יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מאפים מאפים מתוקים עוגות וקינוחים עוגות שמרים

סהרוני שמרים עם שוקולד

2 ספטמבר 2018
(Visited 13,249 times, 3 visits today)

סהרוני שמרים עם שוקולד

היום הראשון של הלימודים בא לי לפנק את הילדים, הדבר הראשון שקופץ לי לראש כשאני רוצה להכין משהו טוב זה שמרים. אני אוהבת להכין הרבה עוגות אבל שמרים זה בית, זה רגשות של אמא, חולת שמרים כבר אמרתי ? 🙂
אני מתרגשת אחרי חודשיים שאני צמודה לילדים זהו החופש נגמר ואני הולכת להפתיע אותם עם עוגת שמרים נהדרת, יותר נכון סהרוני שמרים מלאים בשוקולד, לא מסובך הסברתי במפורט תמונה אחרי תמונה שיהיה הכי קל להכין.
יוצאים די הרבה תשקלו האם כדאי להכפיל כמויות, הגלגלים האלה טעימים ויותר מזה הם יפים מאוד.
מתכון מנצח הבצק כאן נהדר מאוד קל לעבודה, מה שמבטיח תוצאה נהדרת.

24 יחידות

מרכיבים:

500 ג' קמח (3 וחצי כוסות + כף נוספת)
25 ג' שמרים טריים (חצי שקית) / 11 ג' שמרים יבשים (כף)
40 ג' סוכר (2 כפות)
כפית שטוחה מלח
40 ג' אבקת אינסטנט וניל (2 כפות)
240 מ"ל חלב חמים (כוס)
2 חלמונים
125 ג' חמאה רכה

ממרח שוקולד השחר העולה

ביצה
כפית סילאן

סירופ:
חצי כוס סוכר
כוס מים

אולי תאהב גם את...♥

  • מאפה גבינות מהיר

    מהרגע הראשון שנגעתי בבצק הזה התאהבתי, הבצק הזה מעולה לעבודה והוא יוצא נהדר.
    בלי שמרים ועל בסיס מים וכמובן פרווה. בצק נהדר למאפים בלי התפחות ושעות של המתנה, לרדד למלא במילוי שאוהבים ולתנור מי צריך יותר מזה ? בצק בסיסי ופשוט שעושה את העבודה.
    הפעם מאפה גבינות סוג של בורקס לארוחת ערב או בוקר והוא יוצא נהדר יופי של טעמים המרקם של הבצק טוב וביחד עם המילוי גבינה זה מאפה מושלם. אפשר אפילו להקפיא את המאפה ככה שתמיד יש משהו לנשנש בהישג יד.
    למילוי השתמשתי במבחר גבינות שיש לכל אחד בבית במקרר, מאפה מושלם לשבת בבוקר עם סלט ירוק וגבינות.
    שימו לב הקטנים האלה נעלמים מהר במיוחד כשזה יוצא חם מהתנור.

    3 רולדות

  • מאפה גבינה וזיתים ממכר!

    מתכון חלום! ואוו כמה טעים גבינה צהובה עם זיתים והתוצאה הסופית ללקק ת'אצבעות, מושלם! מצאתי את המתכון המושלם לארוחת ערב, זהירות ממכר.
    תחשבו על מאפה ממולא גבינה צהובה וזיתים ולא בכמות קטנה אלא מילוי משמעותי שיורגש טוב בכל ביס.
    רק לחשוב על כל הגבינה שנמסה לה שם בפנים ואוו איזה מאפה נהדר.
    עלה לי רעיון להכין מאפה לארוחת ערב קצת שונה מהרגיל, רציתי שהמילוי יורגש טוב והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת גבינה צהובה, הוספתי זיתים וציפיתי עם שומשום קלוי (שדרוג נהדר) אתם לא תאמינו כמה טעים זה יצא שדרוג מטורף לארוחת ערב, תוסיפו ליד גבינות וירקות ואחר כך תצטערו שלא הכנתם יותר. תכינו מראש כמות ותקפיאו חימום קל במיקרו וכאילו בזה הרגע.

    14 מאפים

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

הכנות:

1. לשים במיקסר את הקמח, סוכר, אינסטנט ומלח ולערבל כמה שניות, להוסיף את השמרים ולהמשיך לערבל, להוסיף את החלב, חלמונים וחמאה בהדרגה, לעבד לבצק חלק וגמיש.

2. לשמן קערה להניח את הבצק, לכסות ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח בערך כשעתיים.

3. לחלק את הבצק ל 24 חתיכות, כל חתיכה לרדד לעלה בגודל 15X10, למרוח בחלק העליון שוקולד לעשות חריצים בחלק התחתון עד שליש גובה של העלה.

4. לגלגל מלמעלה ועד לחריצים למטה לעשות צורה של סהרון – עיגול

5. לסדר בתבנית ולהתפיח כ 15 דקות, בינתיים לחמם תנור ל 180 מעלות.

6.לטרוף ביצים וסילאן, להבריש את הסהרונים ולאפות כ 15 – 20 דקות.

*7. להרתיח על האש את המים והסוכר שתיים שלוש דקות ולהבריש את הסהרונים כשהם יוצאים מהתנור.

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא, לחמם זמן קצר במיקרו וזה כאילו הכנתי את זה עכשיו.

סהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולד

סהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולדסהרוני שמרים עם שוקולד

סהרוני שמרים עם שוקולד

תודה למגי על הסרטון

הרשם
עדכן
83 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי, מתכון מוששללםם!!! הכנתי כמה וכמה פעמים….
יש אפשרות להמיר את הבצק הזה לבצק מלוח/נייטרלי? אני רוצה ליצור צורה דומה לאוזן המן ולמלא עם מילוי מלוח…..
תודה רבה ושבת שלום!

מדהים! טעים וקל והריח של השמרים תודה!

יש לך מושג למה אני לא רואה את הסרטונים???

מווווווושלם

מממממ זה ניראה טעים ברמות וגם שווה

בוקר טוב
האם ניתן להמיר את החמאה בשמן? כמה זה יוצא בערך?

היי ניקי צהריים טובים
ניתן להמיר את החמאה בשמן? כמה זה יוצא בערך חצי כוס? תודה