יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מאפינס מלוחים מתכונים מהירים וקלים

מאפינס מלוח אליפות!

1 אוגוסט 2018
(Visited 89,062 times, 8 visits today)
מאפינס גבינות קל הכנה

מאפינס מלוח אליפות!

אני מחפשת בימים החמים של החופש הגדול דברים קלים להכין משהו בסגנון של לערבב ולהכניס לתנור, בקיצור אני רוצה להכין משהו טעים אבל לא בא לי לעבוד קשה בשביל זה.
אחד המתכונים הכי אהובים עליי זה המאפינס גבינות, הוא מלא בגבינות התפרעתי כאן עד הסוף והלכתי על מבחר סוגי גבינות שהיו לי במקרר, אני מאוד אוהבת להשתמש בגבינות מלוחות במאפים הן נותנות את הטעם המיוחד שלהן למאפה, מלוח עדין, פיקנטי אני רוצה שיהיה כיף לתת ביס.
אני חושבת שהמחמאה הכי טובה שקיבלתי על המאפינס הזה זה מהילדים,
לא הייתה להם סבלנות שאני אסיים לצלם וברגע שסיימתי ארבעה ילדים חיסלו אותם בכיף.
אפשר להכין אותם יומיים מראש ואני אגלה לכם משהו בסוד בנגלה השנייה שהכנתי אפילו לא טרחתי לחמם ואכלתי ישר מהמקרר.
מתכון מושלם לארוחת ערב כשמתחשק לפנק את המשפחה.
מומלץ להגיש ליד ירקות חתוכים גס עם פרוסות גבינה בולגרית, להזליף על הגבינה מעט שמן זית וקצת זעתר. זה הכי טוב שיש.

9 מאפינס גדולים

מרכיבים:

בצל
2 ביצים
250 מ”ל שמנת לבישול (כוס)
200 ג’ קוטג (גביע)
50 ג’ גבינה צפתית פיראוס
50 ג’ גבינה בולגרית פיראוס
50 ג’ גבינת פרמזן מגורדת
140 ג’ קמח (כוס אחת)
כפית א. אפייה

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל דק, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב קלות.

2. להעביר את הבצל לקערה להוסיף את השמנת לבישול ואת שאר המצרכים ולערבב לבלילה אחידה.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

*4. למלא את השקעים כמעט עד הסוף להשאיר מעט רווח, להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות המאפינס מזהיבים ומתייצבים.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, אפשר להכין יומיים מראש ולשמור במקרר.

**הפוסט נכתב בשיתוף חברת תנובה**

מאפינס גבינות קל הכנהמאפינס גבינות קל הכנהמאפינס גבינות קל הכנה

מאפינס גבינות קל הכנהמאפינס גבינות קל הכנה

הרשם
עדכן
80 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשר להשאיר את הבלילה במקרר ולהכין יום לאחר מכן?

שלום ניקי,
אפשר לשים את הבלילה ישירות לתוך השקעים,
צריך לשמן?
תודה

וואו ניקי המתכון פשוט מעולה!!! קיבלתי עליו מלאאא מחמאות!!

הי ניקי, אפשר לשלב ריקוטה? במקום מה לשים?

הי ניקי, יש לי גבינת שמנת עם זיתים. יש לך מתכון קל שאוכל לשלב את הגבינה הזו?

נראה אש..
שתי שאלות- אם אני רוצה לעשות בתבנית רגילה ולא כמאפינס, לאיזה תבנית זה מתאים?
והאם אפשר קמח תופח במקום קמח וא. אפיה או שזה לא יצא טוב?

היי ניקי האלופה, יש לי ניסיון לא משהו עם תבניות מאפינס ובא לי להכין את המתכון הזה, אפשרי לדעתך באינגלייש קייק?