יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות חלות ולחמניות מאפים מאפים מלוחים שבועות

בויאקוס – לחמניות גבינה ממכרות!

19 מאי 2019
(Visited 174,483 times, 38 visits today)

בויאקוס - לחמניות גבינה ממכרות!

כמה שהקטנים האלה טעימים ונחטפים, מתכון קלאסי לארוחת ערב.
לפעמים הצירוף של כמה גבינות טובות נותן מאפה מושלם!
הראש של כולם בחנוכה נכון ? ברור שהלביבות הולכות לככב ובצדק אבל מה מגישים ליד הלביבות ? מה יתן את הטעם הנוסף הטעים הזה שכל בני המשפחה יחסלו במהירות ועוד יבואו בתלונות שלא הכנתם מספיק.
חצי מהתבנית נעלמה ברגע שיצא מהתנור והחצי השני לא החזיק מעמד עד ארוחת ערב. הגשתי עם לביבות תפוחי אדמה, מטבל שמנת הורס, מרק כתום, סלט ירוק ואיזו ארוחה טעימה יצאה לי 🙂
ממכר, משגע, קל הכנה להכין ולהתמכר למאפה מושלם.

30 בויאקוס

מרכיבים:

100 ג’ חמאה
200 ג’ גבינה לבנה 9% (4 כפות יפות)
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
50 ג’ גבינה בולגרית / צפתית
ביצה
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
2 כפיות א. אפייה
כפית מלח

ביצה
שומשום

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • בורקס פיצה מהיר פרווה

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
    הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
    פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
    מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
    לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
    הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
    זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

  • שושני גבינה

    אין כמו עוגת שמרים זאת המלכה של העוגות ועוגת שמרים עם גבינה זאת עוגה מופלאה רכה אוורירית נהדרת.
    זאת אחת העוגות הכי טעימות שתכינו תוסיפו מילוי גבינה וקיבלתם עוגה שאי אפשר לעמוד בפניה.
    הבצק משגע קל לעבודה, תנו לו את הזמן שלו לתפוח ותקבלו תוצאה נהדרת, הבעיה שלי זה עם המילוי שכל הזמן טעמתי ממנו כפית פה כפית שם 🙂 בא לכם להשקיע ולקבל המון מחמאות ? תדמיינו שבלולי שמרים חמים עם גבינה ולא תרגישו איך השבלולים האלה מתחסלים. מחמאות מפה ועד הודעה חדשה.
    את הדבר הכי חשוב לא אמרתי תסתכלו על דרך ההכנה היא שונה מהרגיל.

    11 שושני גבינה
    תבנית 26 + אינגליש קייק 30 ס”מ

הכנות:

  1. 1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות, לשים במיקסר להוסיף את מרכיבי הבצק ולעבד את המצרכים לבצק אחיד ודביק.

2. לקמח בנדיבות נייר אפייה, לחלק את הבצק לשניים, להניח את הבצק על הקמח ולהפוך לרדד לעלה בעובי 4 – 5 מ”מ, לקרוץ עיגולים בקוטר 6 ס”מ.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

*4. לסדר את העיגולים על נייר אפייה לטרוף ביצה להבריש את העיגולים לפזר שומשום(הרבה) להכניס לתנור לאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

Cheesy boyikos biscuits

כדאי לדעת ש..
אפשר להקפיא, מומלץ לאכול חם זה משגע!

בויאקוס – לחמניות גבינה ממכרות!

הרשם
עדכן
260 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

רוצה לעשות את המתכון
אין לי קורצנים כדי לעשות את העיגולים
יש לך רעיון אולי לדרך נוספת ליצור את העיגולים?

האם אני יכולה להכין בתבנית עכשיו ולהכניס לתנור רק בערב? או שעדיף להכין עכשיו ורק לחמם בערב?

היי ניקי אפשר בלי ביצה בגלל אלרגיה?

הי ניקי, 2 שאלות בבקשה:
האם אפשר קמח מלא או כוסמין ואותו כמות?
רוצה להכין עכשיו, איך לשמור אותם שיהיו טובים למחר?

וואו,מושלםםםם! שברתי את הראש מה להכין לארוחה משפחתית, עמיתה לעבודה המליצה, ניסיתי ויצא מדהיםם, ממליצה בחום .. ממש קלות להכנה… (:

היי ניקי,
אני אוהבת את המתכון ועושה אותו הרבה.
פעם אחרונה לחלק מהתערובת הוספתי זעתר ויצא פצצה, מומלץ בחום
תודה לך

הי ניקי שבוע טוב,
אפשר שמן במקום חמאה וכמה?