!
    הטעם נהדר מי לא אוהב וניל ? המראה מדהים שתבינו אביב נשאר איתי במטבח כי הוא התלהב מהשילוב של הצבעים.
    תרוצו להכין. אין בעיה לשמור בהקפאה מספר ימים. לפני שמתחילים להכין כדאי לראות את הסרטון.

  • מאפה גבינות מהיר

    מהרגע הראשון שנגעתי בבצק הזה התאהבתי, הבצק הזה מעולה לעבודה והוא יוצא נהדר.
    בלי שמרים ועל בסיס מים וכמובן פרווה. בצק נהדר למאפים בלי התפחות ושעות של המתנה, לרדד למלא במילוי שאוהבים ולתנור מי צריך יותר מזה ? בצק בסיסי ופשוט שעושה את העבודה.
    הפעם מאפה גבינות סוג של בורקס לארוחת ערב או בוקר והוא יוצא נהדר יופי של טעמים המרקם של הבצק טוב וביחד עם המילוי גבינה זה מאפה מושלם. אפשר אפילו להקפיא את המאפה ככה שתמיד יש משהו לנשנש בהישג יד.
    למילוי השתמשתי במבחר גבינות שיש לכל אחד בבית במקרר, מאפה מושלם לשבת בבוקר עם סלט ירוק וגבינות.
    שימו לב הקטנים האלה נעלמים מהר במיוחד כשזה יוצא חם מהתנור.

    3 רולדות

  • מאפה גבינה וזיתים ממכר!

    מתכון חלום! ואוו כמה טעים גבינה צהובה עם זיתים והתוצאה הסופית ללקק ת'אצבעות, מושלם! מצאתי את המתכון המושלם לארוחת ערב, זהירות ממכר.
    תחשבו על מאפה ממולא גבינה צהובה וזיתים ולא בכמות קטנה אלא מילוי משמעותי שיורגש טוב בכל ביס.
    רק לחשוב על כל הגבינה שנמסה לה שם בפנים ואוו איזה מאפה נהדר.
    עלה לי רעיון להכין מאפה לארוחת ערב קצת שונה מהרגיל, רציתי שהמילוי יורגש טוב והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת גבינה צהובה, הוספתי זיתים וציפיתי עם שומשום קלוי (שדרוג נהדר) אתם לא תאמינו כמה טעים זה יצא שדרוג מטורף לארוחת ערב, תוסיפו ליד גבינות וירקות ואחר כך תצטערו שלא הכנתם יותר. תכינו מראש כמות ותקפיאו חימום קל במיקרו וכאילו בזה הרגע.

    14 מאפים

הכנות:

1. לשים במיקסר את הקמח, סוכר, אינסטנט ומלח ולערבל כמה שניות, להוסיף את השמרים ולהמשיך לערבל, להוסיף את החלב, חלמונים וחמאה בהדרגה, לעבד לבצק חלק וגמיש.

2. לשמן קערה להניח את הבצק, לכסות ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח בערך כשעתיים.

3. לחלק את הבצק ל 24 חתיכות, כל חתיכה לרדד לעלה בגודל 15X10, למרוח בחלק העליון שוקולד לעשות חריצים בחלק התחתון עד שליש גובה של העלה.

4. לגלגל מלמעלה ועד לחריצים למטה לעשות צורה של סהרון – עיגול

5. לסדר בתבנית ולהתפיח כ 15 דקות, בינתיים לחמם תנור ל 180 מעלות.

6.לטרוף ביצים וסילאן, להבריש את הסהרונים ולאפות כ 15 – 20 דקות.

*7. להרתיח על האש את המים והסוכר שתיים שלוש דקות ולהבריש את הסהרונים כשהם יוצאים מהתנור.

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא, לחמם זמן קצר במיקרו וזה כאילו הכנתי את זה עכשיו.

סהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולד

סהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולד

סהרוני שמרים עם שוקולד

תודה למגי על הסרטון

הרשם
עדכן
83 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות