בויאקוס – לחמניות גבינה ממכרות!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בויאקוס - לחמניות גבינה ממכרות!

בויאקוס - לחמניות גבינה ממכרות!

טעים טעים! הקטנים האלה נחטפים במהירות, לחמניות  גבינה מלוחות שעושות טוב על הלב כשיוצא חם מהתנור זה חלומי! תכינו את מטבל השמנת הרבה ירקות ותצטערו שלא הכנתם כפול. מתכון משגע וקליל ביותר.

30 בויאקוס

מרכיבים:

100 ג’ חמאה
200 ג’ גבינה לבנה 9% (4 כפות יפות)
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
50 ג’ גבינה בולגרית / צפתית
ביצה
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
2 כפיות א. אפייה
כפית מלח

ביצה
שומשום

הכנות:

  1. 1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות, לשים במיקסר להוסיף את מרכיבי הבצק ולעבד את המצרכים לבצק אחיד ודביק.

2. לקמח בנדיבות נייר אפייה, לחלק את הבצק לשניים, להניח את הבצק על הקמח ולהפוך לרדד לעלה בעובי 4 – 5 מ”מ, לקרוץ עיגולים בקוטר 6 ס”מ.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

*4. לסדר את העיגולים על נייר אפייה לטרוף ביצה להבריש את העיגולים לפזר שומשום(הרבה) להכניס לתנור לאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

Cheesy boyikos biscuits

כדאי לדעת ש..
אפשר להכין בצורת עיגולים, אפשר להקפיא, מומלץ לאכול חם זה משגע!

85057 צפיות 114 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בויאקוס - לחמניות גבינה ממכרות!בויאקוס - לחמניות גבינה ממכרות!בויאקוס - לחמניות גבינה ממכרות! בויאקוס - לחמניות גבינה ממכרות!

194
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה

היי ניקי,
מה הכוונה כאשר כתוב “חומרים לבצק”?

הדס

הי:) יש לך רעיון לתוספות מהירות יחסית להגיש עם זה לא. ערב? תודה רבה!

מלי

הי להקפיא כשזה מוכן או להקפיא לפני אפיה? מה עדיף? אם מקפיאים לפני נאפיה, איך עדיף להפשיר?

שרי

היי ניקי, לא הצליח להשיג
חמאה. יש תחליף לדעתך? שמן רגיל/שמן זית/ כל דבר אחר… תודה 🙂

אלונה

לגבי הבולגרית, היא צריכה להיות מגורדת או קוביות ?

אורטל

היי ניקי, אין שום צורך בהתפחה נכון?
ואם אשים כף שמרים זה יהיה מיותר ולא יתפח?
להכפלת כמויות הכל ממש כפול נכון?
תודה תודה תודה

פנינה

אפשר בלי גבינה צפתית או בולגרית?
ואם כן כדאי לשים חמישים גרם נוספים של צהובה או פשוט לוותר?