יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מאפים מאפים מלוחים מאפים עם בצק עלים מתכונים לשבועות נישנושים טעימים שבועות

מאפי תרד וגבינות אישיים

13 מאי 2020
(Visited 50,756 times, 111 visits today)

מאפי תרד וגבינות אישיים

כמה שאני אוהבת חלבי, מבחינתי לעשות מאפה גבינות זה אחד הדברים שהכי כיף לי להכין במטבח. בשבועות אני לא מפסיקה לחייך 🙂
תנו לי להשתגע עם גבינות טובות, טעמים חזקים, גבינות נמסות שמשדרגות את המאפה בטעמים הנפלאים שלהן.
הפעם הלכתי על גבינת עמק מגורדת וקשקבל אני יכולה לספר לכם בסוד שלא הפסקתי לנשנש, הוספתי תרד לגבינות והשילוב בין הגבינות לתרד יצא נפלא.
מחפשים מתכון מנצח לאירוח ? תכינו את המאפים הקטנים האלה.
טעים חבל על הזמן.

16 יחידות

מרכיבים:

400 ג’ תרד
בצל
2 שיני שום
ביצה
100 ג’ פתיתי עמק של תנובה
50 ג’ גבינת קשקבל COLLECTION מגורדת
3 כפות קוטג’
בצק עלים / פילאס
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

ביצה טרופה להברשה

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לביבות חצילים וירקות

    היום אני עושה משהו עם אחת אהבות הכי גדולות שלי ואני מתכוונת לחצילים, הכנתי המון דברים עם חצילים, אני הכי אוהבת להכין איתו דברים.
    אף פעם לא הכנתי לביבות עם חצילים ואני לא יודעת למה, יש לחצילים טעם נהדר ושהם אפויים בתנור זה מושלם!
    ברור לי שסלטי חצילים זה מתכון מנצח אבל הייתי נחושה בדעתי להכין לביבות שירגישו טוב את החציל כשאוכלים.
    הוספתי עוד ירקות אם אם כבר מכינים צמחוני אז מכל הלב וזאת הזדמנות נהדרת להכניס ירקות לילדים גם למי שלא אוהב ירקות.
    בא לכם לשדרג את ארוחת ערב או הצהריים ? אולי נישנוש עם ירקות ?
    לכו על לביבות חצילים.

    13 לביבות

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים להכניס את התרד ולבשל עד שהוא רך כ 6 – 7 דקות, לסנן (זהירות חם) ואחרי שמתקרר לסחוט טוב טוב את הנוזלים.

2. לקצוץ את התרד ולהעביר לקערה, לחמם מחבת עם שתי כפות שמן לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא מתחיל להזהיב, לקצוץ את השום להוסיף לבצל ולטגן עד שהשום מזהיב קלות.

3. להוסיף את הבצל לתרד יחד עם הגבינות והביצה, לערבב עד שהכל אחיד.

4. לחתוך את הפילאס לריבועים בגודל 7X7, לשמן תבנית שקעים, כל ריבוע בצק להניח בתוך כל שקע ולהכניס אותו פנימה.

5. לחמם תנור ל 180 מעלות.

6. למלא את הריבועים בכפית גדושה מהמילוי להבריש את דפנות הבצק עם ביצה ולאפות כ 25 דקות או עד שהבצק מזהיב

ניקי לוחשת לספרים

Mini spinach and Cheese puff pastry

כדאי לדעת ש…
את התרד מומלץ לבשל יום מראש, ניתן להקפיא.

המתכון נעשה בשיתוף חברת תנובה

התרד הוא בעל שלל יתרונות בריאותיים לגוף, מכיל נוגדי חימצון וחומרי צבע (כמו הכלורופיל הירוק)
המסייעים להגנה מפני מחלות לב וסרטן, מסייע בהפחתת לחץ הדם ומעכב תהליכי הזדקנות המוח.
בנוסף לברזל, שכולנו יודעים שהתרד עשיר בו (פופאי, זוכרים?), יש בתרד גם כמויות גבוהות של חומצה פולית, ויטמין K, ויטמין A (החשוב לבריאות העין) ומגנזיום. בקיצור, אם עוד לא שילבתם אותו בתפריט שלכם, תתחילו עכשיו!
כל מאפה אישי מכיל 2 יחידות אנרגיה, (יחידת אנרגיה= כ100 קלוריות), כלומר 200 קלוריות למאפה.
במאפים האישיים שלפנינו עיקר הקלוריות מגיעות מריבועי הבצק. שימו לב שבצק הפילאס והעלים הם בצקים שלפחות חצי מהאנרגיה בהם מגיעה משומן וכמות השומן הרווי בהם גבוהה. הם בצקים נוחים לעבודה וטעימים, אך נקפיד להשתמש בהם בצורה מדודה.

מאפי תרד וגבינות אישייםמאפי תרד וגבינות אישייםמאפים אישיים של תרד וגבינותמאפי תרד וגבינות אישיים

הרשם
עדכן
36 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי, אפשר להקפיא את המילוי?

היי ניקי
אם אני עשה עם תרד קפוא צריך גם לבשל אותו לפני או רק להפשיר?

מה אפשר לשים במקום קוטג’? תודה

שלום ניקי, קודם כל תודה רבה על אין ספור מתכונים מצויינים!! אני רוצה להכין לאירוח יום מראש. אפשר לאפות ולשמור במקרר ורק לחמם לפני ההגשה?

איזה גבינה אפשר במקום קשקבל?

הי ניקי,
אפשר להכין עם קוביות בטטה במקום התרד?

היי ניקי, כמה זמן ניתן לשמור במקרר?
תודה!