בויאקוס – לחמניות גבינה ממכרות!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בויאקוס - לחמניות גבינה ממכרות!

בויאקוס - לחמניות גבינה ממכרות!

טעים טעים! הקטנים האלה נחטפים במהירות, לחמניות  גבינה מלוחות שעושות טוב על הלב כשיוצא חם מהתנור זה חלומי! תכינו את מטבל השמנת הרבה ירקות ותצטערו שלא הכנתם כפול. מתכון משגע וקליל ביותר.

30 בויאקוס

מרכיבים:

100 ג’ חמאה
200 ג’ גבינה לבנה 9% (4 כפות יפות)
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
50 ג’ גבינה בולגרית / צפתית
ביצה
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
2 כפיות א. אפייה
כפית מלח

ביצה
שומשום

הכנות:

  1. 1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות, לשים במיקסר להוסיף את מרכיבי הבצק ולעבד את המצרכים לבצק אחיד ודביק.

2. לקמח בנדיבות נייר אפייה, לחלק את הבצק לשניים, להניח את הבצק על הקמח ולהפוך לרדד לעלה בעובי 4 – 5 מ”מ, לקרוץ עיגולים בקוטר 6 ס”מ.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

*4. לסדר את העיגולים על נייר אפייה לטרוף ביצה להבריש את העיגולים לפזר שומשום(הרבה) להכניס לתנור לאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

כדאי לדעת ש..
אפשר להכין בצורת עיגולים, אפשר להקפיא, מומלץ לאכול חם זה משגע!

13647 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בויאקוס - לחמניות גבינה ממכרות!בויאקוס - לחמניות גבינה ממכרות!בויאקוס - לחמניות גבינה ממכרות! בויאקוס - לחמניות גבינה ממכרות!

97
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

ניקי שלום
איך מכינים את מטבל גבינת השמנת?

מרים

ניקי אין על האתר שלך!! אני פשוט לא עומדת מול המתכונים המופלאים שלך, כמעט כל מתכון שולח אותי למטבח ואני ממש חייבת להכין…אלופה! 4-5 מ”מ עובי לרדד זה לא דק מידי? האם הם תופחים באפייה?

מיטל שרגאי

היי ניקי, האם מיקסר הכוונה לוו גיטרה או מיקסר מג’ימיקס עם להב פלדה?
מאוהבת ומכורה לאתר שלך

אפרת לביא

היי ניקי
אפשר להמיס את החמאה ולערבב הכל עם הידיים? המיקסר שלי לא מתאים ללישה.

אורית ויסר

העיגולים
במידה של 6 ס”מ באיזו כוס ניתן לקרוץ

רינה

האם החמאה צריכה להיות קרה?

רינה

היי, איך לחמם אחרי ההקפאה? בתנור?