


מאפינס מלוח אליפות!
אני מחפשת בימים החמים של החופש הגדול דברים קלים להכין משהו בסגנון של לערבב ולהכניס לתנור, בקיצור אני רוצה להכין משהו טעים אבל לא בא לי לעבוד קשה בשביל זה.
אחד המתכונים הכי אהובים עליי זה המאפינס גבינות, הוא מלא בגבינות התפרעתי כאן עד הסוף והלכתי על מבחר סוגי גבינות שהיו לי במקרר, אני מאוד אוהבת להשתמש בגבינות מלוחות במאפים הן נותנות את הטעם המיוחד שלהן למאפה, מלוח עדין, פיקנטי אני רוצה שיהיה כיף לתת ביס.
אני חושבת שהמחמאה הכי טובה שקיבלתי על המאפינס הזה זה מהילדים,
לא הייתה להם סבלנות שאני אסיים לצלם וברגע שסיימתי ארבעה ילדים חיסלו אותם בכיף.
אפשר להכין אותם יומיים מראש ואני אגלה לכם משהו בסוד בנגלה השנייה שהכנתי אפילו לא טרחתי לחמם ואכלתי ישר מהמקרר.
מתכון מושלם לארוחת ערב כשמתחשק לפנק את המשפחה.
מומלץ להגיש ליד ירקות חתוכים גס עם פרוסות גבינה בולגרית, להזליף על הגבינה מעט שמן זית וקצת זעתר. זה הכי טוב שיש.
9 מאפינס גדולים
מרכיבים:
בצל
2 ביצים
250 מ”ל שמנת לבישול (כוס)
200 ג’ קוטג (גביע)
50 ג’ גבינה צפתית פיראוס
50 ג’ גבינה בולגרית פיראוס
50 ג’ גבינת פרמזן מגורדת
140 ג’ קמח (כוס אחת)
כפית א. אפייה
הכנות:
1. לקצוץ את הבצל דק, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב קלות.
2. להעביר את הבצל לקערה להוסיף את השמנת לבישול ואת שאר המצרכים ולערבב לבלילה אחידה.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות.
*4. למלא את השקעים כמעט עד הסוף להשאיר מעט רווח, להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות המאפינס מזהיבים ומתייצבים.
כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, אפשר להכין יומיים מראש ולשמור במקרר.
**הפוסט נכתב בשיתוף חברת תנובה**
ניקי היקרה שלום וברכה, נראה מדהים. שתי שאלות ברשותך, האם אפשר להשתמש בקמח תופח? האם אפשר לשלב גבינת קשקבל? תודה רבה מראש.
הי אורטל זה נראה מרשם מעולה אבל שוב איך להכפיל כמויות מהפשטימאפינס הטעמים האלה ?
אפשר במקום שמנת וקוטג’ גבינה לבנה?
הי ניקי,
אפשר חמד במקום צפתית? ומה אפשר במקום פרמזן?
תודה!
היי מה אפשר במקום שמנת לבישול שעדיין יצא טוב????
הי ניקי
אם אני רוצה 30 מאפינס
פשוט להכפיל ב 3??
(יש מתכונים שאת אומרת לא להכפיל)
נראה טעים משהו משהו
איך יוצא לך הצורה למעלה?