פנקוטה דבש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פנקוטה דבש

קינוח מפנק וחגיגי שאפשר להכין בבית בקלי קלות, אתם חייבים לנסות זה יוצא פשוט מושלם.
בלי הקצפה, בלי ביצים ואפילו בלי אפייה, כבר נשמע טוב נכון ? מערבבים הכל עם כף זה עד כדי כך פשוט וזה יוצא קסם! ממש קינוח של מסעדות. כל אחד יכול להכין את המתכון הזה ולהצליח בגדול. קינוח נהדר לראש השנה.

9 יחידות

מרכיבים:

375 מ”ל שמנת מתוקה (כוס וחצי)
240 מ”ל חלב (כוס)
12.5 ג’ ג’לטין (2.5 כפיות)
60 מ”ל מים (רבע כוס)
40 ג’ דבש (2 כפות)
60 ג’ סוכר (3 כפות)

70 ג’ ביסקוויטים (14 יחידות)
50 ג’ חמאה
כף דבש / מייפל / סילאן
כף שטוחה סוכר

הכנות:

1. לשים בקערה את הג’לטין והמים להשאיר בצד 10 דקות.

2. בינתיים לחמם מחבת להוסיף את השמנת והחלב, כשמתחיל להיות חמים להוסיף את הסוכר ולערבב עד שהסוכר נמס, להוסיף את הדבש לערבב ולהוריד מהאש.

3. להכניס את הג’לטין למיקרו ל 30 שניות, להוציא לוודא שהכל נמס ולהוסיף לשמנת, לערבב כמה שניות להעביר לכד מזיגה ולמלא את הכוסיות עד 3/4 גובה ולהקפיא לשעה.

4. לגרוס את הביסקוויטים במעבד מזון, להמיס את החמאה במיקרו להוסיף לביסקוויטים יחד עם הדבש והסוכר, לערבב כמה שניות.

*5. לשים 2 כפיות מהביסקוויטים בכל כוסית.

Honey Pannacotta

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, יש שארית מהביסקוויטים וגם אותה אפשר להקפיא, אפשר לשמור במקרר כיומיים שלושה. לפרווה אפשר להשתמש בחלב קוקוס ובפירורי הביסקוויטים לשים 4 כפות שמן. ברקע אלו השוטים

10139 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פנקוטה דבשפנקוטה דבשפנקוטה דבש

פנקוטה דבשפנקוטה דבש

56
תגובות

  הרשם  
עדכן
יסמין

היי ניקי. אין לנו מיקרוגל בבית. איך את מציעה שאמיס את הג’לטין במקום המיקרו? תודה.

דפנה

הי ניקי,

האם אפשר שמנת לבישול (15% או 10%) במקום שמנת מתוקה?
תודה!

נעמי

ניקי,
כמה סוכר לשים אם השמנת במתיקות עדינה?

אושר

היי ניקי יקרה! הגנתי לחג וממש אהבו! פעם ראשונה שהתנסיתי בג’לטין…
רק שאלה קטנה- אצלי אחרי ההקפאה נוצרו שתי שכבות מהבלילה- אחת הפנקוטה ומתחתיה שכבה של ג’לי רק יותר בצבע שקוף עכור ללא טעם… מה עשיתי לא נכון לדעתך?

שרי

שלום
האם אפשר להכין בתבנית עגולה כמו עוגה?