מאפינס מלוח אליפות!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס גבינות קל הכנה

מאפינס מלוח אליפות!

אני מחפשת בימים החמים של החופש הגדול דברים קלים להכין משהו בסגנון של לערבב ולהכניס לתנור, בקיצור אני רוצה להכין משהו טעים אבל לא בא לי לעבוד קשה בשביל זה.
אחד המתכונים הכי אהובים עליי זה המאפינס גבינות, הוא מלא בגבינות התפרעתי כאן עד הסוף והלכתי על מבחר סוגי גבינות שהיו לי במקרר, אני מאוד אוהבת להשתמש בגבינות מלוחות במאפים הן נותנות את הטעם המיוחד שלהן למאפה, מלוח עדין, פיקנטי אני רוצה שיהיה כיף לתת ביס.
אני חושבת שהמחמאה הכי טובה שקיבלתי על המאפינס הזה זה מהילדים,
לא הייתה להם סבלנות שאני אסיים לצלם וברגע שסיימתי ארבעה ילדים חיסלו אותם בכיף.
אפשר להכין אותם יומיים מראש ואני אגלה לכם משהו בסוד בנגלה השנייה שהכנתי אפילו לא טרחתי לחמם ואכלתי ישר מהמקרר.
מתכון מושלם לארוחת ערב כשמתחשק לפנק את המשפחה.
מומלץ להגיש ליד ירקות חתוכים גס עם פרוסות גבינה בולגרית, להזליף על הגבינה מעט שמן זית וקצת זעתר. זה הכי טוב שיש.

9 מאפינס גדולים

מרכיבים:

בצל
2 ביצים
250 מ”ל שמנת לבישול (כוס)
200 ג’ קוטג (גביע)
50 ג’ גבינה צפתית פיראוס
50 ג’ גבינה בולגרית פיראוס
50 ג’ גבינת פרמזן מגורדת
140 ג’ קמח (כוס אחת)
כפית א. אפייה

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל דק, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב קלות.

2. להעביר את הבצל לקערה להוסיף את השמנת לבישול ואת שאר המצרכים ולערבב לבלילה אחידה.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

*4. למלא את השקעים כמעט עד הסוף להשאיר מעט רווח, להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות המאפינס מזהיבים ומתייצבים.

לרכישת תבנית סיליקון מאפינס

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, אפשר להכין יומיים מראש ולשמור במקרר.

**הפוסט נכתב בשיתוף חברת תנובה**

14195 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס גבינות קל הכנהמאפינס גבינות קל הכנהמאפינס גבינות קל הכנה

מאפינס גבינות קל הכנהמאפינס גבינות קל הכנה

31
תגובות

  הרשם  
עדכן
אוריין

עברו 25 דקות וזה לא מוכן, עוד כמה זמן כדאי לחמם?

עירית

אפשר להקפיא?

נופר

וואי מתה להכין, אין לי שמנת!!
רעיון לתחליף?? גבינה לבנה?….

נעמה

נראה ממש טעים אבל נגמר לנו הקוטג’ ואין פרמזן… אפשר גבינה לבנה במקום קוטג’ וגבינה צהובה במקום פרמזן?

קפוצ'ינו

הי ניקי,
האם אפשר להמיר את הקמח בקמח שקדים? האם יצא טוב?
אני רוצה להכין לסוכרתי.

גיטי ב

שלום ניקי, שבוע טוב!
אם אין לי גבינה צפתית עדיף לשים במקום גבינה בולגרית או צהובה או חצי חצי? תודה מראש על התשובה ועל המתכונים המדהימים שלך.

גליה

המון תודה על המענה ועל האתר המושקע והנפלא. תבורכי מפי עליון.