יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מאפים מלוחים מתכונים לשבועות מתכונים עם מלאווח שבועות

שבלולי תרד וגבינות מהירים

24 אוגוסט 2018
(Visited 2,469 times, 1 visits today)
שבלולי תרד וגבינות מהירים

שבלולי תרד וגבינות מהירים

קורם לכם שאתם שוברים את הראש מה להכין לארוחת ערב ? אני מאוד אוהבת לגוון ולהכין דברים מעניינים וטעימים. היה לי בצק עלים שדאגתי מראש להוציא מההקפאה, גבינות היו לי ואפילו תרד.
אין שילוב יותר טעים מתרד וגבינות אלו שני דברים שהולכים מעולה ביחד שמתחשק משהו טעים לארוחת ערב,
אתם מארחים, בא לכם לנשנש משהו טעים ? הגעתם למקום הנכון קבלו שבלולי תרד מלאים בתרד וגבינות זהובים פריכים,
הכי כיף לאכול אותם חמים הם מתפצחים בפה והגבינות עם התרד יאמי.
אחד לא מספיק ברגע שמתחילים לאכול זאת אהבה ❤️ מהביס הראשון.

מרכיבים:

בצק עלים ירושלמי
400 ג' תרד
בצל
שן שום
50 ג' גבינת בולגרית מגורדת
100 ג' גבינה צהובה מגורדת
ביצה
3/4 כפית מלח

הכנות:

1. להפשיר את הבצק כשעתיים שלוש על השיש הוא אמור להיות רך אבל עדיין קצת נוקשה, לרדד את הבצק כמה שאפשר, כמו שהוא מגיע בשקית הוא די עבה.

2. למלא סיר עם מים להרתיח להכניס את התרד ולבשל כ 7 – 8 דקות, לסנן ולסחוט טוב טוב, רצוי אפילו להכין כמה שעות מראש.

3. הכנת המילוי: לקצוץ את הבצל והשום לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד הזהבה ותוך כדי להוסיף לטיגון את השום. לקצוץ את התרד להעביר לקערה לגרד את הגבינות ולהוסיף את שאר המצרכים כולל הבצל.

4. לשטח על הבצק ולגלגל לגליל עבה. להקפיא ל 40 דקות.

5. לחמם תנור ל 180 מעלות.

6. לחתוך את הגליל לפרוסות בעובי 4 – 5 מ"מ לסדר בתבנית על נייר אפייה, להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות הדפנות מזהיבות.

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא, אפשר לשמור גליל בהקפאה לאורחים שמפתיעים.

שבלולי תרד וגבינות מהיריםשבלולי תרד וגבינות מהיריםשבלולי תרד וגבינות מהירים

הרשם
עדכן
8 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן