יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מתכונים לחנוכה מתכונים לשבועות פשטידות פשטידות חלביות שבועות

לזניה ב 10 דקות עבודה

28 נובמבר 2018
(Visited 212,788 times, 91 visits today)
לזניה ב 10 דקות עבודה

לזניה ב 10 דקות עבודה

בחיים שלי לא הכנתי לזניה כזאת קלה ואני מכינה המון לזניות.
לקח לי 10 דקות להכין אותה והיא נכנסה לתנור והאמת כמעט לא עשיתי כלום, אתם חייבים לקרוא את המתכון בשביל להבין כמה קל להכין אותה.
אפשר לגלות לכם סוד ? לא חתכתי עגבניה אחת אפילו, רציתי להכין לזניה ורציתי להכין אותה מהר, בלי לחתוך עגבניות או לבשל רוטב לא היה לי זמן לזה. אז איך מכינים לזניה בלי עגבניות טריות ? משתמשים ב Mutti כמובן.
אתם יודעים שאני בעד חיים קלים במטבח נכון ? לפעמים יוצאים לי מתכונים שהם כל כך טובים שנותנים תוצאה נהדרת בכלום עבודה אני מדברת על לערבב ולתנור זה עד כדי כך פשוט.
אז אחרי שאני מסיימת להתלהב כמה שיצא לי טוב אני ישר חושבת עליכם כי מתכונים קלים וטובים צריך להעביר הלאה שכולם יהנו מהם.

תבנית 35X25
מומלץ להכין יום מראש

מרכיבים:

עלי לזניה
2 בצלים
4 שיני שום
חצי קילו פטריות שמפיניון (2 סלסלאות)
2 קופסאות עגבניות חתוכות דק של MUTTI (400 גרם כל קופסא)
כף גדושה רכז עגבניות בשפורפרת
200 ג' קוטג'
480 מ"ל מים (2 כוסות)
200 ג' גבינה צהובה מגורדת
כפית סוכר
רבע כפית פלפל שחור
כף מעט יותר א. מרק
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • ארוחה חלבית שבועות 2022

    שבועות זה החג שאני הכי אוהבת, אפשר להשתולל חופשי עם מאפים שונים, סלטים לאירוח, קינוחים מיוחדים, עוגות גבינה יש כל כך הרבה וזה הזמן להפגיז עם ארוחה חלבית שתשאיר את כולם פעורי פה.
    אנשים החג הכי טוב בשטח מחפשים מתכונים טובים ? הגעתם למקום הנכון. קבלו ארוחת שבועות עם דברים טובים שלא קשה להכין ואפילו הוספתי קינוחים ואת הלהיט של החג עוגת גבינה עם פחות קלוריות מוזמנים להנות.

  • מאפה גבינות מהיר

    מהרגע הראשון שנגעתי בבצק הזה התאהבתי, הבצק הזה מעולה לעבודה והוא יוצא נהדר.
    בלי שמרים ועל בסיס מים וכמובן פרווה. בצק נהדר למאפים בלי התפחות ושעות של המתנה, לרדד למלא במילוי שאוהבים ולתנור מי צריך יותר מזה ? בצק בסיסי ופשוט שעושה את העבודה.
    הפעם מאפה גבינות סוג של בורקס לארוחת ערב או בוקר והוא יוצא נהדר יופי של טעמים המרקם של הבצק טוב וביחד עם המילוי גבינה זה מאפה מושלם. אפשר אפילו להקפיא את המאפה ככה שתמיד יש משהו לנשנש בהישג יד.
    למילוי השתמשתי במבחר גבינות שיש לכל אחד בבית במקרר, מאפה מושלם לשבת בבוקר עם סלט ירוק וגבינות.
    שימו לב הקטנים האלה נעלמים מהר במיוחד כשזה יוצא חם מהתנור.

    3 רולדות

  • שוקולטה חמה ומפנקת

    בא לי להכין משהו טוב הכנתי את העוגיות הנהדרות האלה ורציתי איזה משקה שוקולדי ליד ואם כבר מכינים אז עושים את זה מכל הלב וכדאי שיהיה הרבה שוקולד שאף אחד לא יתלונן 🙂
    זה אחד המשקאות שהכי כיף להזמין בבית קפה אז למה לא להכין אותו בבית ? תכינו לכם בכיף משקה שוקולדי נהדר שעושה טוב בימי החורף הקרים. לקח לי 5 דקות להכין ולהגיש, תפנקו את המשפחה בכיף.

    2 כוסות / 6 כוסיות

  • מאפה גבינה וזיתים ממכר!

    מתכון חלום! ואוו כמה טעים גבינה צהובה עם זיתים והתוצאה הסופית ללקק ת'אצבעות, מושלם! מצאתי את המתכון המושלם לארוחת ערב, זהירות ממכר.
    תחשבו על מאפה ממולא גבינה צהובה וזיתים ולא בכמות קטנה אלא מילוי משמעותי שיורגש טוב בכל ביס.
    רק לחשוב על כל הגבינה שנמסה לה שם בפנים ואוו איזה מאפה נהדר.
    עלה לי רעיון להכין מאפה לארוחת ערב קצת שונה מהרגיל, רציתי שהמילוי יורגש טוב והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת גבינה צהובה, הוספתי זיתים וציפיתי עם שומשום קלוי (שדרוג נהדר) אתם לא תאמינו כמה טעים זה יצא שדרוג מטורף לארוחת ערב, תוסיפו ליד גבינות וירקות ואחר כך תצטערו שלא הכנתם יותר. תכינו מראש כמות ותקפיאו חימום קל במיקרו וכאילו בזה הרגע.

    14 מאפים

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, את השום לפרוס דק, לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן להוסיף את הבצל לטגן כדקה להוסיף את השום לטגן כשתי דקות תוך כדי בחישה, לפרוס את הפטריות לפרוסות דקות להוסיף לבצל ולטגן  2 – 3 דקות תוך כדי בחישה להוריד מהאש ולהעביר לקערה.

3. להוסיף לקערה עגבניות מרוסקות, רכז, מים, סוכר ותבלינים ולערבב עד שהכל אחיד, לבדוק טעמים. אני בשביל להקל עליי חילקתי את הרוטב לשלוש קעריות, לא חובה.

4. הרכבה: לפני שמתחילים יש בלזניה הזאת 3 שכבות של עלי לזניה.
לשים בתחתית התבנית שכבת עלי לזניה, לצקת את הרוטב על עלי הלזניה באופן שווה (קערית אחת), לשים מחצית מהקוטג' על הרוטב ערימות קטנות ולפזר חצי כוס גבינה צהובה מגורדת.

שכבה שנייה: 
לסדר שכבת עליי לזניה, לצקת רוטב באופן שווה על העלים (קערית שנייה) לשים את מה שנותר מהקוטג' על הרוטב וחצי כוס גבינה צהובה לפזר מעל.

שכבת שלישית:
לסדר שכבת עלי לזניה, לצקת רוטב באופן שווה (הקערית השלישית) ולפזר את שארית הגבינה צהובה. להכניס לתנור לאפות כ 30 – 40 דקות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, מומלץ להכין יום קודם. עגבניות מרוסקות Mutti מגיעות 400 ג' בקופסא, המתכון מצריך שתי קופסאות.

לזניה ב 10 דקות עבודהלזניה ב 10 דקות עבודהלזניה ב 10 דקות עבודהלזניה ב 10 דקות עבודהלזניה ב 10 דקות עבודהלזניה ב 10 דקות עבודהלזניה ב 10 דקות עבודהלזניה ב 10 דקות עבודהלזניה ב 10 דקות עבודה

גולשים מכינים וממליצים:

רינת : "יצא מ ע ו ל ה!! בעלי הכין את הרוטב ותוך חמש דקות זה היה בתנור. תודה רבה"

 

הרשם
עדכן
211 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות