יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות חלות ולחמניות מאפים מאפים מלוחים שבועות

בויאקוס – לחמניות גבינה ממכרות!

19 מאי 2019
(Visited 177,002 times, 1 visits today)

בויאקוס - לחמניות גבינה ממכרות!

כמה שהקטנים האלה טעימים ונחטפים, מתכון קלאסי לארוחת ערב.
לפעמים הצירוף של כמה גבינות טובות נותן מאפה מושלם!
הראש של כולם בחנוכה נכון ? ברור שהלביבות הולכות לככב ובצדק אבל מה מגישים ליד הלביבות ? מה יתן את הטעם הנוסף הטעים הזה שכל בני המשפחה יחסלו במהירות ועוד יבואו בתלונות שלא הכנתם מספיק.
חצי מהתבנית נעלמה ברגע שיצא מהתנור והחצי השני לא החזיק מעמד עד ארוחת ערב. הגשתי עם לביבות תפוחי אדמה, מטבל שמנת הורס, מרק כתום, סלט ירוק ואיזו ארוחה טעימה יצאה לי 🙂
ממכר, משגע, קל הכנה להכין ולהתמכר למאפה מושלם.

30 בויאקוס

מרכיבים:

100 ג’ חמאה
200 ג’ גבינה לבנה 9% (4 כפות יפות)
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
50 ג’ גבינה בולגרית / צפתית
ביצה
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
2 כפיות א. אפייה
כפית מלח

ביצה
שומשום

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

  1. 1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות, לשים במיקסר להוסיף את מרכיבי הבצק ולעבד את המצרכים לבצק אחיד ודביק.

2. לקמח בנדיבות נייר אפייה, לחלק את הבצק לשניים, להניח את הבצק על הקמח ולהפוך לרדד לעלה בעובי 4 – 5 מ”מ, לקרוץ עיגולים בקוטר 6 ס”מ.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

*4. לסדר את העיגולים על נייר אפייה לטרוף ביצה להבריש את העיגולים לפזר שומשום(הרבה) להכניס לתנור לאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

Cheesy boyikos biscuits

כדאי לדעת ש..
אפשר להקפיא, מומלץ לאכול חם זה משגע!

בויאקוס – לחמניות גבינה ממכרות!

הרשם
עדכן
262 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי ,
רציתי לשאול אם אני מכינה את הבויאקוס כמה זמן יכולה לשים במקרר בקופסא אטומה? (יודעת שאפשר להקפיא אבל מעדיפה מקרר לכן שואלת)
תודה על מתכונים נפלאים ועל התגובות המהירות.

רוצה לעשות את המתכון
אין לי קורצנים כדי לעשות את העיגולים
יש לך רעיון אולי לדרך נוספת ליצור את העיגולים?

האם אני יכולה להכין בתבנית עכשיו ולהכניס לתנור רק בערב? או שעדיף להכין עכשיו ורק לחמם בערב?

היי ניקי אפשר בלי ביצה בגלל אלרגיה?

הי ניקי, 2 שאלות בבקשה:
האם אפשר קמח מלא או כוסמין ואותו כמות?
רוצה להכין עכשיו, איך לשמור אותם שיהיו טובים למחר?

וואו,מושלםםםם! שברתי את הראש מה להכין לארוחה משפחתית, עמיתה לעבודה המליצה, ניסיתי ויצא מדהיםם, ממליצה בחום .. ממש קלות להכנה… (:

היי ניקי,
אני אוהבת את המתכון ועושה אותו הרבה.
פעם אחרונה לחלק מהתערובת הוספתי זעתר ויצא פצצה, מומלץ בחום
תודה לך